- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-различна ..
Имам едно може би малко тривиално питане. Как да кажем на свой приятел, че имаме някакви по-лични чувства към него, така че хем да стане бързо и безболезнено, хем да не бъдем пренабрегнати поради проявения 'интерес'?
По много начини съм го казвала, сега просто е различно ..
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
4естност и откровеност![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Подкрепям това мнение,най-важното е да си откровена.Първоначално написано от BaBy_bS
![]()
Друг начин няма..Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
Животът е адът описан в Библията!
можеш да го казваш по хиляди различни начини, но в крайна сметка те значат едно и също нещо! така че това как ще го кажеш няма значение, но начина по който ще го приеме човека насреща ти, зависи само от него самия
Въпросният вече си 'призна', само че не знам дали, ако и аз го направя, няма това да придизвика загуба на интерес. Принципно имам търпение и изчаквам, но сега нещо отвътре не ми дава мира! И не искам да се обърка нещо ..
(очудвам се от себе си, до сега не съм се притеснявала за такова нещо)![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Е защо да се обърка,давай смело.Щом той ти е признал,още по-добре,вече знаеш какво изпитва той към теб.Аиде успех.Първоначално написано от 136179
![]()
Ами мисля, че просто не го познавам достатъчно, за да предценя ситуацията ..
Think about it..
Мда познато ми е ... Но аз след като си признах какво изпитвам към нея и я загубих ...
Ако можех да свалям по една звезда всеки път, когато си ме карала да се усмихна, цялото вечерно небе щеше да е в ръката ми.
Просто отиваш и казваш, безболезнен начин няма....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Директност .. риск печели,риск губи
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
ДАВАЙ СМЕЛО ! МИСЛЯ, ЧЕ НЯМА ДА ЗБАРКАШ![]()
Лично и нежно![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ами с течение на времето , ще се опознаете!Като не върви пътя и т'ва е !Първоначално написано от 136179