- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще полудея вече...
Хора,вече ще полудея,наистина...
Просто не знам какво да правяЗначи,вече преди доста време(около 9 месеца) на един рожден ден се запознах с едно момиче.Още тогава адски много я харесах,но тя тогава ходеше с някакъв тип.Оттогава не съм я виждал,но въпреки това просто не ми излиза от главата,имам разни нейни снимки и знам някои неща за нея,но това е всичко.Страшно е мъчително,тъй като се чувстваш някак безпомощен пред шибаната съдба,която винаги гледа да те прецака
А на мен някакси просто не ми се занимава с други момичета,тъй като само за нея мисля постоянно...Пробвах да я потърся в разни сайтове за запознанства,използвайки това,което знам за нея,но пак стигам до задънена улица,въпреки че един път май намерих профил,отговарящ на критериите,но той не беше влизал онлайн месеци наред...Само веднъж съм я виждал,обаче въпреки това вече толкова месеци(близо година даже може да се каже)мечтая само за нея,а вече почвам да откачам,понеже просто не знам какво да правя...Ако имате идеи,съвети или каквото и да е-пишете,нищо няма да е излишно.
Mi kadeto ste bili na rojden den popitai rojdennika za neq,vse pak toi q e pokanil,nai-malkoto shte znae telefonen nomer ili skype name.
От твоя град ли е?Можеш да разпиташ твой приятели,познати,дали познават такова момиче,може пък нещо да ти кажат,полезна информация.Потърси й скайпа , примерно името ако знаеш,знам ли![]()
А човека,на който си бил на рожден ден сигурно я познва,щом я е поканил.Питай и него,за да разбереш
Дано да съм ти била полезна![]()
Вижте,много е дълго и сложно за разказване,но на "рожденика" не може да се разчита.Скайп доколкото знам няма,а телефон даже и да намеря-какво от това?!
Oh kletiq ti.Shtom kazvash che na rojdenika ne moje da se razchita ne znam.Situaciqta ti e gadnichkaSpored men nai lesno shte e da se pomychish da q zabravish.Nameri nachin nai-dobre i go napravi.Haide uspeh
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Първоначално написано от nekuv_tam
Emi shte q pokanish na kafe,elementarno e.![]()
i az sam taka s edno mom4e no sam go vijdam sqka sedmica po4ti pone za sq em nqma ko da napraish :}
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ми, дано се намерите...![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Много сте ми странни. Съдбата те прецаква а?тъй като се чувстваш някак безпомощен пред шибаната съдба,която винаги гледа да те прецака
Имаш 2 ръце 2 крака... имаш майка и баща... много по-голям късметлия си от половин милиард хора посвета..
Имаш достатъчно пари за да си купите храна..по-щастлив си от още 1 милиард хора... еми спрете да правите от мухата слон... като си хлътнал дълбоко щи мине.. затуй си мъж за да си решаваш проблемите сам.
Приятел,точно тия работи,дето ги написа ми дават основание да бъда поне малко оптимист,само че аз се сравнявам не само с онези бедни хора,за които говориш,но се сравнявам най-вече и с хората от ежедневието ми и просто вече ми е омръзнало все аз да съм каръкът...Почти винаги,когато наистина имам нужда от късмет,той ми обръща гръб...Писнало ми е да виждам разни келеши,на които просто ей така всичко си им върви,а при мене всеки път нещата да се развиват по най-гадния възможен начин...Просто не е честно.Първоначално написано от w0sh
Виж как се случват нещата с късмета...когато имаш късмет в ежедневните ситуации ти не обръщаш внимание, а в противен случай става проблемно. 2-ро късмет си е късмет един ден/година/век нямаш след това идва големият удар.
Аз примерно рядко имам късмет ама за сметка на това на всички изпити дето правя ми с епада точно това което искам.
Щом 9 месеца не си я намерил, не мислиш ли, че е време да спреш да я търсиш. Явно не ви е писано да сте заедно. Огледай се наоколо - има толкова много свободни момичета!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Май ще е твоя само на снимка!![]()
Много ли ти е смешно бе да ти сера у устататаПървоначално написано от Da Trigga
Еми трябва да има все някакъв начин да я намериш .. от твоя град ли е поне ?
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Разбира се,то ако става дума аз знам и от кой квартал е,както и в кое даскало е...Проблемът е,че това също не ме улеснява особено,тъй като тя със сигурност не ме помниПървоначално написано от Gabriela_
![]()
Тъй като знаеш от кое училище е и точно в кои квартал, може да отидеш в нейното даскало да видиш примерно някакъв твой приятел ( ако имаш такъв)А пък то е минало почти година нали... по мои изчисления след няколко месеца тоя пак трябва да има рожден ден
Мазни му се през тоя период и да се надяваме като те покани това момиче пак да е там
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
.. ем сори,че трябва да го кажа ама това е nO CHanCE
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
разпитай тук-там