.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Фен
    Град
    България

Как да се целуваме ако имаме бреки?

Здравейте искам да попитам как трябва се целуваме ако имаме бреки щото много хора които имат се притесняват и незнаят как да го сторят ако някой знае да кажи щото аз много се нуждая от подобна информация за моята приятелка която има бреки и се страхува де се целува с нейното гадже възможно ли е да се целуват без проблем и какво да я посъветвам ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ

Според мен няма проблеми малко по-странно сигорно ще е ама иначе.....не моа да помогна много....Дано да няма проблеми :]

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Бившата има бреки...Всичко беше нормално накрая даже впечатление не ми правеха

НЕ! Забранено е да се целувате! Може да ти ги открадне...
    Добре бе, хора... За к'ъв чеп пускате тема тук, след като може да ОТИДЕШ при НЕЯ и да пробвате да се целунете?! Ако не стане първия път ще прецениш какво трябва да се направи...
    МОЖЕ ЛИ ДА СТЕ ТОЛКОВА ЗАДРЪСТЕНИ, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?!?!?!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Breketite ne sa problem Neka si celuva po obi4ainiq na4in i nqma ot kakvo da se pritesnqva

Проблеми с целувките няма, аз съм носила 2 години...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Re: Как да се целуваме ако имаме бреки?

[quote="natalia_91"]Здравейте искам да попитам как трябва се целуваме ако имаме бреки
    По обичайния начин... отваряш устата с един език и се почват лигавщините... а това че някой си имал брекети не вярвам да е кой знае какъв проблем
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

когато се целувах за пръв път носех апарат nqma problem

Според мен няма проблем
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Фен
    Град
    България
    наистина нямат проблем мерси на всички за съветите
    ))))))))))))))))))))))))

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ми режеш си езика и го даваш на другия сам да си го пъха в устата.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    ми режеш си езика и го даваш на другия сам да си го пъха в устата.
    Значи режене може, ама като стане дума за замразяване и мумифициране пискате...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Цитирай Първоначално написано от poison`girl
    Според мен няма проблем
    х2

незнам дали ще има проблем аз съм носила като малка 2 години ии тогава нямах гаджета ако сега нося би ме било малко срам ама пък ще съм с прави зъбки после
    едва ли ще има проблем ако той наистина я харесва
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Изобщо не пречат брекетите.

abe........докато разбера за кво става дума....Тука в нашия край му викат скоби,ако изобщо става дума за това....
    Да за тва стаа дума ся проверих...Тааа сега то и аз ходех едно време с такос нещо,ама бях малък 4-5 кллас кой ти е мислел тогава за гаджета,целувки иии такива неща...
    Ама иначе по темата...според мен нз ако аз носех...щях да се притеснявам,нямаше ад ми е някво комфортно...ама...
    моите скоби се махаха,ама тия не се ли махат,ако могат да се махат,кво й пречи като се срещат да ги махне преди тва
    дано съм помогнал...

Град
    Враца
    Брекетите не могат да се свалят. Обаче изобщо не пречат, поне според мен де. Няма микакъв проблем, освен ако той не иска да и брои зъбите с език..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    Париж
    аХах аз и без бреки незнам
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Град
    РЮАР
    ..свали ги..

Оф, целуваш си се както попринцип, аз също съм носила и никога не са ми били проблем.
    И между брекети и скоби има разлика. Скобите са тези с пластмасата, които могат да се махат и са като чене едва ли не, а брекетите са едни метални пластинки, залепени за зъбите със зъболекарско лепило и свързани с една тел.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

няма абсолютно никакъв проблем
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си