- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се целуваме ако имаме бреки?
Здравейте искам да попитам как трябва се целуваме ако имаме бреки щото много хора които имат се притесняват и незнаят как да го сторят ако някой знаеда кажи щото аз много се нуждая от подобна информация за моята приятелка
която има бреки и се страхува де се целува с нейното гадже възможно ли е
да се целуват без проблем и какво да я посъветвам
![]()
ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен няма проблеми малко по-странно сигорно ще е ама иначе.....не моа да помогна много....Дано да няма проблеми :]
Бившата има бреки...Всичко беше нормално накрая даже впечатление не ми правеха![]()
НЕ! Забранено е да се целувате! Може да ти ги открадне...![]()
Добре бе, хора... За к'ъв чеп пускате тема тук, след като може да ОТИДЕШ при НЕЯ и да пробвате да се целунете?! Ако не стане първия път ще прецениш какво трябва да се направи...
МОЖЕ ЛИ ДА СТЕ ТОЛКОВА ЗАДРЪСТЕНИ, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?!?!?!![]()
![]()
![]()
Проблеми с целувките няма, аз съм носила 2 години...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
[quote="natalia_91"]Здравейте искам да попитам как трябва се целуваме ако имаме бреки
По обичайния начин... отваряш устата с един език и се почват лигавщините... а това че някой си имал брекети не вярвам да е кой знае какъв проблем![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
когато се целувах за пръв път носех апарат![]()
![]()
nqma problem
Според мен няма проблем![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
наистина нямат проблеммерси на всички за съветите
![]()
![]()
![]()
))))))))))))))))))))))))
ми режеш си езика и го даваш на другия сам да си го пъха в устата.
Значи режене може, ама като стане дума за замразяване и мумифициране пискате...Първоначално написано от w0sh
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
незнам дали ще има проблем аз съм носила като малка 2 години ии тогава нямах гаджета ако сега нося би ме било малко срам ама пък ще съм с прави зъбки после
едва ли ще има проблем ако той наистина я харесва![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
abe........докато разбера за кво става дума....Тука в нашия край му викат скоби,ако изобщо става дума за това....
Да за тва стаа дума ся проверих...Тааа сега то и аз ходех едно време с такос нещо,ама бях малък 4-5 кллас кой ти е мислел тогава за гаджета,целувки иии такива неща...
Ама иначе по темата...според мен нз ако аз носех...щях да се притеснявам,нямаше ад ми е някво комфортно...ама...
моите скоби се махаха,ама тия не се ли махат,ако могат да се махат,кво й пречи като се срещат да ги махне преди тва![]()
дано съм помогнал...
аХах аз и без бреки незнам![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Оф, целуваш си се както попринцип, аз също съм носила и никога не са ми били проблем.
И между брекети и скоби има разлика. Скобите са тези с пластмасата, които могат да се махат и са като чене едва ли не, а брекетите са едни метални пластинки, залепени за зъбите със зъболекарско лепило и свързани с една тел.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
няма абсолютно никакъв проблем![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...