- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прасец (бля)
of i moq e mn kofti na malko momi4eta sa hubavi a i da hodish da sportuvash pak shte stane muskolest i po golqm daje pone moq ot tancite stana taka pak poznavam edno momi4e deto ot 8 god hodi na tanci i mqsa na slon v prascite nz .. ako ne e razplut ili neshty takova ne smqtam 4e trqbva da pravish neshtty..nemoje prosto..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
za purwi put chuwam,che da si smalish praseca trqbwa da go trenirash wyw fitnesa i da kachwash stulbi kakto i da tichash AAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA EWALA
towa sa uprajneniq za ugolemqwane i razstej na muskol,kato ne razbirate trqbwa li da se obajdate i da dawate greshni suweti?
a inache za smalqwane na prasec chestno kazano ne znam kakwo moje da ti pomogne oswen hirurgicheska namesa?praseca sushto e ot muskolite koito nai trudno se izgrajat dori ot kultoristite, a za smalqwane nqmam ideq dori nachin ne znam,no opredeleno ne gi slushai teq s po gore suwetite hich si nqmat ideq za kakwo stawa wupros;)
+1 и моя прасец е по-едър...ама това си е...премирих сеПървоначално написано от EnriqueIglesias
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
absurd da se promeni,osven da napalnee6 i da stane po-golqm,to e kato s kitkite na racete
Аз мисля,че мускулест прасец не може да се смали с тренировки ,все пак тренировките са една от причината той да стане голям.Аз бих казала,че йогата ще помогне в този случай,защото нейният ефект върху мускулите е да ги издължава и ги прави по-елегантни!Все пак йогата си е едно добро растягане за цялото тяло! Успех момиче.Но да ти кажа и аз мисля,че още не си се излекувала напълно,защото ти казваш ,че питаш защото момчето ти е казало така,но ти питаш как да го направиш по-малък,което показва,че си засегната от мнението на това момче и което значи ,че още се плашиш от напълняването и ставането по-обемна!Дано се оправиш напълно!