имате ли някакви яки секси даскалки които ви приподават?
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
![]()
Аз отивам на училище да уча,а не да гледам коя даскалка е по-секси от друга и т.н.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
просто питам ве ели
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Ем да.. ама цяла тема да прайш ..ок ок.. нп .. иначе имам 1 по математика (горе долууу.. ) не съм ги заглеждала се пак
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
май имам фетиш xD
няаме секси даскалки, дето да ни прИподават![]()
класнатаНай-красивата госпожа в цялото даскало.(не го казвам само, защото ми е класна..)
В мойто даскало са най яките учители в София . Няма такива няма !
phah
Секси даскалки нямаме, ама какви секси даскали имаме...Леле, в 8 клас като бях, нали бях заек и ми преподаваха 4-5 учителя на кръст, ама само като гледах учителите на 9-10 клас и направо ми ставаше гадно, че не съм по-голяма, никъв достъп нямахме до тях. Сега повечето си тръгнаха, идват някви злобни, или поне пичове, но чак секси... Въпреки че има един, който пак не го уцелих, преподава на 11 клас, та ще трябва да чакам догодина, страхотен е! Един рижавичък, абе страхотен направо.
![]()
P.S. Е и секси даскалКи може да имаме, откъде да знам, хич не ги гледам.![]()
Сега в новото даскало, още не съм ги разузнала всички. Класната на един от другите 8ми класове обаче може да се хареса на момчетата.
А в старото ми у-ще една година ни преподава една 19 годишна. Всички момчета през часовете при нея бяха като хипнотизирани![]()
Смешна гледка, общо взето![]()
И спря да се върти за миг земята..
амии нямаме такива творения в нащо даскало 80% и повече са възрастни мадами.Имаме си 2-3 господина и едини понеже най-младия му викат че е много красив...![]()
Както казаха по-горе ходим на даскало да учим а не да оглеждаме даскалите и даскалиците...![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Наще всичките са супер задръстени![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
Не са секси ама поне са забавни![]()
![]()
![]()
Моята класна е на 55, ама е ебати и якото парче - стегнато дупе, стройна и висока, със съмочувствие, запазена... Стара чанта, ама лачена... Имаме една млада по физика със очила, точно като по филмите с тия секси учителките.Първоначално написано от Biskfitka