- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Цветя по домовете
Здравейте
скъсахме с приятелката ми и се опитвам в момента да се съберем пак, но нещо куца. Реших да и направя подарък т.е цветя. Идеята ми е да и пратя около 20-30 рози у тях... но не знам как.Проблемът е че не съм от София, а тя е там. Можете ли да ми препоръчате някои магазини, които доставят цветя по домовете и са коректни.
Благодаря Ви искрено
т.7
krem4et0
Нафинг спейшъл...
Немога с точно магазини но според мен ако ти и ги дадеш ще е по-яко![]()
Остави и ги пред вратата с една картичка...
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Не могааз съм от Несебър
![]()
![]()
![]()
Нафинг спейшъл...
Няма да я погребваш, нали?! Задължително нечетен брой!Първоначално написано от mesmerize
Четен се дават за починал човек..
Не разбрахте ли,че са чат гаджета. Копи-пейст и 33 рози по скайп.
Ам щом си от Несебър ... еми в нета трябва да потърсиш , трябва да има кориерски фирми,или там каквито са и телефон за връзка ... потърси.
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Някой да не те е излъгал, че имаш свръхестествени способности?Първоначално написано от w0sh
Как го реши това ... че сме били скайп гаджета .... не мога да проумея само![]()
![]()
уатева......
Нафинг спейшъл...
В нета се поразрови трябва да пише се нещо и моята забележка е за нечетния брой цветяАйде успех, пък ако не намериш нещо, защо не й ги подариш лично ?
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Мерси разбрах за броя вече...
ами просто искам да я изненадаммисля че ще има по голям ефект
Нафинг спейшъл...
samo da ti kaja 4e kogato broikata e golqma nqma zna4enie !!!Първоначално написано от LovePoisoned
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
http://www.jungle-bg.com/delivery.htm не съм сигурна че ще ти помогне ама реших да пробвам
ако знаеш точно къде живее, някоя събота например върви до софия до тях и и званни на вратата с един голяяям букет рози (както ти каза че милсиш да направиш) и много ще и хареса и самият факт че си отишъл чак до софия за да я видиш![]()
П.С.: няма голямо значение броят на розите, в много държави се подаряват само четни рози, а и ако са много не само че не е от значение, а и тя едва ли ще започне да ги брои![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Оказа се, че по другата седмица може би ще ходя до София. Смятам да и ги дам лично, но не знам какъв ще бъде ефектаВсе пак загубена любов не се печели само със цветя. Трябва да внимавам какво ще казвам ... и уфф сложна работата
Нафинг спейшъл...
Здравей!
Идеята ти за цветята е много добра.. но не знам дали ще успееш да я спечелиш отново, не знам каква е причината, поради която сте се разделили, но ако е било нещо сериозно...![]()
Разбира се, ще я трогне самият факт, че си дошъл от Несебър, че си и купил и лично ще и подариш рози..но.. не знамОпитай!! От опит глава не боли,а пък и надеждта умира последна! Трябва да опиташ всички възможни варинати, ако я обичаш наистина много.. кажи и мили думи,кажи и че съжаляваш и че я обичаш много, че не можеж да живееш без нея, че откакто сте се разделили, нищо не е същото, че животът ти е станал по-труден.. някакви такив простички неща, но те трогват всяко момиче.!
![]()
P.S. Аз страшно много обичам цветя, но приятелят ми се сеща да ми купи само на рождения денЗатова давай напред, горе главатааааааа ии като се върнеш кажи какъв е бил резултатът!
![]()
ЗдравейПървоначално написано от butty
да ще пробвам абсолютно всичко, защото наистина я обичам много.
Проблема беше, че и казах нещо, което я нарани и колкото после да и повтарях, че не съм искал да прозвучава така, или пък може би, че не съм искал да кажа това ... просто след месец всичко беше свършило вече. Оттогава се опитвам всячески да я спечеля пак, но ... има малък съвсем малък напред не знам ....
Надявам се, че чрез цветята и това, което искам да и кажа, ще се трогне поне малко или пък ще и трепне нещо знам ли... ще видим
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нафинг спейшъл...