Цитирай Първоначално написано от butty
Здравей!
Идеята ти за цветята е много добра.. но не знам дали ще успееш да я спечелиш отново, не знам каква е причината, поради която сте се разделили, но ако е било нещо сериозно...
Разбира се, ще я трогне самият факт, че си дошъл от Несебър, че си и купил и лично ще и подариш рози..но.. не знам Опитай!! От опит глава не боли,а пък и надеждта умира последна! Трябва да опиташ всички възможни варинати, ако я обичаш наистина много.. кажи и мили думи,кажи и че съжаляваш и че я обичаш много, че не можеж да живееш без нея, че откакто сте се разделили, нищо не е същото, че животът ти е станал по-труден.. някакви такив простички неща, но те трогват всяко момиче.!
P.S. Аз страшно много обичам цветя, но приятелят ми се сеща да ми купи само на рождения ден Затова давай напред, горе главатааааааа ии като се върнеш кажи какъв е бил резултатът!
Здравей
да ще пробвам абсолютно всичко, защото наистина я обичам много.
Проблема беше, че и казах нещо, което я нарани и колкото после да и повтарях, че не съм искал да прозвучава така, или пък може би, че не съм искал да кажа това ... просто след месец всичко беше свършило вече. Оттогава се опитвам всячески да я спечеля пак, но ... има малък съвсем малък напред не знам ....
Надявам се, че чрез цветята и това, което искам да и кажа, ще се трогне поне малко или пък ще и трепне нещо знам ли... ще видим