- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- все още го обичам
с приятеля ми се разделихме преди около 2 месеца,но аз продължавам да го обичам и не мога да го забравя.не мога повече така,да се правя пред всички и пред него,че съм го забравила.не мога да седя да си говоря с него(пишем си в скайп) и да се правя,че все едно няма нищо.искам да му кажа,че не мога да го заравя,че още го обичам,но не знам дали трябва.каже те ми какво да правя,да му го кажа ли![]()
Еми ти трябва сама да усетиш уместно ли е или не ... мислиш ли че и той има чувства към теб ?
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
не знам дали има чувства,но аз искам да излея това,което чувствам,не мога повече да тая тези неща в себе си..
Има ли го още това нещо "кабината"
Излей си душата там... или отиди в някоя лютеранска църква
Еми мацка,като искаш да му го кажеш,давай ... възможно е и неговите чувства все още да не са изчезнали .. имай надежда и му признай това което чувстваш.успех !
+1Първоначално написано от Gabriela_
само ще добавя , че може да го загуби и като приятел
Кажи му![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Щом толкова искаш - кажи му го! Все пак не можеш цял живот да го таиш в себе си и да се питаш "Ами ако му бях признала?!"
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако няма чувства е напълно вероятно.А и помисли ли за достойнството си?!Първоначално написано от if__
![]()
..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]
Първоначално написано от evelinka1122
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
най ме притеснява да не се окаже,че има нова приятелка,а няма как да разбера дали има или не![]()
Защо скъсахте?Ти ли поиска или той?И защо не му кажеш какво чувстваш,2 месеца са много време,аз за толкова време бих си помислил,че всичко е свършило...Моето момиче прави също като теб,аз още си я обичам обаче!Искам да се сдобрим!Първоначално написано от plqss
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ами ние много бяхме започнали да се караме и аз му казах,че няма смисъл да сме заедно,щом постоянно се караме(абсолютно всеки ден се карахме) и той се съгласи с мен,че няма смисъл да продължаваме да сме заедно с тези караници
ами ние много бяхме започнали да се караме и аз му казах,че няма смисъл да сме заедно,щом постоянно се караме(абсолютно всеки ден се карахме) и той се съгласи с мен,че няма смисъл да продължаваме да сме заедно с тези караници
moeto e absl sushtoto samoche sme uj v pochivka no az poludqvam i neizdurjam...i sled 20 dena uj ni svyrshvapochivkata i she vidim kvo she pravim.. nz dali a mu kaja o6te sega..4e ne moga bez nego
да,и това е възможно ако той не изпитва нищо към нея ...Първоначално написано от if__
казах му,наложи се чрез смс,понеже той не е в града(студент е).никаква реакция от негова страна,все едно нищо не съм казала...
моята история е съ6тата като твойта...само но с разликата 4е мойто мом4е ве4е си има приятелка и я оби4а...ако си няма6е 6тях до са сто пъти да см му го признала..мн добре те разбирам като кава6 4е има6 нужда да си го излее6 и да му каже6 така 4е според мен давай.. успех4ета дано отново се съберете![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
ейй сори 4ак са видях 4е ве4е си му го казала мн см тъпаам спокойно може имай търпение..сигурно 6е направи некъф коментар относно смс
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Kazvai mu pak da stava kakvoto shte-pone shte ti olekne :P