- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Има ли такива обици
ima nqkakvi bokluci,koito se lepqt,no kakvo te spira da si montira6 enane boli,spox
тва е тъпо .... като бях малка и аз ги мислиг тея простотйй ....осъзнах че са адската простотия и си напраих ....просто разликата е огромна ... и ако ше го праиш за да се покажеш пред другите ...просто се откажи ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
pfffПървоначално написано от IdiOtKa
prava go shtoto go iskam !!!
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
spirat me nashteПървоначално написано от Mademoiselle
ama ne mi puka shte se probiq shte izqm edin boi ama nemi puka
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ми бягай се пробий ...
нали така реши вече
оф кво ни занимаваш изобщо
nqkoi da te e nakaral da pishesh ? kato ne ti se zanimava nedei i rabotata she se orpraviПървоначално написано от Taste the rainbow
ei hora ms mn znam 4e temata e mn glupava i to mn ama az se pak da iskah da popitam ai ms mn i ve4e temata moje da se s4ita za zatvorena
pojelqite mi kusmet i da mi se razmine leko ama to kogato ima jelanie imali zna4enie drugoto .. ( v nqkoi slu4ei da)
Az imam obica na pupa no kade prodavat takiva "fla6ivi" nz sry!! :P :P
kolko pari ti vze i ima li nqkakvi problemi
stiskam ti palci![]()
p.s.6te im mine
ms milaПървоначално написано от Mademoiselle
![]()
И аз съм от Плевен и в "На тъмно" има такива изкуствени обеци за пъпа . Ама наистина не са хубави като лепенки с камъ4ета за нокти са..има и за езика ама и те са боклукПървоначално написано от KuKla Na KoNcI
![]()
Е те тия се ебати тъпите,личи си че са фълшиви някфи такиа лепкави,лъскави и падат,колкото е ефикасна магнитната обица,толкова и тфа,гола вода... Събирай пари и си продупчи пъпа,ваще няма как да разберът....Аз така ще правя с езика и е доста по рисковано...![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Абе каквато и да е,щом е "фалшива" си личи...Кого ще заблуждаваш...Върви си пробий без ваще да знят пък после вече да си викат...то ще е малко и ще се примирят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от AnChItOoOo
Продават с лепило ама внимаваи да не си залепиш пристите за корема че е мноо кофти после![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Излишно е да изказвам лично мнение , тъй като след него най-вероятно ще има две станици с цитати и обръщения от сорта на :"Абе тебе някой да те е питал ? Баси много си зле и тн ..." Тааа по същество ...Само ми обясни как ще си закрепиш тази "фалшива обеца" на пъпчето ?Защото аз не мога да си обясня това !Няма да ти казвам колко смешно изглежда момиче с подобно нещо !![]()
hi4 ne ti trqbva istinski da si probiva6 pupaznae6 li kvi infekcii ima i tam trqbva da se po4istva to4no za tova! vijdala sum magnitni obeci za u6i! sigurno ima i za pup, ako puk nenameri6 prosto si kupi 4i6t za u6i i sloji ednata tam
![]()
Na men mi e mnogo interesno tova 4e sled vreme kato stanem babki nqma li da e sme6no da sme s obici na vejdata,pupa,ezika i t.n. zamislqli li ste se
Голям размер на картинката! /machoka/
Spored men samo shte se izlagash s falshiwa![]()
днес ходих до там и питах колко пари взима и тя каза 15 лв и че може само ако съм пълнолетна или с позволението на родителПървоначално написано от 4y4u_g
![]()
![]()
Първоначално написано от nefchi_bs
![]()