.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Анален секс без кондом

Темата е сериозна и моля само потребители със сериозни отговори да пишат.
    Снощи с приятеля ми решихме да пробваме анален секс.Направих си клизма АДСКИ внимателно и много продължително....докато не се уверих,че всичко е наред.Изчакахме 30 мин и почнахме да го правим.За лубрикация използвахме бебешко олио...Първо пръстче...стигна се до акт.Та ето го проблема - всичко беше АДСКИ ЧИСТО...никакви миризми,никакви петна,НИЩО.Но беше без презерватив и тук е проблемът - възможно ли е след няколко дни след вагинален акт (без презерватив) да изникне някоя инфекцийка?

hottie
    Guest
    ами винаги има вероятност, но не е задължително. Ние редовно го правим без презерватив и не съм хващала инфекция. Здрава съм като бик Само не трябва веднага след анален да преминавате на вагинален без презерватив.

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    значи по принцип е възмножно и клизмата как да кажа "почиства" мястото тя не маха бактериите живеещи вътре аз лично предпочитам аналния секс без кондом и съм го правил страшно много пъти така, но досега не ми се е случвало да имам някаква инфекция. както обичам да казвам всичко е шанс, но не се плаши от нещата, които сега сигурно доста народ ще ти наговори от рода на това, че било опасно "бла-бла-бла" и т.н. правете го както ви е хубаво особено ако и партньора ти е постоянен както и каза
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ние винаги без презерватив го правим, точно за това и приятела ми го иска След акта като се изчипкате хубаво ... мисля че няма за какво да се притесняваш
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

ne e zad no puk vinagi ima risk i vse pak spoko

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    az ponqkoga mi te4e krav,kato go pravq,neznam tva infekciq li e

Мега фен
    Град
    SF
    Възможно е, но е малко вероятно. След акта просто се измивате много внимателно и нямате проблеми

Робинята на Quench

Точно.Ако се е измил след това ,не би трябвало да имаш проблем.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    ами винаги има вероятност, но не е задължително. Ние редовно го правим без презерватив и не съм хващала инфекция. Здрава съм като бик Само не трябва веднага след анален да преминавате на вагинален без презерватив.
    mi spored men sled analen e zaduljitelno da se izmie i togava da se primine kum vaginalen za da nqma moje bi i taka natatuka smisul za da e sigyrna rabotata.
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Stela90
    az ponqkoga mi te4e krav,kato go pravq,neznam tva infekciq li e
    Ili imash hemoroidi ili go pravi gadjeto nepravilno i ti prusva dupeto bez da e otpusnat dostatuchno. A inache po temata ami malko veroqtno e. Vse pak se izmiva sled tova.
    Eating isn't cheating - Arnold

Re: Анален секс без кондом

Прави както тие кеф,ако е постоянен пъртур няма проблем ,ако знаете, че и двамата сте здрави.
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Град
    софия
    Така когато правите анален без презарватив после обезателно трябва да се измие члена ако ще рлодължавате на вагинален, защото по него остават бактерии и т.н, а и клизма да правиш не помага за тях

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Риска за мъжкия пол си остава!
    ~ EviL DeViL ~

Според мен няма такава голяма опастност ..но гледаи другият път когато след аналния почвате вагинален да си измия добре члена за да няма изненади!Късмет!
    ...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.

мили деца всеки ден ходите по улицата и дишате изъхнали кучешки, котешки, миши и какви ли не други лайна...
    как така решихте че ще хванете инфекция от приятеля/приятелката си след като сте се разпорили анално?????????????
    също така кой ви излъга, че с измиване се отстраняват микроби, бацили и други работи .... явно лекарите са луди да изпозлват спирт и други текива дизенфектанти... тапаци са си те... вместо с вода и сапунче използват спирт.. луда работа
    ....
    тва да не е като да си измиеш ръцете )))
    .......
    вие тъпи ли сте, или просто си пишете нещо като перверзна тема?????????
    бой, йебанье и чалга

Град
    Vancouver,Canada

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Снощи с приятеля ми решихме да пробваме анален секс.Направих си клизма АДСКИ внимателно и много продължително....докато не се уверих,че всичко е наред.Изчакахме 30 мин и почнахме да го правим.За лубрикация използвахме бебешко олио...Първо пръстче...стигна се до акт.Та ето го проблема - всичко беше АДСКИ ЧИСТО...никакви миризми,никакви петна,НИЩО.Но беше без презерватив и тук е проблемът - възможно ли е след няколко дни след вагинален акт (без презерватив) да изникне някоя инфекцийка?

hm nikoga ne sum pravila analen sex s prezervativ to nali v tova e celta ... da se izprazni bez prezervativ .... nqma nikakva opasnost,sled tolko vreme ni6to ne mi se e slu4valo =)
    Treleno me,treleno me

ne,nali e obrqzan wsichko e okei chisto e izchistil e trubite

Град
    Stara Zagora City
    Според мен в задния двор без презерватив не е никак желателно! Там са най-големите микроби! Много е рисковано

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    I Kvo kato e bez prezervativ? Kvo se strqska6 tolkova ,ako e bolen togava se pritesnqvai
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Град
    Bulgaria,Sofia
    Няма особена опасност.... Правил съм го без презерватив и е имало и петънца и така нататък и не съм хващал никаква инфекция,която да предам на човека след като после пристъпим към вагиналния секс ... Сигурен съм,защото тя по това време ходеше на гинеколог 1-2 пъти месечно ииии ако е имало нещо е щяло да се види.... Само така да го поподмие малко преди да пристъпи към вагиналния секс

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си