- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Коя марка предпочитате, кежуалс тук и в Англия?
е въпроса е ясенако имате нещо да допълвате , можете да го направите
![]()
Lacoste и Sergio Tacchini, но все пак ще гласувам за Lacoste.![]()
Левски шампион але але!
Sergio Tacchini
Le Coq Sportiff e железната марка бате, суитчър и тениска имам, за 2 години некъде не са мръднали.Първоначално написано от ATAKABG
Иначе от изброените - Лонсдейл и Лакост. От неизброените - Джак & Джоунс.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Аз пък днес пак се отдадох на пазаруване![]()
Ben Sherman, Lonsdale i Lacoste са ми новичките придобивки
епа и я носим умброПървоначално написано от NSDAP
Е да има и като мен доволно корав,стига с тоя Фред ПерНИК
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
то целта е също така да влезнеш в масата и да не се отличаваш
повечето фешан чалгари сигурно не им харесват изобщо дрехите на фред пери , шърман и лакост , но нали са по скъпи пък и ме дочули от някъде че ако носим дрехи на тия марки ще сме готини типове , всяващи респект, ама аз я нося тая марка,просто защото ми харесва,а не защото е комерсиална (модерна)...
п.с както 90-те години беше супер модерно да си скинхед , сега така е модерно да носиш ФП и т.н , но и тя ще отмине и ще останат само коравите типове![]()
Само най-коравите,другите=>Подписа на АтакаБГ
Там е само за корави,ние сме само оше Бай Хуй
мда, и при дамските дрехи е така :/Първоначално написано от ATAKABG
Има неща, които ме кефят, ама вече все по-трудно мога да си харесам нешо на Шърман..
иначе съм за Лонсдейл
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
евърласт също важи.Първоначално написано от ATAKABG
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Фр-тата ми носят Лонсдейл.Ама аз съм се насочил към Umbro ...
мани майтапа, марката е железо.![]()
i lonsdale q nosqt cherni boxiori...![]()