.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Рибкиииии

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Ааааааааааа, даааа... Точно!!! Молинези съм имала... черничките май бяха молинезите
    Дам, молинезии са
    Мерси
    еlsy

Цитирай Първоначално написано от be_true
    'миии, едно време и аз гледах рибки.
    На няколко пъти.
    Като отидеш да си купуваш ще питаш кои могат да съжителстват заедно, примерно. Макар че, най-добре е по 1 вид в аквариум.
    Хелери и гупи ми се струват доста подходящ, нормален избор. Златни риби не понасям, адски... злобни са. Сомовете са ми гнусни... и ги мързи да плуват, тъй че няма да им се радваш много.
    Неонките са едни мънички и светещи в синьо, адски сладки)
    Барбусите са на черни и бели раенца и са адски живи, много кефят.
    Скалариите са за нек'ви спокойни души... но ги има различни... и изглеждат красиво.
    Дискусите са ааадските риби... ма солидни кинти и екстри им трябват...
    преди и аз гледах такива неща има и едни чернички ... май мулинези или нещо ткова се казваха ... много са яки ...
    в акварюма при сичките риби гледах и една златна рибка ... то цяло рибище си беше.редовно ми пасеше водораслите ... беше заприличала вече на свиня-майка с 10 малки.иначе си гледам и водна костенурка.един ден уж да и сменя водата пък на нея и само з амалко я пуснах при рибите ... като и измих акварюма и в вадя от при рибите ... като погледнах златната риба ... нямаше и я опашката,едната перка отстрани и едното око ... костенурката е беше опасла реших,че не трябва животното да се мъчи и я дадох на котката да я изяде малко след това същата съдба ги сполетя и останалите риби ... коя при котката,коя при костенурката ... и взеха,че се свършиха

Супер фен Аватара на Sarabi
    Пфф, вземи си нещо по - друго... на рибите само тряа да им чистиш лайната и да им сменяш водата... ще ти омръзнат да ги гледаш на макс втората седмица, а друго просто няма какво да правиш с тях...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Guest
    Хелери и гупи в един аквариум?
    Ебавате ли се?
    Хелерите им трябват поне 1.5 пъти по-големи от тях рибки за съжителство.
    Преди като се занимавах като малък с тераристика, имах хелери и гупи в един аквариум.
    До седмига, много гупи взеха да му се губят
    А златните рибки агресивни? НЕ! Black Moor вида се разбират супер с всякакви рибки , не са агресивни и си живуркат супер с останалите не агресивни риби.
    Мисля скоро да започна да се занимавам с тераристика отново, но този път ще мина на безгръбначни.
    Разгледай http://www.centralpets.com , там има хубави характеристики за всичките животни.
    http://terraristic.net/

Ми аз кво направих ... уж отидох за рибки и влезнах в зоомагазина и като видях едно зайчеее ... и рибките си останаха в магазина

А ето го зайко ---> цък :]]

Мега фен Аватара на Blab
    оооооооо, тоооооолкова е сладичкооооо
    ник'ви рибки не ти трябват.

Guest
    Може да нахраним на един приятел змята с него :Р

Ти хубаво искаш рибки, ама знаеш ли колко трудно се гледат? То аквариуми,то екстри по него, водорасли, да внимаваш водата каква е... колко й бил pH, Знаеш ли, к'ва сложнотия е ако искаш да им създадеш пълен 'уют' на тия рибоци. То не е да ги натикаш в един буркан и да им се 'радваш'. Все едно ти да живееш в кафез.

Първо проучи въпроса как се гледат рибки, тогава си взимай.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Okinawa
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Ти хубаво искаш рибки, ама знаеш ли колко трудно се гледат? То аквариуми,то екстри по него, водорасли, да внимаваш водата каква е... колко й бил pH, Знаеш ли, к'ва сложнотия е ако искаш да им създадеш пълен 'уют' на тия рибоци. То не е да ги натикаш в един буркан и да им се 'радваш'. Все едно ти да живееш в кафез.

Първо проучи въпроса как се гледат рибки, тогава си взимай.
    То момичето вече си каза,че се е отказало от риби..та дори и зайче си е взело
    Ох аз от година мрънкам за заек у нас ама не наще не са съгласни,защото братовчед ми имаше и то беше изгризало всички кабели и това можело да се случи и у нас..пък и миришело..Но аз решение си имам - не ми ли дадат ще си взема без да ги питам,пък после едвали ще могат да направят нещо..ох отклоних се

Честито ти зайчестрахотно е !

Е, добре. Щом чуденката относно рибките е приключила, заключвам темата.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си