- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рибкиииии
тва ме счупии простоПървоначално написано от ju**
![]()
![]()
![]()
иначе всички рибки, за които спомена be_true могат да съжителстват заедно, без дискусите...гледала съм много в един период вкъщи имаше 2 аквариума - 60 и 120 литра...за да е хубав аквариумът му трябват пречиствателна система и растение, и камъчета за дъно и нагревател и термометър...всъщност някои видове рибки могат и без тях, но е някакси грозно и скучно...трябва да определиш мястото на аквариума внимателно, не трябва да има пряка слънчева светлина, защото почва да зеленясва...рибките трябва да се гледат в солена вода, колко беше ще ти кажат в магазина, не бива да слагаш прясна вода в аквариума - наливаш я в нещо и я оставяш поне за 1 нощ....храниш редовно, по възможност не само с 1 вид храна...ако си купуваш по това време на годината рибки - пъхаш плика под якето да не ги умориш...ъъъм, май попрекалих - майка е работила в зоомагазин преди години (:
и последно много важно - никога не пускай водни костенурки в аквариума с рибките, сама съм се уверила в последствията, ако имашщ котка пък, ще ти трябва стъкло, което да покрива аквариума![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....