- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- едно ч...
аааааххаххаххаха![]()
Има си приятелка - лошо, защото най-вероятно е просто едно приятелско обичкам те...
Животът е адът описан в Библията!
що просто не го попиташ а се измъчваш така![]()
попитай го ....но и според мен са само приятелски чуства...но не се знае нищу ...увери се![]()
99% съм сигурен, че е приятелски.![]()
Ами защо не го попиташ него .. ами питаш нас ? ние не сме в главата на момчето не не знаем какво мисле можем единствено да предполагаме ... и да правим догатки ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ти нещо си луда ми са струва![]()
Това, че ти е казал "Обичкам те", не значи, че иска едва ли не да са жени за тебе![]()
Може да ти го е казал чисто и просо, че те обича като най-добър приятел.
Най-добре си говорете с него и се разберете.
Недей да са вманиячаваш и сичко да ти се струва като розова приказка щом ти каже нещо по така...
Ако е хлътнала здраво и да и каже "Здрасти" малко по-закачливо пак ще се вманиачи. И не е нищо ненормално.. Мила не искам да ти убивам ентусиазма, но най-вероятно е приятелско.. Въпреки че ако за първи път ти го казва дори и аз на твое място них се замислила.Първоначално написано от alex_devv
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Според мен е често приятелско!Ти не си ли казвала на някого по приятелски начин "обиЧкам те"?А и момчето си има аверка... колкото и брутално да звучи, неговото "обиЧкам" е било приятеско!
Ами аз и моят най-добър приятел често сме си казвали, че се обичаме, но всеки от нас си знае, че това е приятелска обич.А обичКам те никога нито бих изрекла, нито бих приела като израз на дълбоки чувства.
Може би само приятелски, нищо повече, защото ако се каже между "гаджета" (мразя тази дума, но не намирам по-подходяща), звучи смешно и лигаво.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от didi_ty
+1
Според мен е искал да ти каже, че те обича като приятелка...
Така, че не храни особено големи надежди. А това, че казваш, че ако те обича само като приятелка ще сложи край на приятелството ви - ти си ужасна егоистка. Щом търпиш факта, че си има приятелка, значи можеш да търпиш и факта, че те обича като най-добрата си приятелка!
(Да живее тафтологията...)
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Според мен го е казал с чисто приятелски чувства, все пак си има приятелка... знам ли, най-добре го попитай какво е имал предвидНе сме гадатели, само можем да предполагаме
![]()
Еми така деПървоначално написано от didi_ty
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Аммм... Не знам... Щом казва момичето, че ей така изведнъж го е казал... Може и да има нещо, ама да се спира, защото си харесва и гаджето си и такам... Ама не знам де, докато не го питаш, няма да разбереш какво е... Я по-добре си го питай направо, за да няма скрито покрито... Питай си го: " Ти кво разбираш под "обичкам те"? "...![]()