.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: едно ч...

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Според мен го е казал като на приятелка и не мисля,че трябва да си втълпяваш нещо повече
    +1

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Има си приятелка - лошо, защото най-вероятно е просто едно приятелско обичкам те...

Животът е адът описан в Библията!

що просто не го попиташ а се измъчваш така
    попитай го ....но и според мен са само приятелски чуства...но не се знае нищу ...увери се

99% съм сигурен, че е приятелски.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Ами защо не го попиташ него .. ами питаш нас ? ние не сме в главата на момчето не не знаем какво мисле можем единствено да предполагаме ... и да правим догатки ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Ти нещо си луда ми са струва
    Това, че ти е казал "Обичкам те", не значи, че иска едва ли не да са жени за тебе
    Може да ти го е казал чисто и просо, че те обича като най-добър приятел.
    Най-добре си говорете с него и се разберете.
    Недей да са вманиячаваш и сичко да ти се струва като розова приказка щом ти каже нещо по така...

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    Ти нещо си луда ми са струва
    Това, че ти е казал "Обичкам те", не значи, че иска едва ли не да са жени за тебе
    Може да ти го е казал чисто и просо, че те обича като най-добър приятел.
    Най-добре си говорете с него и се разберете.
    Недей да са вманиячаваш и сичко да ти се струва като розова приказка щом ти каже нещо по така...
    Ако е хлътнала здраво и да и каже "Здрасти" малко по-закачливо пак ще се вманиачи. И не е нищо ненормално.. Мила не искам да ти убивам ентусиазма, но най-вероятно е приятелско.. Въпреки че ако за първи път ти го казва дори и аз на твое място них се замислила.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    верно е "к" то не "ч" то
    The Spark

Според мен е често приятелско!Ти не си ли казвала на някого по приятелски начин "обиЧкам те"?А и момчето си има аверка... колкото и брутално да звучи, неговото "обиЧкам" е било приятеско!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ами аз и моят най-добър приятел често сме си казвали, че се обичаме, но всеки от нас си знае, че това е приятелска обич. А обичКам те никога нито бих изрекла, нито бих приела като израз на дълбоки чувства. Може би само приятелски, нищо повече, защото ако се каже между "гаджета" (мразя тази дума, но не намирам по-подходяща), звучи смешно и лигаво.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от didi_ty
    Честно казано и една единствена буква може да промени всичко в твоя случай 'к" и се чудиш дали ТЕ ОБИЧА или те обичка и щом си има приятелка явно не е сериозно ,но е по-добре да го питаш в прав текст за да не се тормозиш вече

+1

Според мен е искал да ти каже, че те обича като приятелка...
    Така, че не храни особено големи надежди. А това, че казваш, че ако те обича само като приятелка ще сложи край на приятелството ви - ти си ужасна егоистка. Щом търпиш факта, че си има приятелка, значи можеш да търпиш и факта, че те обича като най-добрата си приятелка!
    (Да живее тафтологията...)
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Според мен го е казал с чисто приятелски чувства, все пак си има приятелка... знам ли, най-добре го попитай какво е имал предвид Не сме гадатели, само можем да предполагаме

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от didi_ty
    Честно казано и една единствена буква може да промени всичко в твоя случай 'к" и се чудиш дали ТЕ ОБИЧА или те обичка и щом си има приятелка явно не е сериозно ,но е по-добре да го питаш в прав текст за да не се тормозиш вече
    Еми така де
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Аммм... Не знам... Щом казва момичето, че ей така изведнъж го е казал... Може и да има нещо, ама да се спира, защото си харесва и гаджето си и такам... Ама не знам де, докато не го питаш, няма да разбереш какво е... Я по-добре си го питай направо, за да няма скрито покрито... Питай си го: " Ти кво разбираш под "обичкам те"? "...
    The reasons of love... <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си