- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пушите ли ?
пуша , на 19 години съм , пуша от близо 3 години . няма никфо значение кви цигари пушиш , вредят еднакво![]()
подяволите пуша и вече съм стигнала до период в който НЕМОГА ДА ГИ ОТКАЖА![]()
ne pu6a i nqma i da pu6a no da vi popitam pu6a4ite kak1v e smis1la da pu6ite za6toto mi e interesno
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
някои или по-точно почти всички почват от гъзария...и ако нямат достатъчно добра воля се зарибяват и винаги им се пуши...или си въобразяват,че им се пуши и че успокояват...Първоначално написано от mim4ety_sara
"ЕкЗеКуТоPкаТа" , не сички почват от газария, тфа за успокояването е една голема лъжа , но пък понякога кафету . не вари без цигара , особенно ако си бил върл пушач
НЯМА НЕ МОГА, ИМА НЕ ИСКАМ!!!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Не съм и няма и да пуша.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
i az sym na 13 i pu6a VictoryПървоначално написано от enola
![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
i kakvo mnogo li se radvate ne vi li e sram evropeiska durjava ste ve4e puk vie sq zapo4vate da pu6ite....nakude otiva bulgarskoto pokolenie..Първоначално написано от MaD BuNnY
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Аз съм на 16 и не смятам също да почвамПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
we give it all.
Ми ако 1-2 цигари на седмица се смяната за пушене?![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
На 16 съм и НЕ пуша, просто никога не съм изпитвала желание да пуша. Странна ми е тая реплика "Как искам да запаля..", защото просто не съм изпитвала такова желание...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
be are ostavte momicheto na mira be chak shte q obijdate ..Първоначално написано от ZuCkI
shto ne si gledate svoqta rabota vmesto da pluete po nqkoi ,kobri takiva
mi ako iska shte si pushi vie kvi ste we ..
az sum na 14 i ne pusha![]()
Айде и ти по-спокойно да не те метнем и тебе,а?Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
На 13 съм и НЕ пуша!!!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
и кво като си е направил ?Първоначално написано от _MuCkA_
що ти като не пушиш си мисли, че не са ти така ли ?
стига ти, че дишаш дима на всички около теб. цигарите вредят 2 пъти повече на пасивните пушачи, отколкото на активните.
На 14 години сам и пуша.. Смисал сичко започна когато ме приеха в ново даскало.... няма нужда да разказвам сами се сещате защо какво и как... Но след парвите цигари ми се виеше адски свят сякаш штях да припадна. Напрао ужас... И след един месец вече не можех да ги спраа... Не че ся мога де пуша вайсрой или горна. Преди го праех за да сам... а ся го прая шот и да изкам да спра не моа. Почнах ги началото на 8 клас тогас бях края на 13 г... Ся е някаде края на 8 клас и не моа ги спра... Родителите ми разбраха и си мислят че сам ги спрял... ама не е така... Нз тва че пушиш изобщо не те прай нито голям газар нито голям пич... Тва е ебаси шибаното нещо ама де ти лапе... Пак и попаднах на един мн гаден отворен клас кадето секи който не пуши не псува не обижда даскалите учи си уроците не се бие гони или нещо от сорта, носи титлата ОЛИГОФРЕН. ебаси шибаняците в класа ми майка им :@:@:@ те са олигофрени... Ся как ги мразя ама не моа да варна на зад времето... Надяям са историята да послужи за пример на хора които още не са започнали "бавно да се самоубиват". В дробовете си чуствам голяма тежест при дишане сякаш нещо ги шкури...хора не си заслужава да знаетеее.... :@:@:@:@ мразя тъпия си живооот ;(;(
Убийте ме с камъни - пуша откакто съм на 12. И никога не съм си мислела, ча така се правя на гъзарка, просто ми харесва.
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Не пуша и не съм пушила
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
И какво?Горда си със себе си,защото пушиш,за да си газарка?
По дяволите,зле си.В момента белите ти дробове,както и ти самата,се развивате.Знаеш ли какво е вътре в теб сега?Прецакваш си здравето,защото си мислиш,че така си готина.Ебати.Вместо да седне,и да учи,тя се прави на голяма.Ще ти дойде умът в главата,ама ще е късно.
Пробвала съм,отказах се.Не пуша.![]()