.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 220
    пуша , на 19 години съм , пуша от близо 3 години . няма никфо значение кви цигари пушиш , вредят еднакво

подяволите пуша и вече съм стигнала до период в който НЕМОГА ДА ГИ ОТКАЖА

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    ne pu6a i nqma i da pu6a no da vi popitam pu6a4ite kak1v e smis1la da pu6ite za6toto mi e interesno
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    ne pu6a i nqma i da pu6a no da vi popitam pu6a4ite kak1v e smis1la da pu6ite za6toto mi e interesno
    някои или по-точно почти всички почват от гъзария...и ако нямат достатъчно добра воля се зарибяват и винаги им се пуши...или си въобразяват,че им се пуши и че успокояват...

"ЕкЗеКуТоPкаТа" , не сички почват от газария , тфа за успокояването е една голема лъжа , но пък понякога кафету . не вари без цигара , особенно ако си бил върл пушач

Супер фен
    Град
    Варна
    НЯМА НЕ МОГА, ИМА НЕ ИСКАМ!!!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City

Не съм и няма и да пуша.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Re: Пушите ли ?

Цитирай Първоначално написано от enola
    Пушите ли ? На колко години сте ? Какви цигари пушите ? Аз съм на 13 ... и пуша .. (плс спестете си коментачетата за това) ..
    i az sym na 13 i pu6a Victory
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones

Re: Пушите ли ?

Цитирай Първоначално написано от MaD BuNnY
    Цитирай Първоначално написано от enola
    Пушите ли ? На колко години сте ? Какви цигари пушите ? Аз съм на 13 ... и пуша .. (плс спестете си коментачетата за това) ..
    i az sym na 13 i pu6a Victory
    i kakvo mnogo li se radvate ne vi li e sram evropeiska durjava ste ve4e puk vie sq zapo4vate da pu6ite....nakude otiva bulgarskoto pokolenie..

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

phahaha... male maleee.. az sym na 17..pushila sym ot 12 g. i me e sram chestno kazano..ne pusha ot 4 meseca i mn se gordeq sys sebe si..v kraina smetka zashto da davam izlishni pari za da si trovq organizma..

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    На 18 съм . Не пуша и нямам намерение да пропушвам

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    На 18 съм . Не пуша и нямам намерение да пропушвам
    Аз съм на 16 и не смятам също да почвам
    we give it all.

Голям фен Аватара на FantaMen
    Ми ако 1-2 цигари на седмица се смяната за пушене?
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Град
    Там, където е сърцето...
    На 16 съм и НЕ пуша, просто никога не съм изпитвала желание да пуша. Странна ми е тая реплика "Как искам да запаля..", защото просто не съм изпитвала такова желание...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от ZuCkI
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Мърла...кой знай сигурно организма ти още не се е развил напълно,тръгнаа да ми пуши,че и тема прави за това.Много ли си важна?Бас хващам,че изглеждаш адски смешно отстрани,обедена съм.Винаги,когато видя някой малка пикла с цигарата в ръка,която се мисли,че изглежда адски секси,започвам да изпитвам съжаление...И ти си една от тях.
    +1 От земята не са виждат некви лилипути и пушат
    ех животе животе...
    be are ostavte momicheto na mira be chak shte q obijdate .. shto ne si gledate svoqta rabota vmesto da pluete po nqkoi ,kobri takiva mi ako iska shte si pushi vie kvi ste we ..

az sum na 14 i ne pusha

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    Мърла...кой знай сигурно организма ти още не се е развил напълно,тръгнаа да ми пуши,че и тема прави за това.Много ли си важна?Бас хващам,че изглеждаш адски смешно отстрани,обедена съм.Винаги,когато видя някой малка пикла с цигарата в ръка,която се мисли,че изглежда адски секси,започвам да изпитвам съжаление...И ти си една от тях.
    ех животе животе...
    be are ostavte momicheto na mira be chak shte q obijdate .. shto ne si gledate svoqta rabota vmesto da pluete po nqkoi ,kobri takiva mi ako iska shte si pushi vie kvi ste we ..
    Айде и ти по-спокойно да не те метнем и тебе,а?

Град
    СофиЯ
    На 13 съм и НЕ пуша!!!
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Цитирай Първоначално написано от _MuCkA_
    На 17 съм и не пуша + това и спортувам, пък цигари и спорт.... Брат ми пуши (ама той си и голям де) обаче наскоро си направи снимка не белите дробове и...
    и кво като си е направил ?
    що ти като не пушиш си мисли, че не са ти така ли ?
    стига ти, че дишаш дима на всички около теб. цигарите вредят 2 пъти повече на пасивните пушачи, отколкото на активните.

На 14 години сам и пуша.. Смисал сичко започна когато ме приеха в ново даскало.... няма нужда да разказвам сами се сещате защо какво и как... Но след парвите цигари ми се виеше адски свят сякаш штях да припадна. Напрао ужас... И след един месец вече не можех да ги спраа... Не че ся мога де пуша вайсрой или горна. Преди го праех за да сам... а ся го прая шот и да изкам да спра не моа. Почнах ги началото на 8 клас тогас бях края на 13 г... Ся е някаде края на 8 клас и не моа ги спра... Родителите ми разбраха и си мислят че сам ги спрял... ама не е така... Нз тва че пушиш изобщо не те прай нито голям газар нито голям пич... Тва е ебаси шибаното нещо ама де ти лапе... Пак и попаднах на един мн гаден отворен клас кадето секи който не пуши не псува не обижда даскалите учи си уроците не се бие гони или нещо от сорта, носи титлата ОЛИГОФРЕН. ебаси шибаняците в класа ми майка им :@:@:@ те са олигофрени... Ся как ги мразя ама не моа да варна на зад времето... Надяям са историята да послужи за пример на хора които още не са започнали "бавно да се самоубиват". В дробовете си чуствам голяма тежест при дишане сякаш нещо ги шкури...хора не си заслужава да знаетеее.... :@:@:@:@ мразя тъпия си живооот ;(;(

Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    ех животе животе...
    Айде и ти по-спокойно да не те метнем и тебе,а?
    are ela se opitai

Убийте ме с камъни - пуша откакто съм на 12. И никога не съм си мислела, ча така се правя на гъзарка, просто ми харесва.
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Не пуша и не съм пушила
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    И какво?Горда си със себе си,защото пушиш,за да си газарка?
    По дяволите,зле си.В момента белите ти дробове,както и ти самата,се развивате.Знаеш ли какво е вътре в теб сега?Прецакваш си здравето,защото си мислиш,че така си готина.Ебати.Вместо да седне,и да учи,тя се прави на голяма.Ще ти дойде умът в главата,ама ще е късно.

Пробвала съм,отказах се.Не пуша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си