.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 220
    Аз съм на 16 и не пуша. Имаше периоди, в които дръпвах заради нерви, но не ме влече и не мога да се пристрастя по никакъв начин, което е супер. Но белите дробове, зъбите ми и спорта са ми по-важни от някфи цигари там.
    Some things are better left unsaid!

Hell No!! ...т'ва е най-гадното нещо на света Не понасям цигарен дим...като някой пуши до мен ми се иска да го пребия Никога не бих пропушила...Сигаретс Съкс Хардкор! /на почти 15 съм/

Вие малкоумни ли сте или кво ?! Изрично казах че не ви искам коментарите !!! Негативните коментарчета си ги заврете отзад !! Здравето и организма са си мои !!!

^ахаа отсега нататък ше знам, че като някой прави тема не иска мненията на останалите

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    И как са радва детето ...
    Ама то мозъка не се е развил още. Аз 1вата цигара запалих на 11-12. Ма кво да се очаква от недорасло лапе. Признавам си простотията и безрасъдството Сега съм твърдо против цигарите. Преди можех да понасям дима, сега и тва не мога. Много ми е гадно някой като пуши до мен.

mi i az gi mrazq ujasno e prosto mn gadno ma nz za ko go praq hora kefi ma nz kak da go obqsnq pu6a samo po edna ve4er kam 2 i mi e adski gadno i ma bolat drobovete e mn silno kazano bolqt ma 4ustvam tejest i mi sa vii svqt ama sled tva sa 4ustvam kat na sedmoto nebe sled kat q izpu6a nqkfo tolkoz mi e qko gotov sam da napraq nai golqmata prstotiq zaem da vikam da sa otvarqm na fr si v skaip aee nz..

Re: Пушите ли ?

Цитирай Първоначално написано от enola
    Пушите ли ? На колко години сте ? Какви цигари пушите ? Аз съм на 13 ... и пуша .. (плс спестете си коментачетата за това) ..
    Брей, че си самодоволна! Хаха, ми трови се, то не е за мене все пак. И що да си ги спестяваме? Страх те е от истината?! Много ми е забавно, когато почна да критикувам някой пушач, как той почва да се размеква и едва ли не е готов да се разциври заради моята несправедлива критика... Ама да, разбира се, че здравето си е твое, няма смисъл да се натоварвам с хорските проблеми, по-голямо ще е "удоволствието", като разбереш сама последиците. С'я ще ми кажеш, че не е от гъзария, ами че животът ти е скапан. И друг път съм го казвала - к'во ще му е скапаното в живота на дете, което явно разполага с пари и за цигарки, и едновременно за фешън дрешки, за да бъде стопроцентово "готино". Сигурно те карат да учиш и са те спрели от излизането на поредната дискотечка, където сигурно и дрога щеше да опиташ... Те повечето ти казаха мнения, подобни на моето, много съм им благодарна, че ми спестиха и псувните , сега сигурно сме ти развалили кефчето, иди се напуши, може и да ти мине.

(puke)

Аз съм твърдо против това!!! Мразя цигарите и когато някой вади цигаретка край мене, ми идва да му шибна един (и съм го правила ). Мазен задник, ше идва да ме прикадява... Явно повечето хора не знаят, но факт е, че много голяма вреда си нанасят и непушачите, когато са в обстановка на пушачи... Пфууу, добре, че майка ми пуши на терасата и не омирисва мене или баща ми. Аз съм опитвала цигара и беше най-отвратителното нещо на света, ла**а да ям, по-добре ще е даже. Един мой познат е на 14 и на въпроса защо пуши ми отговори: "Аве и аз вече не знам..." Ето така става, правите се на гъзари или имитирате по-големите си братя/сестри, а после последиците... И тоз мой другар го питах дали смята да ги спира, той каза: "А-а-а, не, ще пуша и като стана дядо!" Кажете ми, как ще доживее до 60-70 години? И мисля, че всичките тия гадории и болести пушачите си ги заслужават, щото и непушещите си събеседници тровят. А и трудно се отказва, особено когато става за заблудено тъпо лапе... Макар че човек би трябвало да е много по-жизнен и оптимистично настроен на млади години. Само един човек познавам, който е спрял цигарите, и това е дядо ми - евала на човека, възхищавам му се и дори не мисля, че аз бих ги спряла, защото не мога да ги почна дори.
    И ако още някой мърльо ми пуши на главата, обещавам, ще го спукам от бой, та чак прах ще се вдигне.

Защо вместо да умираме бавно, не вземем да се самоубием всички в името на гъзарията? Защото ще ни нарекат "тъпи емота"... xD Неее, трябва човек да пуши, за да е в час!!! Нали тъй ве?!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Мърла...кой знай сигурно организма ти още не се е развил напълно,тръгнаа да ми пуши,че и тема прави за това.Много ли си важна?Бас хващам,че изглеждаш адски смешно отстрани,обедена съм.Винаги,когато видя някой малка пикла с цигарата в ръка,която се мисли,че изглежда адски секси,започвам да изпитвам съжаление...И ти си една от тях.
    И според теб сички пушат за да привличат внимание ли?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Мърла...кой знай сигурно организма ти още не се е развил напълно,тръгнаа да ми пуши,че и тема прави за това.Много ли си важна?Бас хващам,че изглеждаш адски смешно отстрани,обедена съм.Винаги,когато видя някой малка пикла с цигарата в ръка,която се мисли,че изглежда адски секси,започвам да изпитвам съжаление...И ти си една от тях.
    Изчерпа ми мението напълно
    На 16 съм и не пуша, мисля, че е най-голямата простотия... Айде още от детската градина с цигарите да ми тръгнат, нафукани празноглави лиглички!
    bravo macki syglasna sym s vas sq seki koito dyrji cigara se misli za mn gotin ama ne e taka a pyk i nqkvi typi pu6a4ki det kazvat 4e se grijeli za vyn6nostta si - hahahaha mili4ki znaite li kolko vredqt cigarite osven na drobovete vi i na kojata vi ako iskate liceto vi da zaprili4a na sydran 4ar6av koito e stoql 10 godini v belina (nali se se6tate 4e ot belinata drehite pojyltqvat i se izhabqvat ) prodyljavaite .
    Vseki moje da si izbere kakyv da byde , no v pove4eto slu4ai se vodi po mnenieto na ostanalite.Bydi individualen v tova e 4aryt ti !!!

Град
    Шумен
    супер тъпо е да почнеш да пушиш за гъзария... но винаги малките се зарибяват от по-големите или от вече готовите пафкатори. Заеби тая схема, спрете цигарите, пушете само наргиле
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Град
    Улицата
    на 16 пуша от време на време и пуша кви хфана
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Пуша, и к`во? Който не му харесва/понася се обръща на 180 градуса и ускорява натам откъдето е дошъл.

Пример:

Важна фирмена сграда има нужда от спешен съппорт на ЛАН мрежата си. Вдигнали са ме от сън рано в три и половина следобед. Посрещат ме секретарка и двама охранители на портала със служебна кола. Закарват ме на място, вадя си лаптопа вързвам се с мрежата.
    Аз: Две кафета и сладки.(даже не си свалям погледа от екрана)
    Секретарка: Пристигат след малко.
    Пускам диагностика, виждам къде е един от проблемите. Паля си доволен цигарка, придърпвам си кафето.
    Секретарка: Тук не се пуши... ще трябва да Ви помоля да загасите цигарата си.
    Аз: О, ама разбира се.
    Сгъвам си лаптопа, прибирам си го, тегля една майна на всичко.
    Секретарка: Оправихте ли го?
    Аз: Не, не се пуши... беше ми приятно. Можете да се обадите на колега който не пуши.
    Секретарка: Ама...(усмихвам се и си вадя телефона да си извикам такси)... няма ли да го оправите?
    Аз: Не, пуши ми се.(започвам да търся номера на един познат таксиметров)
    Секретарка: Добре... пушете щом се налага.(поглеждам с искрено недоверие).
    Отварям си лаптопа, вързвам се наново. Отстранявам проблемите и изпадам в дребни козметични промени по мрежата... пия кафе и пуша. Пристига собственика на фирмата. Здрависваме се, и ми подава какво? Пура. Пушим заедно с него и си говорим как секретарките в днешно време са големи кучки. Той вика секретарката която ми е позволила да пуша и й обеснява че аз мога да пуша навсякъде, колкото си поискам. Доволен ги обръсвам ги двойна такса задето са ме събудили и си бия камшика.
    Колкото до:
    И ако още някой мърльо ми пуши на главата, обещавам, ще го спукам от бой, та чак прах ще се вдигне.
    Искрено се надявам някой/някоя като теб да успее да повее дори един косъм от косата ми по този повод. Такива съдебни дела ще има че ще ти се прииска цигарка...

Относно:
    Кажете ми, как ще доживее до 60-70 години?
    Не благодаря. Аз ще живея до 45-50. Прочети докладите на красивите доктори и професори(онези - медицинските, дето са пълни със сложни и неразбираеми на пръв поглед термини) какво се случва с човешкато тяло след 40-45 при жените и 45-50 при мъжете. Ако случайно съм отселял до 50, то има елегантен начин да поправим това

ПС. Не подкрепям пушенето, но не го и осъждам. То си е въпрос на личен избор. И никога не съм карал някой насила да стой покрай мен като пуша... В примера ми по-горе имаха избор - можеха да извикат някой друг да им оправи компютрите. Щяха да загубят там максимум времето до сутринта на другият ден(с шефа като говорихме, забавянето на съответна пратка за износ забавяло производството, т.е. тоталните загуби са щели да бъдат ~14часа по 500 бездействащи работника[средно по 3 лева на час им плащат... или малко оторе беше, не помня] + 90 тона задържана продукция + неустойки по забавянето на доставките[тука се припоти като го каза ]).
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    По едно време миналата година доста пуших .. в началото на тази също .. Но то беше от нерви ... Сега пуша изключително рядко .. и признавам си - правя го за гъзария ... не точно за гъзария де ... просто ... виждам, че другите пушат и аз да не остана по назад ... да, знам тъпо е ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

На 17 години съм. Когато бях на около 12 започнах да пуша покрай едни приятели. Общо взето с тях се виждаме само през лятото и съответно пушех от лято на лято. Смея да кажа, че никога не съм бил пристрастен. Пушех заради гъзарията и понеже като съм около тях, а те пушат.. не вървеше някак. Тъпо е наистина. В помента не пуша.. почти. По 1-2 цигари на година като се съберем голяма компания. Не мисля, че ми вредят по някакъв начин в такова поличество.

Повече от фен
    na po4ti 18 sym, ne pu6a , pu6ila sym ne me kefi

Не. Не съм. Не смятам да.
    На 18 години съм тренирам си, на който му се дават пари да се трови, да го прави.

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Аз съм на 13 и не пуша.Много ми е гот така.Не ща да си тровя живота!Искам да живея!

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Цитирай Първоначално написано от ^DarknessAngel...^
    Аз съм на 13 и не пуша.Много ми е гот така.Не ща да си тровя живота!Искам да живея!

Браво, хубаво е, че все още има хора на които им се живее
    По темата - ми не пуша, макар че много пъти са ми предлагали и такива глупости Добре си ми е и без цигари

Не се гордея с това даже много съм ги намразила но като се мъча да ги спирам...просто не мога На 14 години съм и пуша Eva

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Не пуша и не смятам някога да започна!
    На 15 сьм, а повечето мои сьученици вече започнаха да си ськращават живота!НЕ МОГА да го вьзприема!На кой му се дават средно по 2 лв на ден за отрова!Не е ли по-добре да си купиш баничка с боза!

Аз съм с две пневмонии( = 10 години пушене ) и от както съм се родил майка ми е пушила все пред мен. Дробовете сигурно са ми станали на подметки, затова не ми пука и подпушвам от време на време. На 15 години съм.

Цитирай Първоначално написано от CucAgMuH
    . . .
    Нямам нищо против да пуши, когато е навън. Малко по-"леко" е. Разбира се, става гад, като прибавим мръсния въздух, създаден от колите и автобусите. Но веднъж ме поканиха едни приятели там с техните родители и техни познати... на едно заведенийце. Сещате се, нямаше отделни места пушачи-непушачи (то къде ли има... на много малко места), и всички техни познати включително и родителското тяло на френдчетата ми запафкаха. Никой не се досеща, че там има едва ли не деца, които се тровят паралелно с пушачите, никой.. Затова се изнесох от заведението с риск да обидя някого и ходех с момичето насам-натам... но не и в кадилището. На никого не му пука. Или поне аз съм срещала само хора, които едва ли не се врат в лицето ти с шибанката цигарка, кадят те и какво можеш да направиш?! Поне при мен със свястна приказка не се получи. Трябваше да си тръгна и да го наредя (с думи) преди да се обърна, както ти каза, на 180 градуса. Ама не се трае бе, не се трае.. Ала когато не ме тровиш нарочно и се съобразяваш с непушаческите ми предпочитания и навици, не се навираш в мен и т.н., аз съм пас - оставям те да пушиш колкото си щеш.

Нека да вмъкна една скобка в предното си мненийце.. Хулех само пушачите, които вредят без никакви съображения. Само двама души познавам, които не постъпват така.. Майка ми и още един човек. Само тях оправдавам.

P.S. Цялото ти мнение цитирано щеше да заеме бая място, затова го махнах.

На 15 години съм и не пуша.Мразя цигарите,ама често ми се налага да стоя в компанията на пушачи.

Град
    Far^Far^AwaY
    Не, не пуша и не смятам за започвам. Иначе на съм на 16, повечето ми приятели пушат, но щом така искат.. те си преценят.
    Когато си прав няма какво да доказваш [!]

На 18 съм и пуша и ако някой може да ми даде савет как да ги откажа защото знам че са вредни и че само си давам парите но имам и много семейни проблеми и цигарите са ми нужни и все пак съм си обещала че ще ги откажа когато му дойде времето
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си