- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пушите ли ?
Да,пуша.Пуша к`вото има на 13 и половина съм,но вече няколко дни не съм..
na 15 sum i da pusha
Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..
На почти 17, не пуша. Танцьорка съм и едно пушене е недопустимо при това натоварване (народни танци).
На 18 съм и не пуша- уважавам себе си и държа на здравето си- за това не пуша![]()
Да, права си. ТВОИ са и точно тях излагаш на опасност!Първоначално написано от enola
По темата - Аз също съм на 13 и не пуша. Не смятам и да пропушвам. Според мен това е едно от най-гадните неща на света. Аз може и да не ям много здравословна храна и да не спортувам, но поне не пуша. За мен е просто супер тъпо. Какъв кеф е толкова, че пушиш? По-умна ли стана? Едва ли. По-красива ли стана? Със сигурност НЕ. По-интелигентна, по-забавна ли стана? Не мисля, като гледам ограниченото ти мислене. На всичкото отгоре ходиш на дискотеки и не знам още какво си. Кой знае от кой забутан град си. Има едни седмокласнички в нашето училище (аз завършвам шести клас тая година), които пушат, пият и кой знае още какво. Нито са по-хубави, нито по-умни... Ама всичко е за гъзарията, нали?!... Според мен много хора започнаха да се превземат и да смятат, че това им е някой бозав американски филм, в който определена група ученици са супер готини и печени, и въртят всички, че дори и учителите на пръста си, и че всички им се подчиняват и изпитват ''РЕСПЕКТ'' от тях... Боже господи, накъде отива тази страна... Съвземи се, момиче, пушенето е било модерно по време на ученическите години на родителите ни. Сега е модерно да си интелигентен. Ама то си е за теб, де, мен какво ли ме интересува. Айде със здраве... Тоест с болест, в твоя случай!
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
На 16 и не пуша, пробвах, не ми хареса, и реших, че не си заслужава да се тровя заради едната гъзария, ако ми беше харесало сиг щях да пропуша.
Точно това се чудех докато ти четях поста..Първоначално написано от GbSy
![]()
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
на 17 съм и НЕ пуша!!!!!![]()
![]()
![]()
Аз съм на 17 и не пуша...не ми харесва .. и не бих имала приятел, който пуши...родителите ми преди няколко години спряха да пушат.. беше рай вкъщи.. но вече не![]()
Не пуша.Дръпвала съм си може би 3-4 пъти.За първи път 4 годишна.Баща ми пуши от 8 годишен и в това не ми прави проблеми.Нямам намерение да започвам,но знае ли човек..
Не пуша.Дръпвала съм,но никак не ми хареса и нямам желание и занапред да пуша![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Просто исках да си изкажа мнението. Наистина не ме засяга, но в крайна сметка се чувствам длъжна да се изкажа, защото момичето е на моята възраст и се поставям на нейно място. Изказвам си мнението, това е!Първоначално написано от JustBecko
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Поне имам грамотни връстници...Бяях се отчаял вече
![]()
П.С.- Айде спирам със спама..
Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
На 17 съм ,не пуша,дори не съм пробвала,с което се гордея :P ,няма смисъл да харча пари за глупости и да си съсипвам белите дробове.Не мога да разбера каква е тази мания тийновете в БГ да пушат.Гледайте поне малко новини и ще разберете,че това вече не е на мода и в някои страни от ЕС пушенето на публични места е забранено.
дааа,на 13 години си и пушиш-ее значи си много голяма,сигурно си мислиш че е "гъзарско",продължавай да пушиш всеки ден,като станеш на 30-35 години,ожълтелите ти вече зъби ще изпопадат ако преди това ракът на белите дробове не те е довършил :PПървоначално написано от enola
И кво по-голяма ли се чустваш като пафкаш ааа ? Голямо геройство е това заклеам се ! Аз пушех в продължение на 2 години но спрях защото почнах да ходя на фитнес отдавна и да се занимавам с нещо полезно ти си прецени дали ще си рушиш тялото за едната газария или ще мислиш трезво избора е твой никой не може да те накара на сила както са казали хората навреме "на сила хубост не става"Първоначално написано от enola
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
Момиче съм на 13 години съм и не пуша,защото е вредно за здравето
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
пушила съм но още в началото се отказах![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
на 20 съм, пуша от 7 години цигари.. всичко бих дал че да не ги бях почвал.. в тези цигари няма АБСОЛЮТНО никакъв смисъл.. даваш си парите да се тровиш с никотин.. СМЕШНА работа.. ама трудно ще ги спра.. опитвам се ама е трудно
Не![]()
Първоначално написано от JuN!0r
+100000~!
Цигарите освен да тровят здравето и да стопяват бюджета друго не вършат