.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 220
    Да,пуша.Пуша к`вото има на 13 и половина съм,но вече няколко дни не съм..

na 15 sum i da pusha
    Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти..

На почти 17, не пуша. Танцьорка съм и едно пушене е недопустимо при това натоварване (народни танци).

Мега фен
    Град
    София
    На 18 съм и не пуша- уважавам себе си и държа на здравето си- за това не пуша

Цитирай Първоначално написано от enola
    Вие малкоумни ли сте или кво ?! Изрично казах че не ви искам коментарите !!! Негативните коментарчета си ги заврете отзад !! Здравето и организма са си мои !!!
    Да, права си. ТВОИ са и точно тях излагаш на опасност!

По темата - Аз също съм на 13 и не пуша. Не смятам и да пропушвам. Според мен това е едно от най-гадните неща на света. Аз може и да не ям много здравословна храна и да не спортувам, но поне не пуша. За мен е просто супер тъпо. Какъв кеф е толкова, че пушиш? По-умна ли стана? Едва ли. По-красива ли стана? Със сигурност НЕ. По-интелигентна, по-забавна ли стана? Не мисля, като гледам ограниченото ти мислене. На всичкото отгоре ходиш на дискотеки и не знам още какво си. Кой знае от кой забутан град си. Има едни седмокласнички в нашето училище (аз завършвам шести клас тая година), които пушат, пият и кой знае още какво. Нито са по-хубави, нито по-умни... Ама всичко е за гъзарията, нали?!... Според мен много хора започнаха да се превземат и да смятат, че това им е някой бозав американски филм, в който определена група ученици са супер готини и печени, и въртят всички, че дори и учителите на пръста си, и че всички им се подчиняват и изпитват ''РЕСПЕКТ'' от тях... Боже господи, накъде отива тази страна... Съвземи се, момиче, пушенето е било модерно по време на ученическите години на родителите ни. Сега е модерно да си интелигентен. Ама то си е за теб, де, мен какво ли ме интересува. Айде със здраве... Тоест с болест, в твоя случай !
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    На 16 и не пуша, пробвах, не ми хареса, и реших, че не си заслужава да се тровя заради едната гъзария, ако ми беше харесало сиг щях да пропуша.

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Ама то си е за теб, де, мен какво ли ме интересува.
    Точно това се чудех докато ти четях поста..
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

Град
    София
    на 17 съм и НЕ пуша!!!!!

Супер фен Аватара на girl91
    Аз съм на 17 и не пуша...не ми харесва .. и не бих имала приятел, който пуши...родителите ми преди няколко години спряха да пушат.. беше рай вкъщи.. но вече не

Не пуша,не съм и пушила.На 17 съм няма и да пуша.За мен това е най-тъпото и безмислено нещо на света!+ това само това ми остава да направя ... и съм out of life

Не пуша.Дръпвала съм си може би 3-4 пъти.За първи път 4 годишна.Баща ми пуши от 8 годишен и в това не ми прави проблеми.Нямам намерение да започвам,но знае ли човек..

Не пуша.Дръпвала съм,но никак не ми хареса и нямам желание и занапред да пуша
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Цитирай Първоначално написано от JustBecko
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Ама то си е за теб, де, мен какво ли ме интересува.
    Точно това се чудех докато ти четях поста..
    Просто исках да си изкажа мнението. Наистина не ме засяга, но в крайна сметка се чувствам длъжна да се изкажа, защото момичето е на моята възраст и се поставям на нейно място. Изказвам си мнението, това е!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Поне имам грамотни връстници...Бяях се отчаял вече

П.С.- Айде спирам със спама..
    Цитирай Първоначално написано от V3RsAc3_mAnQ4Ka
    съжалявам ако има такава тема в която да се ибяснява подробно:как да се целувам с език.моля ви да ми дадете линкове към тези теми.благодаря предварително

На 17 съм ,не пуша,дори не съм пробвала,с което се гордея :P ,няма смисъл да харча пари за глупости и да си съсипвам белите дробове.Не мога да разбера каква е тази мания тийновете в БГ да пушат .Гледайте поне малко новини и ще разберете,че това вече не е на мода и в някои страни от ЕС пушенето на публични места е забранено.

Град
    Долината На Идиотщината

Re: Пушите ли ?

Пушите ли ? На колко години сте ? Какви цигари пушите ? Аз съм на 13 ... и пуша .. (плс спестете си коментачетата за това) ..
    дааа,на 13 години си и пушиш-ее значи си много голяма,сигурно си мислиш че е "гъзарско",продължавай да пушиш всеки ден,като станеш на 30-35 години,ожълтелите ти вече зъби ще изпопадат ако преди това ракът на белите дробове не те е довършил :P

Град
    Detroit Ghetto

Пушите ли ? На колко години сте ? Какви цигари пушите ? Аз съм на 13 ... и пуша .. (плс спестете си коментачетата за това) ..
    И кво по-голяма ли се чустваш като пафкаш ааа ? Голямо геройство е това заклеам се ! Аз пушех в продължение на 2 години но спрях защото почнах да ходя на фитнес отдавна и да се занимавам с нещо полезно ти си прецени дали ще си рушиш тялото за едната газария или ще мислиш трезво избора е твой никой не може да те накара на сила както са казали хората навреме "на сила хубост не става"
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

Момиче съм на 13 години съм и не пуша,защото е вредно за здравето
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

пушила съм но още в началото се отказах

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
    before the morning takes you away ...

на 20 съм, пуша от 7 години цигари.. всичко бих дал че да не ги бях почвал.. в тези цигари няма АБСОЛЮТНО никакъв смисъл.. даваш си парите да се тровиш с никотин.. СМЕШНА работа.. ама трудно ще ги спра.. опитвам се ама е трудно

Фен Аватара на alexandarchy
    Град
    Стара Загора
    На 12 съм и не пуша

Град
    sofia
    probvala sum ,no ne mi e lubimoto zanimanie

Повече от фен
    Град
    sofia

Цитирай Първоначално написано от JuN!0r
    дааа,на 13 години си и пушиш-ее значи си много голяма,сигурно си мислиш че е "гъзарско",продължавай да пушиш всеки ден,като станеш на 30-35 години,ожълтелите ти вече зъби ще изпопадат ако преди това ракът на белите дробове не те е довършил :P

+100000~!

Мега фен
    Град
    София
    Цигарите освен да тровят здравето и да стопяват бюджета друго не вършат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си