- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пушите ли ?
На 17 съм,до сега не съм пушилИ немисля да почвам
![]()
Твърдо нЙе !
Никога не съм опитвал и никога няма да опитам!
Don't tell me what I can or can't do !
Браво само така няма смисал от тях сега всички от моя клас които пушат искат да ги отказват ама немогатПървоначално написано от Boyd
![]()
Мамка му прави сте и аз пуша от 6 години и по сякви начини се мача да ги спра или поне намаля,скоро не бях пушила 2 седмици и после нз що запалих днес не съм пушила и се чувствам добре дано ударжа![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
от повечето писали в темата виждам че не пушат,това разбира се, много ме радва.Е , аз също не се трова, според мен няма смисъл да се тровиш само и само да си част от "групата" и ако си мислят по - малките че е геройство да пушиш - жестоко се лъжат, след това ще съжаляват , но ще е късно.
Ам забраих.... на 16 съм и съм опитвала цигари много пъти - дори съм пушила зарибено, но съм се отървала от тоя порок , защото изобщо не ми харесваха, сега съм отвратена от тях....
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Да,пуша от 14-15 годишна....да ви кажа днеска се задуших след 2 обиколки на даскалото,щото искаха да покриваме шибаните нормативи......и господина се изплаши и ми вика седни си почини...![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
em na 13 sam i sam pu6ila ama nz ne mi haresva mn pak ne e 4ak tolkva gadno ako si sviknal na dima 6toto krai mene vse nqkoi pu6i tai 4e......
Не пуша.Все пак не искам да се самоубивам, защото пушенето е точно такова, само дето е бавно и мъчително!А за тия на моята възраст (12-1
3)-извинете, но не си мислете, че сте много модерни с цигарата в ръка! (повтарям другите, но си е така!)![]()
Пуших 3 месеца и един ден бях се изнервил нещо и изпуших една кутия цигари (една след друга) след това ми се повдигна и повърнах някакъв гнусен шит . От тогава не съм пушил,не пуша и няма да пуша. Който мисли , че цигарите имат положителен ефект и/или като пушиш си голям гъзар/ка значи има тежка форма на кретения. По голяма глупост от това да пушиш няма. След време кожата става суха и цвета и става сивкав, задъхвате се често и не можете да бягате, кашляте често и ред други неприятни неща...Няма да пиша повече,че ще направя цял роман...Вие си решавайте дали да "живеете един кратък живот мъчейки се" или просто да си го изживейте по някой по стойностен и здравословен начин.
FXP out.
Love is a...hard feeling
nexx4y.aha.bg
ne, ne pu6a i se gordeq s tova 6toto v posledno vreme horata koito pu6at si mislqt 4e sa mn interesni, no vsu6nost e to4no obratnoto![]()
¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤
На 18 съм и пуша... но не пия !! Като ще е порок поне да е един!!!!:P
на 14 сам и пуша за първи път опитах цигара миналия април месец бях си сама в нас и Вкуса беше ужасен та за цигара след това не исках и да си помислям и така докато не дойде новата учебна тодина и учителската стачка тогава започнах интензивната им употреба и то не защото мн ми се пушеше и неможех да живея без цигари ами и аз нз защо та в момента ни изпитвам нужда и пуша само когато сам в компания и за да стане по весело![]()
![]()
След 2 месеца правя 15.Не съм лизвал цигара и няма и да лизна!Пушенето ме отвръщава!!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=178993
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=asc&start=165
И двете теми са за едно и също!!!![]()
Не...
До гроб...
Аз съм на 16 и пуша.Преди пуших карелия или бяло виктори ,а сега съм само на червено боро ,защото са най-хубавите цигари в Белгия.
ти си на 13, пушиш и се кефиш много? Искаш да ни се похвалиш ли? Нормална ли си?![]()
![]()
А и аз НЕ ПУША, ОБИЧАМ ЖИВОТА, НЕ ИСКАМ ДА СЕ САМОУБИВАМ!!!!!!!!!!!!!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не пуша.На 16 съм .. опитвала съм по купончета , ала бала , но да бъда честна не ми доставя никакво удоволствие![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
хаха на 17 години съм и по4нах да пуша когато бях на 13![]()
![]()
На 14 съм и НЕ ПУША
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!
Не пуша и не мисля да пропуша!
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...