.
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 220
    Не пуша и съм против цигарите само те тровят.... :P мн мразя и някой да ми пуши на главата ужас .....
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    da pu6a,na 14 sam....pu6a ot tezi novite virginia slims(bqlite),muratti slims,pall mall pak tynki i takam

Много се хвалите че пушите но това не е похвално.И няма хубави цигари всички са едни и същи.Аз отказах цигарите
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

абе вие сте малоумни,аз съм на 14 и пуша всеки ден около 5-6 цигари и не се гъзарея,а си ги пуша вкъщи и кво сте заразправяли,че си съкращават живота пушачите от къде знаеш че няма да умреш преди мене мн сте отворени.Дядо ми умря на 89 години,а пушеше от 4ти клас,а другия ми дядо не е пипвал цигара и умря на 66 сещаш ли се за кво ти приказвам,а и без тва другите ми вредят,поне да си правя кефа

Цитирай Първоначално написано от nowitzki
    абе вие сте малоумни,аз съм на 14 и пуша всеки ден около 5-6 цигари и не се гъзарея,а си ги пуша вкъщи и кво сте заразправяли,че си съкращават живота пушачите от къде знаеш че няма да умреш преди мене мн сте отворени.Дядо ми умря на 89 години,а пушеше от 4ти клас,а другия ми дядо не е пипвал цигара и умря на 66 сещаш ли се за кво ти приказвам,а и без тва другите ми вредят,поне да си правя кефа
    Права си,затова че от пушенето не зависи дали ще умреш.Аз не пуша.Не понасям цигарите .Но наистина повечето на 13-14,пушат само,за да се фукат..

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

На 15 съм, не пуша, но като стана на 17-18 сигурно и аз ще започна...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Пробвах, не ми хареса.Нямам намерение да започвам, просто не виждам какво би ме накарало.Като оставим вредата на страна, стават и все по-скъпи.Всеки ден или през 2-3 дни по 2 и нещо за цигари не ми се струва добра идея.А тези, които започват за да се правят на интересени и да влязат в "компанията", един ден ще съжаляват и ще се чудят как да ги отказват.

Град
    in my world!
    Predpo4itam da si dam parita za sladoled otkolkoto za cigari ne iskam da pu6a spored men e mega tupo.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от Punk_Princess9412
    Цитирай Първоначално написано от nowitzki
    Права си,затова че от пушенето не зависи дали ще умреш.Аз не пуша.Не понасям цигарите .Но наистина повечето на 13-14,пушат само,за да се фукат..
    прав съм не съм права

Град
    Montreal, CA
    Не пуша.Пуша пасивно

Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    ПУша като луд Много е яко
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

Град
    Антарктида :)
    Абсолютно ненужна гъзария.Не понасям нито цигарите нито алкохола.

Пуша ... )) Жълта Ева Или ЕВЕ
    Умните мисли постоянно ме преследват...но аз съм по - бърза!

pu6a si pall mall slims i sum na 15 .. ne sum fe6an ligla .. po skoro zla blackerka .. sig i men 6te me izkarate 4e ot guzariq go pravq .. i vuo6te mamka mu .. kakvo vi zasqga zdraveto i jivota na drugite .. mn mi e 4udno .. qvno ima zagrijeni 14 15 i 16 god nepu6a4ki za momi4etata pu6a3ki na tqhnata vuzrast kato ne vi haresva - ne pu6ete ;]

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от ZuCkI
    на 16 съм и не пуша няя смисал достатачно са ми околните да ми пушат на главата
    +1

Град
    София
    Не пуша, за какво да си тровя живота и да раздавам паричките си за нещо което е супер тъпо.Предпочитам за поредната парцалка но не и за цигари.
    Mi ricordo montagne verdi e le corse di una bambina,con l'amico mio piu sincero,un coniglio dal muso nero.

пиша цигарите на приятелите само като сам с компания иначе не пиша :Д

Не пуша, не пия, ама по жени толкова ходя, че ми се отразява все едно и пуша и пия

Аз съм на 17 и пуша по 1-2 цигари само като пийна в дискотеката, иначе не...

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Не пуша!
    ♥ ♥ ♥

На 15 години съм и до сега не съм пушила! Нямам такова намерение
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

На 18 съм ,пуша от 11 годишна.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си