.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Закъснява ми вече с еднин месец...

Здравейте! Имам менструален цикъл вече от 1 год. и половина. Не ми е редовен, идва ми всеки месец с 2-3 дни закъснение, никога не ми е дошло на точната дата. Но сега закъснява с 1 месец, никога не ми се е случвало да закъснява толкова много. Може би не е регулиран още както трябва или пък..не знам какво да си мисля. Таа въпросът ми към вас е: Нормално ли е? Или трябва да отида на гинеколог.. до сега не съм ходила и се надявах да не ми се наложи скоро, но ако наистина трябва ще отида. Случвало ли се е на някоя от вас, знаете ли дали е просто някакъв период, който ще отмине? Вашите мнения и съвети ми трябват отново. Благодаря предварително!

иди на генеколог най-добре

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    МЦ, казваш, не е редовен. В какъв интервал се движи?
    На колко години си? Водиш ли полов живот? Стрес да имаш? /всъщност кой ли няма, но въпросът ми е да ти се е случило нещо напоследък, което те е извадило от релси?/

П.С. Пише се гИнеколог.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Миии не идва на датата, на която трябва да дойде. Закъснява с около 3,4 дни. Полов живот не водя, а стрес, не мисля, че съм в стрес...А забравих да кажа, че съм на 14 години.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Че закъснява с по 3-4 дни, това го вдянах. Но едно е от 25 да стане 28 дни, друго от 21 на 35 и трето от 47 на 50.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на liim0nka
    не мисля, че е нужно да се притесняваш.. на мен ми се е случвало дори единия месец да не ми идва и после си продължава..така че по-спокойно
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си