- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пушите ли ?
Na 14 godini sum i pu6a ... ili karelia ili davidoff
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
aplodesmenti za ne pushachite =D> :P![]()
neka vdignem tost nazdrave
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
На 18,почти 19 съм и пуша доста отдавна,но не се гордея с това!А това,че хората пушели за гъзария е пълна простотия,няма нищо такова!В началото винаги е просто любопитство,или защото всички в компанията ти пушат.После просто се превръща в навик.Незнам как решихте,че хората,пушели за гъзария,пък и вие като не пушите откъде знаете,кво може да те накара да запалиш цигара?
Аре да мълчишПървоначално написано от KuKla Na KoNcI
na 16 sym py6a ot po4ti 4 godini sega py6a Glamour Eve ili Agenda ;] Predpo4itam tynkite cigari i katyo cqlo ne se gordeq 4e py6a no ve4e e kysno da gi spiram ;]
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
ami ako ne mlukna kvo she stane ...Първоначално написано от kPuCkA
![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
на 16 съм, не пуша и не мога да понасям хората около мен да вонят на кумин. това е 1 от най-отвратителните неща за които мога да се сетя. освен това пушенето е безкрайно нелогично.
Welcome to the end of the thought process.
![]()
![]()
ami az sym na 15 i ne pusha
chestno kazano vseki reshva kakvo da pravi s jivota si i po kakyv nachin da go sysipe... v kraina smetka nqma nujda ot ubidi
tq si znae za kakvo pushi...vleche q
...vseki s problemite si
![]()
![]()
![]()
Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?
eeee bravo =D>Първоначално написано от mImMmKa
Ми на 16 съм пуша от 1 година попринцип пуша парламент или mallboro
И аз съм на това мнение .. еми що не почнат да пушат на 5Първоначално написано от krisi_bep
![]()
![]()
И как можеш да се радваш ми е чудно![]()
![]()
На почти 16 години съм.
Пуша от около година, но по малко.Кутия ми стига за седмица, като се има предвид, че и мои съученички, понякога си взимат.
Имаше периоди, в които пушех по доста повече, но всичко остава в миналото.
Колкото до авторката на темата.Гордостта, принципно е хубаво нещо, когато е основана, а пушенето определено, НЕ е повод за гордост!
П.С-Пуша от възможно най-леката Карелия, дето има една тънка цветна лентичка.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
вече НЕ пуша,моля ви се не пушете и вие,супер вредно е![]()
Ами и аз пуша.На 22 съм и пуша вече от 4-5 години в момента съм на ММ късо.В началото ги почнах за гъзарията,каква ти гъзария сега здраво ми баркат в джоба тези цигари.Пуша по кутя на ден понякога се стига и до 2.
Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.
На 16 съм,да-пуша...пуша от 12 годишна.Prestige Slims White![]()
na 16 sam,vednaj probvah i 6tqh da se izdraifam...![]()
![]()
Първоначално написано от Puky
на 14 съм и не пуша,несмятам и за напред да почна![]()
На 14 съм (след 2 седмици на 15) и пуша . Не е голяма гордост , и тъпото е ,че започнах на шега . Пуша Marlboro![]()