.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 220
    Град
    ... Some happy place ...
    Na 14 godini sum i pu6a ... ili karelia ili davidoff
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

aplodesmenti za ne pushachite =D> :P neka vdignem tost nazdrave
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Ем аз съм на 16.. пуша светло жълта карелиа ( най - леките от всички) и по една кутия на един месец на това му викам пушене за кеф
    The art of love is not to let your heart get broken!

На 18,почти 19 съм и пуша доста отдавна,но не се гордея с това!А това,че хората пушели за гъзария е пълна простотия,няма нищо такова!В началото винаги е просто любопитство,или защото всички в компанията ти пушат.После просто се превръща в навик.Незнам как решихте,че хората,пушели за гъзария,пък и вие като не пушите откъде знаете,кво може да те накара да запалиш цигара?

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Цитирай Първоначално написано от ZuCkI
    Мърла...кой знай сигурно организма ти още не се е развил напълно,тръгнаа да ми пуши,че и тема прави за това.Много ли си важна?Бас хващам,че изглеждаш адски смешно отстрани,обедена съм.Винаги,когато видя някой малка пикла с цигарата в ръка,която се мисли,че изглежда адски секси,започвам да изпитвам съжаление...И ти си една от тях.
    +1 От земята не са виждат некви лилипути и пушат
    ех животе животе...
    be are ostavte momicheto na mira be chak shte q obijdate .. shto ne si gledate svoqta rabota vmesto da pluete po nqkoi ,kobri takiva mi ako iska shte si pushi vie kvi ste we ..
    Айде и ти по-спокойно да не те метнем и тебе,а?
    are ela se opitai
    Аре да мълчиш

na 16 sym py6a ot po4ti 4 godini sega py6a Glamour Eve ili Agenda ;] Predpo4itam tynkite cigari i katyo cqlo ne se gordeq 4e py6a no ve4e e kysno da gi spiram ;]
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Цитирай Първоначално написано от ZuCkI
    Мърла...кой знай сигурно организма ти още не се е развил напълно,тръгнаа да ми пуши,че и тема прави за това.Много ли си важна?Бас хващам,че изглеждаш адски смешно отстрани,обедена съм.Винаги,когато видя някой малка пикла с цигарата в ръка,която се мисли,че изглежда адски секси,започвам да изпитвам съжаление...И ти си една от тях.
    +1 От земята не са виждат некви лилипути и пушат
    ех животе животе...
    be are ostavte momicheto na mira be chak shte q obijdate .. shto ne si gledate svoqta rabota vmesto da pluete po nqkoi ,kobri takiva mi ako iska shte si pushi vie kvi ste we ..
    Айде и ти по-спокойно да не те метнем и тебе,а?
    are ela se opitai
    Аре да мълчиш
    ami ako ne mlukna kvo she stane ...
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    ^Децка му работа...

Повече от фен Аватара на bishop
    на 16 съм, не пуша и не мога да понасям хората около мен да вонят на кумин. това е 1 от най-отвратителните неща за които мога да се сетя. освен това пушенето е безкрайно нелогично.
    Welcome to the end of the thought process.

ami az sym na 15 i ne pusha chestno kazano vseki reshva kakvo da pravi s jivota si i po kakyv nachin da go sysipe... v kraina smetka nqma nujda ot ubidi tq si znae za kakvo pushi...vleche q ...vseki s problemite si
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

Цитирай Първоначално написано от mImMmKa
    ami az sym na 15 i ne pusha chestno kazano vseki reshva kakvo da pravi s jivota si i po kakyv nachin da go sysipe... v kraina smetka nqma nujda ot ubidi tq si znae za kakvo pushi...vleche q ...vseki s problemite si
    eeee bravo =D>

Пуша......сушени детелинки Така де,сега сериозно-не,не пуша

Ми на 16 съм пуша от 1 година попринцип пуша парламент или mallboro

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P

Re: Пушите ли ?

Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    Цитирай Първоначално написано от enola
    Пушите ли ? На колко години сте ? Какви цигари пушите ? Аз съм на 13 ... и пуша .. (плс спестете си коментачетата за това) ..
    йеее голям кеф е значи,така ли?!

Не разбирам как съзнателно си тровите живота още от ранна възраст..болни хора.

на 13 ,почти 14 го дини съм и НЕ ПУША.Само съм опитвала,гадно е и няма да повторя в близките години.

Пък и модата на пушачите отмина..не е модерно...стана банално някакви деца да се разхождат с "гъзарска" походка и цигарка в ръка.

Но все пак това е личен избор и за съжаление малко хора биха ме послушали...
    И аз съм на това мнение .. еми що не почнат да пушат на 5
    И как можеш да се радваш ми е чудно
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    На почти 16 години съм.
    Пуша от около година, но по малко.Кутия ми стига за седмица, като се има предвид, че и мои съученички, понякога си взимат.
    Имаше периоди, в които пушех по доста повече, но всичко остава в миналото.
    Колкото до авторката на темата.Гордостта, принципно е хубаво нещо, когато е основана, а пушенето определено, НЕ е повод за гордост!

П.С-Пуша от възможно най-леката Карелия, дето има една тънка цветна лентичка.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

вече НЕ пуша,моля ви се не пушете и вие,супер вредно е

Град
    Plovdiv
    Ами и аз пуша.На 22 съм и пуша вече от 4-5 години в момента съм на ММ късо.В началото ги почнах за гъзарията,каква ти гъзария сега здраво ми баркат в джоба тези цигари.Пуша по кутя на ден понякога се стига и до 2.
    Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.

Guest
    На 16 съм,да-пуша...пуша от 12 годишна.Prestige Slims White

Пробвала съм един път,но не ми хареса и се отказах

na 16 sam,vednaj probvah i 6tqh da se izdraifam...

Re: Пушите ли ?

Цитирай Първоначално написано от Puky
    Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    Цитирай Първоначално написано от enola
    Пушите ли ? На колко години сте ? Какви цигари пушите ? Аз съм на 13 ... и пуша .. (плс спестете си коментачетата за това) ..
    йеее голям кеф е значи,така ли?!

Не разбирам как съзнателно си тровите живота още от ранна възраст..болни хора.

на 13 ,почти 14 го дини съм и НЕ ПУША.Само съм опитвала,гадно е и няма да повторя в близките години.

Пък и модата на пушачите отмина..не е модерно...стана банално някакви деца да се разхождат с "гъзарска" походка и цигарка в ръка.

Но все пак това е личен избор и за съжаление малко хора биха ме послушали...
    И аз съм на това мнение .. еми що не почнат да пушат на 5
    И как можеш да се радваш ми е чудно

Не пуша не смятам да започвам

Град
    Sofiq
    на 14 съм и не пуша,несмятам и за напред да почна

Фен Аватара на Selene
    Град
    Destruction and chaos
    На 14 съм (след 2 седмици на 15) и пуша . Не е голяма гордост , и тъпото е ,че започнах на шега . Пуша Marlboro

на 16 - бяло виктори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си