- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пушите ли ?
Да, права си. ТВОИ са и точно тях излагаш на опасност!Първоначално написано от enola
По темата - Аз също съм на 13 и не пуша. Не смятам и да пропушвам. Според мен това е едно от най-гадните неща на света. Аз може и да не ям много здравословна храна и да не спортувам, но поне не пуша. За мен е просто супер тъпо. Какъв кеф е толкова, че пушиш? По-умна ли стана? Едва ли. По-красива ли стана? Със сигурност НЕ. По-интелигентна, по-забавна ли стана? Не мисля, като гледам ограниченото ти мислене. На всичкото отгоре ходиш на дискотеки и не знам още какво си. Кой знае от кой забутан град си. Има едни седмокласнички в нашето училище (аз завършвам шести клас тая година), които пушат, пият и кой знае още какво. Нито са по-хубави, нито по-умни... Ама всичко е за гъзарията, нали?!... Според мен много хора започнаха да се превземат и да смятат, че това им е някой бозав американски филм, в който определена група ученици са супер готини и печени, и въртят всички, че дори и учителите на пръста си, и че всички им се подчиняват и изпитват ''РЕСПЕКТ'' от тях... Боже господи, накъде отива тази страна... Съвземи се, момиче, пушенето е било модерно по време на ученическите години на родителите ни. Сега е модерно да си интелигентен. Ама то си е за теб, де, мен какво ли ме интересува. Айде със здраве... Тоест с болест, в твоя случай!
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.