.
Отговор в тема
Страница 7 от 9 ПървиПърви ... 3456789 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 220
    Град
    Pays de la Loire
    Не пуша...

На 17 съм,до сега не съм пушил И немисля да почвам

Град
    София
    Твърдо нЙе !
    Никога не съм опитвал и никога няма да опитам!
    Don't tell me what I can or can't do !

Цитирай Първоначално написано от Boyd
    Твърдо нЙе !
    Никога не съм опитвал и никога няма да опитам!
    Браво само така няма смисал от тях сега всички от моя клас които пушат искат да ги отказват ама немогат

Град
    Na sedmoto nebe!
    Мамка му прави сте и аз пуша от 6 години и по сякви начини се мача да ги спра или поне намаля,скоро не бях пушила 2 седмици и после нз що запалих днес не съм пушила и се чувствам добре дано ударжа
    Голям размер на картинката! /machoka/

от повечето писали в темата виждам че не пушат,това разбира се, много ме радва.Е , аз също не се трова, според мен няма смисъл да се тровиш само и само да си част от "групата" и ако си мислят по - малките че е геройство да пушиш - жестоко се лъжат, след това ще съжаляват , но ще е късно.
    Ам забраих.... на 16 съм и съм опитвала цигари много пъти - дори съм пушила зарибено, но съм се отървала от тоя порок , защото изобщо не ми харесваха, сега съм отвратена от тях....
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Да,пуша от 14-15 годишна....да ви кажа днеска се задуших след 2 обиколки на даскалото,щото искаха да покриваме шибаните нормативи......и господина се изплаши и ми вика седни си почини...

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

em na 13 sam i sam pu6ila ama nz ne mi haresva mn pak ne e 4ak tolkva gadno ako si sviknal na dima 6toto krai mene vse nqkoi pu6i tai 4e......

Град
    някъде там...
    Не пуша.Все пак не искам да се самоубивам, защото пушенето е точно такова, само дето е бавно и мъчително!А за тия на моята възраст (12-1
    3)-извинете, но не си мислете, че сте много модерни с цигарата в ръка! (повтарям другите, но си е така!)

Град
    Ямболъ
    Пуших 3 месеца и един ден бях се изнервил нещо и изпуших една кутия цигари (една след друга) след това ми се повдигна и повърнах някакъв гнусен шит . От тогава не съм пушил,не пуша и няма да пуша. Който мисли , че цигарите имат положителен ефект и/или като пушиш си голям гъзар/ка значи има тежка форма на кретения. По голяма глупост от това да пушиш няма. След време кожата става суха и цвета и става сивкав, задъхвате се често и не можете да бягате, кашляте често и ред други неприятни неща...Няма да пиша повече,че ще направя цял роман...Вие си решавайте дали да "живеете един кратък живот мъчейки се" или просто да си го изживейте по някой по стойностен и здравословен начин.

FXP out.
    Love is a...hard feeling

nexx4y.aha.bg

ne, ne pu6a i se gordeq s tova 6toto v posledno vreme horata koito pu6at si mislqt 4e sa mn interesni, no vsu6nost e to4no obratnoto
    ¤ OnCe... OnE PerSoN... ToLd mE: WiTh OnE sMiLe YoU BrIghTeN eVerYbodY' s Day!! ¤

на 14 съм и не пуша! :P

На 18 съм и пуша... но не пия !! Като ще е порок поне да е един!!!! :P

ДА

на 14 сам и пуша за първи път опитах цигара миналия април месец бях си сама в нас и Вкуса беше ужасен та за цигара след това не исках и да си помислям и така докато не дойде новата учебна тодина и учителската стачка тогава започнах интензивната им употреба и то не защото мн ми се пушеше и неможех да живея без цигари ами и аз нз защо та в момента ни изпитвам нужда и пуша само когато сам в компания и за да стане по весело

След 2 месеца правя 15.Не съм лизвал цигара и няма и да лизна!Пушенето ме отвръщава!!!

Град
    Студентски град!
    Не...

До гроб...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз съм на 16 и пуша.Преди пуших карелия или бяло виктори ,а сега съм само на червено боро ,защото са най-хубавите цигари в Белгия.

Супер фен Аватара на gabi_94
    ти си на 13, пушиш и се кефиш много? Искаш да ни се похвалиш ли? Нормална ли си? А и аз НЕ ПУША, ОБИЧАМ ЖИВОТА, НЕ ИСКАМ ДА СЕ САМОУБИВАМ!!!!!!!!!!!!!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Не пуша.На 16 съм .. опитвала съм по купончета , ала бала , но да бъда честна не ми доставя никакво удоволствие
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Вкъщи
    на 16 пушач

хаха на 17 години съм и по4нах да пуша когато бях на 13

На 14 съм и НЕ ПУША
    Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!

Не пуша и не мисля да пропуша!
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си