- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пушите ли ?
ne pu6a![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Вече не пуша,защото като почнах да тренирам не можех да го правя...сега съм много доволна![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
На 14 съм и не пуша,също мн мразя някой да пуши около мен.А тези 11-12 годишните,дето пушат са толкова смешни,че...
На 15 съм.. почти 16... пуша ако някой ме почерпи зарекла съм се че няма да си купя цигари![]()
..
Не пуша.
Хората забравят, че са хора, защото постоянно се държат като животни.
Взимам те.Първоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
![]()
По темата:Не пуша.Опитвала съм-не е кой знае какво.Случва се да припаля веднъж,най-много два пъти на около 3-4 месеца.
Не,не пуша.Мразя цигари,не мога да дишам от тях.Казвам си сега,че няма да пуша,но нищо не се знае,защото батко ми,който е на 20 години,до преди две години не пушеше и мразеше цигари,а изведнъж стана е гати пушача..
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Аз съм на 12 и пуша само когато съм много ядосана на някого - всеки ден най-малко по 3 цигари -KING
Браво бе, гордостта на България!Първоначално написано от denencity
По темата:Пробвах 1 път в дискотеката и не е кой знае какво...14 години
на 15 съм.. не и не бих.. пушенето е сред най-вредните и безсмислени навици.. даже от дима ми се повръща..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
15 да
Хайде една от тея дрисли на по 11-12-13 години които пушат, да ми кажат ПОНЕ 1 причина за която си струва да увредите сърцето си, белите дробове, стомах, МОЗЪК, мускулатура и кожата.
Pagani Zonda
почти на 14 съм и не пуша и не съм и опитвал но ми е интересно да опитам ама пък да не зема да се зарибя и аз кат някои тъй че по добре и да не опитвам нестига дет ме задимяват![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
на 15 съм и пуша![]()
На 15 съм и пуша по кутия на ден бяло боро или парламент
На 19 съм и не пуша. Опитвала съм, но ме отвръщава сякаш. : )
леле ква гордост ...Пуша и съм на 14 кофти работа еПървоначално написано от enola