- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Просто ме кефи
Какво е общото между котките и бебетата? Нищо!
Е, да, ама не позна. Ние смятаме, че бебоците и котараците имат ужасно голяма прилика и ще ти го докажем тук.
Оказва се, че докато котките и хората са бебешоци, те адски много си приличат, защото имат еднакви изражения. Най-често срещаните прилики са при прозяването, усмихването, спането и погледа. Хвърли едно око по-надолу, за да се убедиш, че не си правим майтап с теб![]()
![]()
Снимките са сладурски...
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Котенцата ми радват ^^слабост са ми.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Що?!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Иначе на тея снимки си има прилика..
mrazq bebeta![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
i az. mega antisocialen sym sprqmo malki deca ili bebeta.. 4udq se kakvo da im kaja -_-Първоначално написано от hex_girl
i tvoito e zor pri men e po zle oba4e gadni sa mi protivni i glupavi .Si4ki mi vikat mi ti tvoito dete kvo 6te go prai6 mn prosto nema imam dete ili 6te go rodq direktno na 17 da moje sled edna godina da se mahneПървоначално написано от eu.hyricane
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
И на менеПървоначално написано от Sarabi*
![]()
![]()
Ама и бебоците за мн сладки
![]()
е като мразите бебетата я се замислете вие какви сте били или сте се родили направо.
мислая,че информацията и снимките са много интересни и да,наистина има прилика![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Просто са заели еднакви пози, същия ефект ще има с кучета и всякви други.
снимките ме възбуждат! Проблема е, че не мога да кажа коя колонка повече![]()
![]()
Grumpy old madman
И аз. А те толкова ме харесват. А аз ги гледам тъпо и си викам "Уф няма ли си майка, да ми се махне от главата.." И не стига, че незнам какво да им кажа, а и не ги разбирам какво ми говорят.Първоначално написано от eu.hyricane
![]()
Та... Котетата са по-симпатични.![]()
пхахахахахаххаЧерното мангалче на КАЛЕ!![]()
![]()
+1...Kotki sy6to...Първоначално написано от hex_girl
Грабвайте телата някой се изкряскааааааааааПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Abe tebe da ne sa te bili cigani kat malyk???Първоначално написано от NSDAP
Не аз ги бихПървоначално написано от run
![]()
Щом си черен си виновен,ЕЙ,ЕЙ!
A kato golqm da sa te bili?Първоначално написано от NSDAP
И като голям ги бия и пак ше ги бия!СМърт за черната сган!Първоначално написано от run
Za6to?Първоначално написано от NSDAP
що не си напраите една тема "искрено и лично" ,щот от тема с бебета и котки до расизъм стигнахтеПървоначално написано от run
![]()