- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пушите ли у дома ?
Всяка вечер излизам на терасата да пуша,защото е до моята стая. Ако нямам цигари си взимам от тези на майка ми,но тя не си ги брои и не разбира.Иначе разбра,че пуша,но сега си мисли,че съм ги отказала.
Последният път ми намери цигарите в чантата и ми ги взе,ама аз й казах "Арии,деее,виж ква си гадна сега! Остави ми ги като за последно " и тя изгледа малко на криво,но каза "Добре". След 4-5 минути излезе да пуши и аз си взех от моите и излязох да пуша с нея.
![]()
![]()
Беше много яко.
Щура работа. Иначе съм пушила и у нас като има някой. Пускам отдушника и отивам в тоалетната. Много знаят ко прая...
Като съм сама естествено,че пак си пуша и тогава най ми е кеф.
ХахАХ.. Голяма пушачка се извъдих,а как ги мразех едно време..
![]()
![]()
![]()
Аз пуша страшно рядко, но пред майка ми-НИКОГА, смо пред баща ми, но ми е неприятно някакси. В къщи само на терасата, вътре-не, защото майка ми е много против тези работи и надуши ли, ще има скандали.
Аххх пуша си редовно
Пред наще не те даже незнаят, че пуша
Иначе доста често се случва да пуша в нас, на
тераста![]()
Първоначално написано от Sweety_Betty
ами пред наще не пуша те даже не знаят ама мама се досеща дев нас пуша когато ги няма наще или пък ги чакам да заспят, отварям прозореца и всичко е ток и жица
![]()
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
пуша си вкьщи наще не ми правят проблеми![]()
само на бащата не му е приятно да пуша пред него и затова избягвам да го правя![]()
I miss you .. <3
Аз не пуша и не смятам да почвам!:P
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Да![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Пуша си в нас но само пред маика баща ми е малко консервативен и...разбирате![]()
М да , но само в кухнята или на терасата , понеже ако пуша в някоя от стаите след това остава неприятна миризма ииии кофти ... тря да пръскам с разни пръскала ...
Ми родителите ми ми дават, само че аз не съм пушач![]()
Пуша си сутрин с майка на балкона........като седнемес кафетата и цигаркитне,2 часа си излитат.....
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
не и не искам да пуша![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няма смисъл просто
![]()
))))))))))))))))))))))))
Пуша само когато ми е нервно иначе как пред нашите веее те жива ще ме убият!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Пуша когато майка ми я няма вкъщиИначе навън-редовно
![]()
наще като заспат аз отивам на терасата и си пуша щото те незнаят не че нещо ще ми кажат просто гледам да избегна много странното неудобство
Да. Все пак ако гъзарея трябва да е навсякъде нал тъй![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
не щото не са пушачи и в нас не се е пушило никога и няма и да се пуши иначе ходя в чичо ми и ляла ми там си пуша на спокойствие че и цигари ми дават
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE