- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пушите ли у дома ?
Пушите ли у дома ? А пред вашите ? Въобще пушите ли ?
Знам ,че не е за похвала , но аз пуша пред майка и тати!Просто видяха ,че нищо не ме оттървава и се принодиха ,да не ми казват нищо.Вие сте !
еми пуша вкъщи но не и пред мама и тати ако са в др стая нищо не ми пречи но пред тях ми е неудобно
На мен само пред баща ми е неудобно!Първоначално написано от mihichkaaa
![]()
Пушите ли у дома ? не
А пред вашите ? не
Въобще пушите ли ? не![]()
Ne pushaaa !![]()
![]()
P.S ina4e ddzn mai nqma ni6to lo6o v tova da pu6i6 pred va6te.Ti si si ti
Защо въобще пушите???
py6a v nas ako na6te ne sa v staqta ina4e iam 4ystvoto 4e 6e se zadavq...kato me zqpnat v ystata![]()
пуша в нас ама на балкона ....майка ми не знае и по-добре да не научава,че после ще има![]()
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
А самоубивам ли се бавно и мъчително?!![]()
Ми не пуша попринцип, но пробвах за пръв път пред тяхИ ми е кееф
![]()
![]()
еlsy![]()
Нашите знаят, че пуша, но не съм редовен пушач и пуша много рядко по няколко цигари. Например когато съм на дискорека или нещо от сорта. Когато съм в къщи не ми се пуши и изобщо не се сещам за цигари. Попринцип нашите са много разбрани и не мисля, че бих имал някакъв проблем да запаля и пред тях, въпреки, че няма да се чувствам много горд от това...
ne pozvolqvam na nikoi da pu6i v ku6ti vse pak ne su mdlujna da im di6am pu6acite
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
И аз не пуша, следователно не се крия и не пуша у дома освн ако не се брои факта че съм пасивен пушач, сестра ми и майка ми пушат!
Аз пуша в къщи но само когато няма никой въпреки че сестра ми която е на 20 знае само като съм на барче с нея само тогава нали пред нея нашите не знаят и ако разберат може да съм мъртваа като съм в нас паля цигара само в кухнята и на терасата :P
~petak vecher cqla masa... no ne sus cqla kasa a s bqlata okrasa...~
:P
Не защото не пуша![]()
Пуша но нито пред майка ми нито пред баща ми .. татко ми е казал че ако ме види с цигара ще я изям запалена :Д:Д:ДД така че не искам да си пълня корема със тютюн .. пуша вкъщи само на терасата докато наще гледат ТВ или В стаята ми когато ги няма .
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
И аз си пуша в нас,но само пред майка ми![]()
There are 3 important things:1.To make sex.2.To think for the effects of sentence"1".3.Don't think!Operate! ..
Пуша мн.ясно,само че само когато наште не са си в нас,той баща ми ако разбере,че пуша ще ме изсели от насЛошото е,че дори и на балкона да пуша,понякога димът се усеща и в хола и се налага после да пръскам с дезодоранти,парфюми..
![]()
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
пушила съм ,но когато наще ги е нямало.
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.