.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Град
    Ловеч

Еххх..Любов

Здравейте !

Знаете ли, трудно е човек да намери онзи.. онзи за себе си, човекът, който с лекота ще отвори душата му.. но много... много по-трудно е да спечелиш любовта му... Много пъти съм се питал, дали наистина е възможно да има душевна връзка... невидима и необяснима... този безмълвен посредник... аз не търся любов, имам прекрасно семейство, което ми я дава... но аз треперя, чувствам, че някой ме разрязва и надниква вътре в мен... когато погледна това момиче, да, това момиче, аз не мога да говоря... нямам думи, нямам сили... и когато душата индикира, че това е моята принцеса, аз не мога да не се '' подчиня ''. Аз се радвам... сияя... защо... наивен съм, лъжа себе си, като едно малко дете, има ли смисъл, няма закономерност в живота, която да интерпретира истинската взаимна любов, защо, защо се надявам да запаля в нея не огън, а пожар, защо жадувам да създам не полъх на любов, а ураган от чувства, защо, когато няма смисъл, пред свършен факт, аз неуморно бродя из дебрите на душата си, търся начин да я забравя, та какъв глупак съм, аз не мога да заповядвам на чувствата си, не мога да ограничавам любовта... Хора сме, имаме сетива... и ... да не би да се нуждая от ръце, за да прегръщам, от тяло, за да стопля нечия душа, от сърце, за да обичам... аз имам душа, голяма и топла, пареща... Ходя, мисля, толкова е пълно с хора... оживено... лъха на сила и доброта... какво да правя, радвам се, за ония, да ей там ония, където се прегръщат, целуват ... сливат душите си... така красиво, че ми се плаче... Нямам сили да гледам... не искам други момичета, искам нея... нямам какво да кажа, тишината ме утешава... най-голямата награда- любовта и разбирането на семейството ми ... искам да изкрещя хиляди неща... многобройни... безсмислени, символи на любювта... това момиче, нееее, трябва да спра да се заблуждавам, не мога да бъда с нея, да я прегръщам... любовта боли, оо да, боли... макар с нежни думи да казва, че няма да е с мен, аз не мога да се примиря... не, не мога да оставя тази любов, та тя ме гледа, а сякаш ми шепти, че ме обича, тя ме разголва, дори когато се прикривам... аз съм различен, но защо, искам да бъда с нея, никога не съм я притеснявал... романтик.. не бих казал, един романтик, не би оставил себе си, душата си, да тъгуват, аз не мога да спра да мисля за нея... дори и да искам...

Благодаря Ви! Извинявам се, ако съм ви оттегчил, но аз знам, че там, там където сте вие има прекрасни хора... ще ме разберете... всеки е обичал някой/някоя... просто не всеки има шанс... аз няма да забравя моята принцеса, няма да се примиря... аз чувствам, знам, че има това нещо между нас, Любовта !
    I'm not gonna let you fly away...
    You came and you changed my world...
    Unbelievable....
    The love is around me...
    Girl, you complete me

Град
    там където мечтите стават реалност
    Можеш да я имаш ако не и говориш такива глупости!Момичета каквото и да казват не си падат по тези неща или ако си паднат,то е временно,после си хващат някой "по-мъжествен".
    Защо не можеш да я имаш?Можеш да имаш всяка ако си изиграеш картите както трябва!Вместо да беше писал тия романтични глупости,кажи каква е ситуацията и да мислим решението
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ако знаеш само колко съм съгласна с тебе
    п.с-не се самоцитирай сл път
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

надявам се,че ти олекна поне малко след тази изповед любовта е винаги някъде там,около нас..просто погледни ,радвай се на света,на хубавите и стойностни неща в него,а любовта ще те намери,когато най-малко предполагаш,но тя съществува мисля.. явно,че си лирична натура..и няма лошо,за което.. просто се радвай на малките неща и любовта сама ще те намери..пожелавам ти една такава,голяма,сила,взаимна и разклащаща любов BE HAPPY
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Можеш да я имаш ако не и говориш такива глупости!Момичета каквото и да казват не си падат по тези неща или ако си паднат,то е временно,после си хващат някой "по-мъжествен".
    Защо не можеш да я имаш?Можеш да имаш всяка ако си изиграеш картите както трябва!Вместо да беше писал тия романтични глупости,кажи каква е ситуацията и да мислим решението
    +1 (ама донякъде) наистина е спр сладко и мило,да разбереш,че едно момче има отношение към романтиката и не е празноглав кухар,а чувствителен и добър,ама не прекалявай..момичетата не обичат,когато момчетата реват повече и от тях и са по-романтични примерно.. аз от личен опит

Град
    Ловеч
    '' Можеш да я имаш ако не и говориш такива глупости! '' , според теб са глупости, това, че ти не можеш да го разбреш, скрития смисъл, какво, да се правя на мъжкар или нещо такова, това не е някаква заигравка, а истинска любов, така че нямам намерение да се отнасям с лекота и простота към нея, аз имам чувстава, не от семплия вид- харесване, така че, моля ви не ме критикувайте за моето мнение, то си е мое, може да е странно, но лично и дълбоко.
    Unbelievable....
    The love is around me...
    Girl, you complete me

Град
    Ловеч
    питаш ме каква е ситуацията '' Vamp '', според теб каква е, надали ще напиша това, ако наистина съм с моята принцеса, жокер- не съм, и няма да бъда, искаш да ти разясня нещата, мразя, когато някой, с далеч по-различни (ти си си прав за себе си) разбирания започне да коментира нещо, от което няма и понятие, ако не го усещаш вътре в теб, за какво вземаш мнение...

Друго, това, че се натъжавам като гледам, че има щастливи двойки, не означава, че рева за глупостим, хах, просто се радвам, че има любов, дори моята принцеса да не е до мен....
    Unbelievable....
    The love is around me...
    Girl, you complete me

На мен лично много ми хареса това,което си написал и не мисля,че са романтични глупости!Повярвай разбирам как се чувстваш и ти пожелавам Успех в живота ти занапред!
    Suavemente besa me,que quiero sentir tus labios besando me otra vez!

Град
    К-Маро,аз спечелих момичето за което съм мечтал и което съм мислел,че никога не мога да имам,най-трудната от всички които съм виждал.С нея бях себе си,бях романтичен,бях пич,но винаги бях прекалено романтичен и в един момент явно и станах безинтересен,защото аз имах много чувства,а тя не толкова силни.Да,тя беше моя,бях с нея,радвам се,но всичко свърши,романтиката само досажда на момичета и я приемат за нещо нормално, ежедневно,дори досадно.В момента в който започнах да се държа леко гадно,непристъпно,"по-свалячески" тя започна да си пада по мен повече от всякога.Изводите си ги прави ти и не се карай на хората които си губят времето да ти помагат(в случая аз).

п.п.Нямам за какво да те лъжа,просто те съветвам за да не правиш моите грешки,защото ситуацията е много подобна!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Ловеч
    Хах.. да се карам... не... просто смятам, по-точно сигурен съм, че ние сме еднакви с моята принцеса... така че, ако имах шанс да бъда с нея, бъди сигурен, че няма да има и нотка на безинтерес.. така че, ти може да си имал много, но ти гарантирам, че си нямал тази, която е за теб, ти ако си бил истински с нея, както казваш, защо тя не е била дълго с теб, защото не е същата, душевната идентичност се разминава...
    Unbelievable....
    The love is around me...
    Girl, you complete me

К-Маро,аз спечелих момичето за което съм мечтал и което съм мислел,че никога не мога да имам,най-трудната от всички които съм виждал.С нея бях себе си,бях романтичен,бях пич,но винаги бях прекалено романтичен и в един момент явно и станах безинтересен,защото аз имах много чувства,а тя не толкова силни.Да,тя беше моя,бях с нея,радвам се,но всичко свърши,романтиката само досажда на момичета и я приемат за нещо нормално, ежедневно,дори досадно.В момента в който започнах да се държа леко гадно,непристъпно,"по-свалячески" тя започна да си пада по мен повече от всякога.Изводите си ги прави ти и не се карай на хората които си губят времето да ти помагат(в случая аз).

п.п.Нямам за какво да те лъжа,просто те съветвам за да не правиш моите грешки,защото ситуацията е много подобна!
    знаеш ли като прочетох това,мисля ,че чета нещо сходно с моите чувства,но от друг ъгъл,щото ти явно си като моя приятел,той страшшно мноого ме обича и е романтичен прекалено мн и аз не искам да го наранявам с мойто поведение,ама не обичам мноого такива лиготии,в началото е супер,но после .. не,че харесвам някакви надменни тапанари,но ..нз май се обърках а и не е по темата,извинете ме,за което..

Град
    Цитирай Първоначално написано от K-Maro
    Хах.. да се карам... не... просто смятам, по-точно сигурен съм, че ние сме еднакви с моята принцеса... така че, ако имах шанс да бъда с нея, бъди сигурен, че няма да има и нотка на безинтерес.. така че, ти може да си имал много, но ти гарантирам, че си нямал тази, която е за теб, ти ако си бил истински с нея, както казваш, защо тя не е била дълго с теб, защото не е същата, душевната идентичност се разминава...
    Не съм имал чак толкова много,имал съм тази която съм искал най-истински.Не съм с нея,защото както каза ти така се допълваме,че изникват между нас непрекъснато проблеми,защото си приличаме толкова много,затова винаги ни е било добре един с друг.И проблемите винаги са идвали от други хора,обстоятелства,никога от мен,може би и от нея.И все пак колкото и трудно да ми беше аз бях с нея,загубях я защото все залагах на романтиката и прекаленото многото любов,ако бях вкарал повече егоизъм и други,досега да съм си я върнал.Аз обаче чаках,тя също.А когато се видяхме се обичахме повече от всякога,въпреки,че сега не сме заедно,скоро може да се съберем и усещам ще сме заедно много дълго време.

Ти защо не можеш да бъдеш с това момиче?Докато сме живи и здрави можем винаги да сме заедно,дори и да сме в различни градове и държави пак има решение!Драматизираш според мен!А и любовта е любов,когато се пребориш със всичко и всички за да останеш с твоето момиче.Любовта не идва,винаги трябва да я търсиш и преследваш,ако просто чакаш,дори и да дойде бързо ще си отиде...
    И по-скоро ми се струваш вманиячен и заблуден,това твоето не ми се струва точно любов...

(лично мое мнение)

Град
    Ловеч
    За да запазя благата дума, Приятелю, ти явно не разбираш, аз не говоря, че си нямал тази, която искаш, казвам, че си нямал истинската за теб, тя е тази, която би реагирала, както теб, тази която не се нуждае от обяснения, защото вярва в теб, тази която не се влияе от простите, злобни, селски коментари и проблеми...
    Защо не мога да съм с нея, ще ти отговоря, защото явно не си online, братко, нито разстоянието, нито някъква друга материална единица не е пречка, просто тя каза, че няма нищо към мен! Ако искаш мога да ти разясня и в колко и кога го каза!!!
    А знаеш ли, аз не и вярвам, знам......
    Unbelievable....
    The love is around me...
    Girl, you complete me

емоционални излияниа ...въххх

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    С такива мисли да си хванеш най-много седмокласничка.
    напълно съгласен съм с Вамп.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Ловеч
    защо мислиш така? и на колко си години ?
    Unbelievable....
    The love is around me...
    Girl, you complete me

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    на 19 години съм. И мисля така защото съм виждал какво се случва с мислещи по подобен начин.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    на 19 години съм. И мисля така защото съм виждал какво се случва с мислещи по подобен начин.
    Мерси за подкрепата наборе И аз съм на 19,а пича яко си противоречи или е малък или е недорасъл...Все тая,успех му желая,спирам да пиша,опитах помогна,като не слуша за кво изобщо пуска теми...А да,търси внимание!Тук се крие проблема ти пич,липсва ти внимание!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Мерси за подкрепата наборе И аз съм на 19,а пича яко си противоречи или е малък или е недорасъл...Все тая,успех му желая,спирам да пиша,опитах помогна,като не слуша за кво изобщо пуска теми...А да,търси внимание!Тук се крие проблема ти пич,липсва ти внимание!
    и мен ме бройте..К-Maro нз какво иска,пише ли ,пише ама нещо,нищо

Град
    Ловеч
    хах... и аз съм на 19... знаеш ли, не ми пука, какво ще стане, аз съм себе си, нямам намерение да бъда друг, за да съм с някоя...
    И ще ти цитирам една мисъл : '' човек, става човек, когато постъпи човешки'' , аз не смятам, че съм сгрешил с нищо и няма да се откажа, няма да съжелявам, че съм преигравал... ти може да си виждал много неща, но това няма нищо общо с истинската връзка...
    Unbelievable....
    The love is around me...
    Girl, you complete me

ОМG

Град
    Ловеч
    Хора, явно сме прекалено различни, само не казвайте, че търся внимание или нещо такова, това, че сте свикнали да четете пълни простотии и в това сте се превълнали, не означава, че сте свободни да си давате ГРЕШНОТО мнение... Щом самите вие, сте на друго разбиране и етично ниво, за какво пишете въобще... И да ми, казвате че не знам за какво пиша, стува ми се, че ти не знаеш, за какво пишеш, като въобще не ти е ясна работата...нямам намерение да ви слушам празните коментари, защото, когато искаш да помогнеш, първо започни с разбиране, а не със сравнение на това, какво ти мислиш и какво Аз...
    Unbelievable....
    The love is around me...
    Girl, you complete me

Град
    K-Maro,от известно време прекарвам доста часове в тоя форум,първо защото се държах като теб асоциално и бях самотен,после защото търсех съвети,а сега за да чета и да помагам и да си спомням какъв не искам да ставам,а именно,да пиша и говоря простотии.
    Чувствата не се говорят,не претендирай,че винаги си прав,това е грешка,нека другите кажат какво мислят,не им натрапвай твоите мисли.А за момичетата?Бъди нежен с тях,толкова колкото може да бъде нежен един мъж,разбираш ли?Държи се като жена,затова ще те възприемат за приятел,не и за гадже,много се оплакват от такива проблеми,аз също ги имах

да, личи ,че това момче изпитва големи чувства и в това няма нищо лошо но както беше написан коментар вместо да се терзае ,защо не и каже какво чувства.Дори да е казала ,че не го обича а и както той твърди , че може би това не е истина ,да се пробва ,нали любовта е най-важното нещо ,истинската-без нея не можем.. Пожелавам ти успех с твоята принцеса..
    I just want REAl love...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си