- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Еххх..Любов
Браво, явно вече и екстрасенс стана, щом знаеш как се държа с момичетата, разбира се, че не се разголвама така пред всяка, много са злобни, не бих им дал такава възможност, аз не съм самотен, просто трудно се примирявам, защото знам, че има нещо, няма да ви го повтарям по 100 пъти, като на малуумни, като смяташ, че не съм мъж дай някой пик, поне външно да те видя, като си толкова навитак... не мога да ви разбера бе хора... какво ви става.... аз не искам да ме съжелявате, да съм казал ''искам съвет''.. неее ..просто споделям, че има любов... но явно не винаги е възможна... вие веднага...'' ква си жена... глупости''... разбирам да си писал някога такива неща, ок, давай съвети, ама да ми се правиш на съдия в моя свят, малко много идва... какво лошо съм написал... не стига, че днешната младеш мисли само тъпия секс, аз внесох малко красота.... нее, никой няма право да разваля селския събор, стойте и копайте на едно място, някой ден може да се озовете в дъното на душата ви, Vamp ли къв си там... сега точно се отивам да се успокоя и да се примиря, ти ми казваш, че съм бил жена.... виж казвам само едно '' НЕ СИ ПРАВ '' ... какво търсят другите момичета НЕ МЕ ИНТЕРСУВА... аз търся едно, и съм го намерил, ти какъв опит имаш, какъв си бил, не ме интересува....
I'm not gonna let you fly away...
You came and you changed my world...
Unbelievable....
The love is around me...
Girl, you complete me