Цитирай Първоначално написано от vamp
К-Маро,аз спечелих момичето за което съм мечтал и което съм мислел,че никога не мога да имам,най-трудната от всички които съм виждал.С нея бях себе си,бях романтичен,бях пич,но винаги бях прекалено романтичен и в един момент явно и станах безинтересен,защото аз имах много чувства,а тя не толкова силни.Да,тя беше моя,бях с нея,радвам се,но всичко свърши,романтиката само досажда на момичета и я приемат за нещо нормално, ежедневно,дори досадно.В момента в който започнах да се държа леко гадно,непристъпно,"по-свалячески" тя започна да си пада по мен повече от всякога.Изводите си ги прави ти и не се карай на хората които си губят времето да ти помагат(в случая аз).

п.п.Нямам за какво да те лъжа,просто те съветвам за да не правиш моите грешки,защото ситуацията е много подобна!
знаеш ли като прочетох това,мисля ,че чета нещо сходно с моите чувства,но от друг ъгъл,щото ти явно си като моя приятел,той страшшно мноого ме обича и е романтичен прекалено мн и аз не искам да го наранявам с мойто поведение,ама не обичам мноого такива лиготии,в началото е супер,но после .. не,че харесвам някакви надменни тапанари,но ..нз май се обърках а и не е по темата,извинете ме,за което..