Цитирай Първоначално написано от K-Maro
Хах.. да се карам... не... просто смятам, по-точно сигурен съм, че ние сме еднакви с моята принцеса... така че, ако имах шанс да бъда с нея, бъди сигурен, че няма да има и нотка на безинтерес.. така че, ти може да си имал много, но ти гарантирам, че си нямал тази, която е за теб, ти ако си бил истински с нея, както казваш, защо тя не е била дълго с теб, защото не е същата, душевната идентичност се разминава...
Не съм имал чак толкова много,имал съм тази която съм искал най-истински.Не съм с нея,защото както каза ти така се допълваме,че изникват между нас непрекъснато проблеми,защото си приличаме толкова много,затова винаги ни е било добре един с друг.И проблемите винаги са идвали от други хора,обстоятелства,никога от мен,може би и от нея.И все пак колкото и трудно да ми беше аз бях с нея,загубях я защото все залагах на романтиката и прекаленото многото любов,ако бях вкарал повече егоизъм и други,досега да съм си я върнал.Аз обаче чаках,тя също.А когато се видяхме се обичахме повече от всякога,въпреки,че сега не сме заедно,скоро може да се съберем и усещам ще сме заедно много дълго време.

Ти защо не можеш да бъдеш с това момиче?Докато сме живи и здрави можем винаги да сме заедно,дори и да сме в различни градове и държави пак има решение!Драматизираш според мен!А и любовта е любов,когато се пребориш със всичко и всички за да останеш с твоето момиче.Любовта не идва,винаги трябва да я търсиш и преследваш,ако просто чакаш,дори и да дойде бързо ще си отиде...
И по-скоро ми се струваш вманиячен и заблуден,това твоето не ми се струва точно любов...

(лично мое мнение)