Аз също съм романтичен,но по-важното е ,че съм практичен!На мен може да се разчита,аз не говоря само,аз доказвам думите си!
От романтици на приказки полза няма,а и жените търсят стабилност в един мъж,наред с другите неща.Сериозните жени търсят сериозни мъже.

К-Маро,ти си лиглъо и се държиш като селянин,доказваш го със всяко твое мнение,не се излагай повече.Знам ги такива като теб,на които целия свят им е крив и все са най-най.Добре,че се усетих навреме и спрях да се държа така смотано...

Ако искаш нещо отиваш и си го взимаш,така е в живота,не те молят,не те канят,не те търсят.Прикриваш това,че си слаб зад измислени "ценности" и "морал".
Кво пускаш темата да ни пълниш главите и да заплашваш.Ти не си влюбен ами си жаден за внимание...

"Твоята принцеса" е късметлийка,че е далеч от теб и манията ти да я товариш по цял ден с простотии!

п.п.Сам си изпроси това мнение,то е обективно и изцяло градено върху всеки твой пост,не е нужно да те познавам,за да си направя изводите във основа на твоя изказ.Повече не ми трябва!