Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
Цитирай Първоначално написано от anito.sl
Цитирай Първоначално написано от K-Maro
явно трябва да преведа......
Намерих момичето за мен, но не мога да бъда с нея.....
да съм искал състрадание, жалост, съвети...

ДА / НЕ кажете
подсъзнателно всеки който пише тук, но като тебе не иска съвети, търси най-малкото което е поне да проявят разбиране и да му кажат "да така е". за мен това е съпоставимо със състраданието, и хайде стига сме спорили, че темата замяза на гъз
Първо такова нещо като подсъзнание не съществува. Избий си го от главата.

Второ авторе няма нищо лошо в романтиката. Бъди си романтик щом това те прави щастлив, ние няма какво да ти обясняваме и да те критикуваме. Живота ще ти го покаже най - добре дали си на пръв път или не. Но мисля че трябва да смекчиш тона. Верно млади и горделиви сме, но се успокой. Тука всеки има право на лично мнение и както искаш ние да зачитаме мненията ти се очаква адекватно да отговориш. Не забравяй поговорката : "Каквото почукало такова се обадило". Айде успех с Шекспир и любовно-романтичните-сърцераздирателни шитни, докато мъжкарите въртят по 10 путки наведнъж само с грубиянщината си. Те им се кефят сеш се...Сега не тръгвай да ми обясняваш че било по - добре с 1 момиче , но истински. Знаем го...

Така като гледам само наборници сме се събрали. Дайте някой път да се срещнем на по бира :P
Аз пия само Джак. И бтв. Бицепс 40 санта..... бая роматично звучи.