- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вкуса на спермата - запитване
Е откъде пък изкочиПървоначално написано от moon`lady
![]()
ot flooopito
Хехехе! Благодаря за рекламата моя любима, ма аз все пак се притеснявам и както казах съм взел мерки и следващия път ще ми кажеш, дали има подобрение във вкуса на спермата ми, а и може да не свършвам само в устата ти, малко тук, малко там за да има разнообразие хахахаха!Първоначално написано от moon`lady
![]()
aide na semeiniq skandal)) ma ti smao tam li svur6va6 weee,6e te nabiq.tuka pro4etoh 15 puti 4e sig sum nai gnuslivoto momi4e,sega puk edva li ne smao v ustat mi svur6va6,drugite puti i mesta -prospa li gi we milo? i aide az spiram da pi6a,neka horata si izkazvat tehnite mneniq,ti znae6 moeto,samo durja da otbeleja NE SUM GNUSLIVAAAAAA!
еми като не си гнуслива ще гълташ и толкова без да се оплакваш![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Само такаа!Първоначално написано от So unbelievable love..
![]()
...,penisa ti e 20 sm i izprazva6 po polovin 4a6ka sperma vs put,az dr obqsnenie za tva nqmam :*[/quote]
Много филми гледате май.20 сантиметра пишка,половин чашка сперма-Айде не ядем доматите с колчетата.Що не се срещнете и не си решите проблемите ами само се правите на интересни тука!![]()
![]()
moje i prosto na neq da ii se struva tolkova gadna a vsu6nost da ne e! optai si a sam, vij dali naisitina ima problem ili tq prosto si tursi opravdanie da ne ti duha. moje da trqbva da si po promeni6 dieta - po-ve4e zelen4uci i plodove!
Аз пък мисля, 4е хи4 не е зле предложението.Все пак, щом тебе самя ти е гнусно или и аз нз що реагираш така, то какво очакваш от неяПървоначално написано от Um4ooo
![]()
Иначе ако пу6и6, пиеш и муаш чесан....ясно.
А го има и др вариант- просто моми4ето да е по - гнусливо и проблема да не е в теб, а в нея.Може да го прави само защото знае , че така ти доставя удоволствие, за което направо трябва да я боготвориш.Не вс са толкова разкрепостени- сигурна съм, 4е ако баба ти само чуе за това ,ще повърне.
Подкрепям цитата си-така ще разбереш при4ината, а и не всички обичат боб със свинско, нали![]()
awe vie ste mn glupavi vsi4kite.tova mom4e deto mi obqsnqva 4e mn filmi gledam,moje da mu svali ga6tite na moq pr i da vidi sam za kakvo govorq,vse pak az spq s nego i se prazni v moita usta ne v tvoita i ne mu pravq reklama,6toto za men 6te6e da e hilqda puti po-dobre da mu be6e po-malka pi6kata za da ne hodq vs put sled sex kato patica i da mu e po-malko spermata.toq det tolko mu haresva da si q gulta za men e mn tova e.kolkoto da si re6avame li4no ne6tata,tva 4e toi se pritesnqva za nekvi gluposti i pi6e po forumite ne e moi problem,6toto znae moito mennie i tva ,4e spermata mue mnogo da otbeleja ne me spira da mu duham,i da ne mi se pravqt harakteristiki dokolko sum razkrepostena 6toto nikoi ot tuk ne ni poznava i tva e pulna idiot6tina da dava6 mennie za nqkoi det si nqma6 haber za kvo stava na vupros.moje nqkoi da se ubidi,ma nikoi ne moje da mi kazva dali sum razkrepostena ili ne.kvo da sloja osven vs ni klipove i da izpi6a edna str sus vsevujmojni nestandrtni i riskovani mesta det sme preavili sex ili sum duhala ,za da mi lepnat etiket 4e ne sum gnusliva 4e sum razkrepostena ili tam kvoto si iskate.NE ME E GNUS OT TUPATA SPERMA,KOLI4ESTVOTO E MN I VKUSA I SE USE6TA PREKALENO,BATI DA VI GO NARISUVAM OSVEN.I za tva toi sam da si q probva sum zaaaaa.
mom4etata ste mi mn interesni.ne stiga 4e vi ugajdame za vs,pravime vi svirki,galime vi egoto,kakvo li ne vi davame da pravite i kudeto iskate da go pravite,vie vse vi krivo,osven i u6ite da si dademe
DA DOPULNQ NIKOI NE SE PRAVI NA INTERESEN.TOI SE PRITESNQVA,A AZ SE OPITVAM DA KAJA 4E NE SUM GNUSLIVA,MA NQMA KOI DA 4ETE.ZA MEN TVA PITANE V TOQ FORUM E IZLI6NO,NO 6TOM TAKA SI E RE6IL DA PITA,AZ GO PODKREPQM
A I KUM TOZI,DETO PI6E ,da gultam sled kato ne sum gnusliva.predpolagam predi da pravi analen sex s pr si mu e bilo trudno da q navie ili pone i e kazal 4e e mn hubavo,6to ne si dade dupeto na nqkoi da vidi i za nego kva 6te e trupkata ??? v slu4ai 4e ve4e go e pravil,molq za izvinenie-i haresva li ti???
Който не вярва да ми пише на ЛС да му пратя снимки ако ще... хахаха! тва е единствения начин да се разбере истината, ма макар, че не ми дреме, ако щете вярвайте.![]()
Брей,тука във форумите лапетата-кои с малка пишка,кой с малко сперма или няма такава...А вие избихте рибата,направо се комплексираха всички.Ако е така радвам се за вас.Аз съм ЗА разкрепостените,тъй че забавлявайте се.![]()
napravilo mi evpe4atlenie,4e tuk lapetata kakto ti mn pravilno se izrazi mikity,nqmat elementarna sexualna kultura.trugnali da pravqt sex na po 12 nz kak se zabremenqva,nz samo ot 4ovek li se zabremenqva,vuob6te sa po zle ot afrikan4etata v tova otno6enie sig.
imenno za tova za men,povtarqm se ve4e be6e izli6no tova zapitvane ot strana na mom4eto mi,za6toto tuk nikoi vsu6tnost ne e zapoznat i taka se pi6at mneniq,kolkoto da se ot4ete deiinost.a kakto ima mom4eta s po-malki pi6ki,taka ima i s po-golemi.vsqko mom4e iska da ima kolkoto se moje po-golqm penis,no za momi4etata-tova ne e ot takova zna4enie.
apel kum vs de4ica,det nau4ili 4e horata pravqt sex i te trugnali da pravqt: PURVO DOBIITE PONE ELEMENTARNA SEXUALNA KULTURA,ZA DA NE SI BIETE GLAVITE V STENITE POSLE I TEZI NA RODITELITE SI OT MALOUM6TINA I GUZARIQ V SU6TOTO VREME!
По принцип и на мен ми е гадно когато ми се изпразват в устата...и не ми харесваНезнам за приятелката ти.. питай я .. Може и да е от това че незнае точно каде ще се изпразни.. но все пак ако и се изпразваш точно в устата..неможе да не се прави физиономия.. вкуса е различен.. не е доста приятен и така
![]()
...СиЛнО оБиЧаМ, тРуДнО пРоЩаВаМ, лЕсНо ПоДлУдЯвАм, ГаДнО нАрАнЯвАм, РаНо ИлИ кЪсНо-ВсИчКо ПоЛуЧаВаМ, дОрИ дА пАдАм..ОтНоВо СтАвАм И пРоДъЛжАвАм, ДоРи И дА сГрЕшА...нИкОгА нЕ сЪжАлЯвАм!ГлЕдАм СаМо НаПрЕд И нЕ сЕ оБрЪщАм НаЗаД, бЪдЕщЕтО е ПрЕд МеН.
macka,ti napravili si truda da pro4ete6 vs koeto e izpisano......mai ne
Male male....kvi li gi nea u toq forum![]()
![]()
Nekfi si praat reklama kolku my e na gadjeto my
Mene KFo me barka kolko mu e na gadjeto ti i kolko semenna te4nost otdelq blqqqqqqq gnus wreeee
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kfo zanimavate horata s nekfi typi istoriiki....izleznete na kafence nekae se zavrete i se razberete dali sh my galta6 ili ne?!...a toi 6tom tolko se 4udi...kakto kazaha da zeme da si q probva....puk ako mu haresa sled sex moje da si svar6i u negovata usta....nali my e dalag...sh si stigne i sam ustata aoixaoaixoaixoaixoiaox
![]()
![]()
![]()
![]()
Ae PeaCe \/ Sme6ki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()