.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Голям фен
    Град
    nqkade do teb...

..Kogato priqtelstvoto se prevarne v lubov!!!

Naposledak sam pro4ela mnogo temi,kadeto nqkoi e vluben v priqtel/ka si...nima ne moje da sa6testvuva priqtelstvo mejdu momi4e i mom4e...tolkova li e trudno?Puskam tazi tema za6toto do predi vreme bqh ubedena 4e tova priqtelstvo sa6testvuva,no..sega ve4e ne mislq taka..Ima mnogo vaprosi po tazi tema..ama mai pove4eto sa bez otgovor...slu4va li se i dvete strani da izpitvat ne6to edin kym dryg,i kak da razberem???
    Lichno v moq slu4ai bih kazala 4e tozi "priqtel"..ne e prosto mom4eto koeto haresvam,a e ne6to mnogo pove4e..ne e van6noto privli4a..a ne6to dalboko...tova e 4ovek koito bi te razbral vinagi,koito e bil do tebe v nai-trudnite momenti..4ovek,koito bi dal vsi4ko za da si 6tstliva..4ovek koito te haresva prosto takava kakvato si...a tozi 4ovek za tebe e onova koeto vinagi si tarsila...
    Kajete si va6eto mnenie za temata...v koi slu4ai e po-dobre da si zapazim priqtelstvoto...i kak da stane tova..kak moje da prevazmognem tezi 4uvstva..zashtoto mnogo boli kogato priqtelstvoto se prevarne v lubov,a ti neznae6 kakvo da pravi6..
    Razdqlata za lubovta e tova koeto e vqtara za oganq:slabiq gasi,a silniq razgarq!!!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    zdravei.ami vij na men mi se slu4va tova v momenta-naistina e mnogo trudno-az sa6to se pitam kvo da pravq no ne moga da nemqrq niakakav otgovor na tozi vapros Pove4eto moje bi 6te kajat 4e e po dobre da se zapazi priqtelstvoto no spered men tova moje da e edna nezabravima i dalga vrazka a ne peroid na ma4enie v o4akvane da stane 4udo i vsi4ko da si doide na mqstoto....az mislia 4e e po dobre da se sahrani lubovta pri polojenie oba4e 4e tq e mnogo silna ako ne e e po dobre pritelstvoto da e na parvo mqsto...sorry 4e malko obarkano go kazah dano ste me razbrali -aide bye

Guest
    Според мен, не може да има нормално приятелството, ако има чувства замесени. Мисля, че приятелството не е най-важното в този момент. Също така хе мога да разбера, защо въпросът се поставя "или, или". Не смятам, че "няма пулно щастие". Според мен може да си останете приятели и за напред.

Наде, и аз тия дни това се чудя. Смятам че има такова приятелство, но когато това приятелство е наистина голямо и двамата си подхождате, умеете да си помагате, да си говорите свободно...тогава и двамата малко по малко хлътват и тогава идва големият "проблем" Замисли се че ако тръгнете и недай си Боже скъсате някой ден - повече никога няма да е същото както преди, трудно ще е да си останете отново приятели...Ако все пак имаш сериозни намерения към него - опитай Не мисля че ще е добър вариант да си останете приятели без да му кажеш за чуствата си Така ще се измъчваш И все пак мислиш ли че някой ден той няма да се досети, все пак сте приятели от не малко време предполагам, и той би трябвало вече отлично да те познава. Опитай, кажи му, това е съвета ми
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    opitai se da mu kaze6 kakwo 4uwstwa6-towa e nai-dobroto re6enie za men
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Re: ..Kogato priqtelstvoto se prevarne v lubov!!!

НАЙ-ДОБРО приятелство между момче и момиче НЕ може да съществува. Винаги има нещо повече!
    Целта Оправдава Средствата!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Аз бях в тази сигурция... всъщност все още съм...
    Преди близо година се целунахме за първи път... под действието на алкохола, разгорещени страсти или и аз не знам, но най-добрият ми приятел ме целуна. Момчето, което познавам от повече от 10 години и на който изливам душата си...
    Когато той ми призна чувствата си бях раздвоена.. дали да рискувам или не...
    е.. аз рискувах и спечелих. Сега съм с него.. по-щастлива от всякога и осъзнавам, че едва ли ще се чувствам добре с някой друг.
    Ти сама трябва да решиш дали си струва да избереш приятелвтото или любовта. Внимавай много... може да си струва, но може и цената да е прекалено висока.
    УСПЕХ
    Loving you is like breathing... how can I stop?!?!

ot teb zavisi dali iska6 da ste samo priqteli ili ne6to pove4e,oba4e e mn trudno da prikriva6 4uvstvata si,a te da sa tolkova silni!
    pri men be6e sa6tata rabota,toi mi be6e nai-dobar priqtel,no edin den razbrah 4e izpitvam mn pove4e ot priqtelski 4uvstva kam nego i ne znaeh kakvo da pravq,za6toto tolkova mn go obi4ah 4e ne iskah da go zagubq!nego go poznavam mn dobre i znaeh 4e nqma da si razvalq priqtelstvoto,ako tragna s nego i taka stanaha i ne6tata!v momenta hodim ot malko po-malko ot mesec i imame perfectni otno6enie,pak moga da spodelqm vsi4ko s nego i e strahotno!
    sama si preceni dali go iska6 kato priqtel,no 6te ti kaja 4e e mn trudno da sdarja6 4uvstvata si!
    SEX IS GAME
    LOVE IS NAME
    FORGET THE NAME
    AND PLAY THE GAME!!!

Голям фен
    oh..razbiram te.predi godina prejivqh sushtoto.momcheto s koeto sum sega purvo mi beshe priqtel.i s vseki edin den se useshtah che mi stava vse po blizuk,s misulta za neglo zaspivah i se subujdah dokato nakraq ne osuznah che tova e liubov.togava doide trudnoto.purvo spodeli chuvstvata mi a posle vsichko svurshi.sega sme pak dvamata no dotogava beshe edin koshmar.pomisli si dobre dali si gotova i shte mojesh li da ponesesh eventualnata zaguba na priqtelstvoto na vuprosnoto momche.no vse pak az te suvetvam ako si sigurna v chuvstvata si da ne gi kriesh.

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    emi kakvo da pravish .... az shti kaja kak da razberesh shte otidesh pri nego i shte mu kajesh ako e vzaimno e prekrasno ,no nali znaesh .... Priqtelstvoto v liubov se prevrushta no obratnoto nikoga ! i tova spored men e mnogo vqrno ! shtom izpitvash takiva chuvstva kum nego kaji mu a ako toi ne otvurne se opitai da si zapazite priqtelstvoto shte mu obqsnish che nqma problem ot tvoq strana da si produljite kakto do sega
    uspeh
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

DJ Skrooll
    Guest
    Според мен приятелство може да съществува между момче и момиче и то без да се появи някаква любов между двамата.С едно момиче съм приятел от много време и винаги сме били приятели но никога не е имало нещо повече от най-добро приятелство.

mi mili4ka vij sq da ti kazvam ima ili nqma,spored men nqma nikakav smisal.no moga da ti razkaja ne6to koeto eventualno da posluji vmesto otgovor!
    moqt nai-dobar priqtel se kazva kiko.s nego sme izrasnali zaedno poznavame se ot 5 godi6ni.sega toi e na 19 a az sam na 17
    dosta vreme nali?! i vsi4ko sme si spodelqli ot problemite do nai-hubavite momenti......no edin den toi doide i mi kaza 4e me obi4a....tova be6e problem za6toto az go vazpriemah samo i edinstveno po4ti kato roden brat.
    sednahme i mu go obqsnih,a toi kaza 4e nqmalo problem i vsi4ko 6te si ostane taka kakto si e bilo do sega.no tova ne stana.zapo4nahme da ne si spodelqme,po-rqdko se vijdahme..toi ve4e ne spe6e v nas,nito az hodeh v tqh...i postepenno se otdale4ihme.edin den az go popitah za6to stava taka a toi mi kaza samo:PRIQTELSTVO MEJDY MAJ I JENA, NE MOJE DA IMA...RANO ILI KASNO EDINIQ ZAPO4VA DA IZPITVA NE6TO POVE4E....NE6TO MNOGO PO-SILNO!!
    i si tragna!
    nadqvam se da razbere6 tova koeto ti napisah....i eventualno da sam mogla zadovolitelno da otgovorq na vaprosa ti[/img]

Супер фен

:)

ami teoreti4no nqma takova ne6to no na praktika ima as imam dosta priqtelki det kolkoto i da mi haresvat i da ako 6te da me haresvat ne moje be ... prosto ne moje samo priqteli sme pove4e ne moje ima stena ....

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    с момчето което съм сега преди бяхме само приятели (но наистина много добри приятели) , той знаеше всичко за мен , както и аз за него . постоянно си разказвахме как е минал денят ни, разказвали сме си дори и за гаджетата ни , разказвали сме си всички случки от живота ни и т.н. но сега вече не сме само приятели , а нещо много повече ние се обичаме така че може да има и такава любов

Мега фен Аватара на iiirish
    нали знаеш, че има една приказка, която гласи, че в природата нищо не се губи - именно от там аз си правя заключенията, че приятелство между момче и момиче може да има, но за много кратък период от време, защото с опознаването идва и привличането. невъзможно е след определено време един от двамата да не почувства по-специално отношение към другия. затова и нищо не се губи - в един момент го е имало приятелството, а в другия то се заменя от привличането.
    затова не се тревожи. това, което става с теб и много други момичета и момчета е напълно нормално и няма нужда да се задава въпроса "защо". понякога любовта е предтекст, понякога последствие

Може да съществува приятелство между момче и момиче,може да има само приятелска обич,но лично аз с моя най-добър приятел слагам границата,просто една стена,която нито аз прескачам,нито той.Имали сме връзка,но се радвам,че след всичко преживяно остана приятелството.Болата я има,да,но всяка болка минава...И просто когато си приятелка с някое момче,трябва да сложиш онази бариера,която и двете страни не бива да прескачат...
    Just haters make me famous! εĭз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си