.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Той не ми вярва...

Незнам как да започна.Имам си приятел от почти 3 месеца.Но той не ми вярва,почти всеки ден ми го казва,че ми няма доверие и че каквото и да кажа на повечето неща не вярва,държи се много странно с мен. Преди не беше такъв.Аз наистина го обичам и той казва,че ме обича...Искам да Ви попитам как да му спечеля доверието и какво да направя за да ми вярва..

Благодаря на всички предварително за съветите

обича те.. ама кат приятелка..да не е скрит гей ? Знам ли..що не си поговорите като зрели хора?На колко сте години? ..а явно момчето е кифла,ма де а знам и аз..,казваш,че преди не е бил такъв,да не би нещо да си направила,че се е променило отношението му към теб..поговорете
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

На 16 сме и двамата.Ами той постоянно говори за едно мое бивше гадже и все едно като започне да говори за него и се настройва срещу мен.Аз много пъти съм искала да поговорим,но той ми казва,че няма какво да си кажем по тази тема

явно,че се опитва да те накара да се почувстваш кофти и ти го правиш..аз ти предлагам да си дадеш малка почивка от 2-3 дена,е така режи го малко..да му дойде акъла,какво ще те кара да ти е зле,при положение ,че не си виновна..а явно и е мн ревнив

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
    явно,че се опитва да те накара да се почувстваш кофти и ти го правиш..аз ти предлагам да си дадеш малка почивка от 2-3 дена,е така режи го малко..да му дойде акъла,какво ще те кара да ти е зле,при положение ,че не си виновна..а явно и е мн ревнив
    Една такава умница като теб ми съсипа връзката...

По темата:Мацката,може би момчето е право да не ти вярва или е просто голям глупак.Щом не иска да говорите и да се разберете,какво правиш с него.В една връзка когато има проблем е редно да се говори за да се разберете!Не прави глупости и сцени за които ще съжаляваш,просто говорете,така правят умните хора!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Той ми е казал,че и да се сърдя и да не се сърдя си е моя работа и че той няма да се промени.И каквото и да съм правила,на него му е все тая
    Да можеш да обичаш е невероятно.А да можеш да оцениш обичта на някого е върховно..!

Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
    обича те.. ама кат приятелка..да не е скрит гей ? Знам ли..що не си поговорите като зрели хора?На колко сте години? ..а явно момчето е кифла,ма де а знам и аз..,казваш,че преди не е бил такъв,да не би нещо да си направила,че се е променило отношението му към теб..поговорете
    ее vamp да не се обиждаме ,в първото мнение написах ПОГОВОРЕТЕ..просто налучквам..правя го с най-добри намерениа..и все пак твойта връзка,какво общо има? За любов трябват 2ма.. btw просто различни гледни точки,всеки е прав,зависи как гледа на нещата

Цитирай Първоначално написано от AngelsSs
    Той ми е казал,че и да се сърдя и да не се сърдя си е моя работа и че той няма да се промени.И каквото и да съм правила,на него му е все тая
    ОМGGG.. ами тегли му една майна ..божее.. ще ме побъркате

Незнам...Не искам да скъсам с него,защото го обичам.Може да ви звучи глупаво на повечето от Вас,защото съм само на 16,но наистина такива чувства не съм изпитвала към друго момче.
    Да можеш да обичаш е невероятно.А да можеш да оцениш обичта на някого е върховно..!

Мега фен Аватара на koalka
    Давала ли си му повод за ревност?Ако не - проблема си е изцяло в него и ти нямаш никаква вина.И, не може да те обича и в същото време да не ти вярва грам.

Не съм му давала никакви поводи за ревност. Ами аз незнам на него какво му е,но все пак той не иска да говори затова.Ако някой знае как да го накарам да си поговорим,моля Ви да каже

Град
    The Land Of The Doomed
    При положение, че не си виновна за нищо и с нищо не си му давала поводи да се държи така - проблема не си е твой, а си е негов! Ако наистина не иска да говорите и се държи като магаре колкото и да боли просто го остави, защото така болката ще мине. Иначе ако останеш с него ще мине още незнам си колко време той се няма да ти вярва, а такава връзка няма бъдеще и ще страдаш още повече. Има пък и друг вариант пича да си бръщолеви е така, че не ти вярва, за да види кво ще му кажеш дали няма да се издадеш нещо - особено щом натяква и за бившия ..

Едва ли ще го промениш или оправиш...
    Това направо си е болестно състояние!
    Виждал съм много такива като твоя приятел, които нямат доверие на приятелките си, третират ги като тяхна собственост и им забраняват да правят какви ли не неща, което само им вреди.

Град
    у вас ;]
    явно е ревнив.. но нали знаеш че ена връзка без доверие не продължава дълго... просто седмете и си поговорете и му кажи че го обичаш и че искаш да ти вярва.. питай го "какво да направя за да ми вярваш?" и той ще ти каже, макар че веднъж като загубиш доверието на някой, после много е трудно за да си го върнеш пак.. с моята най добра приятелка преди години много се карахме, тя ме лъга за много неща и аз не и вярвах.. сега още сме си наи добри приятелки ама около 1-2 години ми трябваха да си върна доверието в нея..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен
    Айде сега авторката не се прави че не си му дала повод. Кажи какво криеш. Не може ей така от нищото да те ревнува и то толкова много. Има причина която явно не искаш да споделиш. Ти губиш, проблема ти няма да бъде разрешен

явно е ревнив
    не думаййййй

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Айде сега авторката не се прави че си му дала повод. Кажи какво криеш. Не може ей така от нищото да те ревнува и то толкова много. Има причина която явно не искаш да споделиш. Ти губиш, проблема ти няма да бъде разрешен

явно е ревнив
    не думаййййй
    хахах ами мила може и да има други причини за да не и вярва, а не само ревността, и затова го написах
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен
    хахах ами мила може и да има други причини за да не и вярва, а не само ревността, и затова го написах
    Защо всички ме оприличават на женско в тоя форум. От ника ли е или ... ?

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Миличка, след като не си виновна, няма смисъл да се обвиняваш. Той сега като се държи така, преди да е станала сериозна връзката ви, представи си какво ще е ако се задържите 1-2 години На твое място не бих го търпяла този...и все пак ти си знаеш. След като ти го натяква, а не иска да говорите... какво очаква за бога?! На твоя място бих го зарязала... той си е типичен ревнивец и не очаквай да се промени...само ще ти вгорчи живота..

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Айде сега авторката не се прави че не си му дала повод. Кажи какво криеш. Не може ей така от нищото да те ревнува и то толкова много. Има причина която явно не искаш да споделиш. Ти губиш, проблема ти няма да бъде разрешен

явно е ревнив
    не думаййййй

Ами как да му дам повод за ревност,като даже аз не излизам без него е освен,ако не е с родителите ми .Когато той не е в града аз ходя само на училище и направо в нас. Ако мислиш,че ревнува от брат ми,е тогава съжалявам много,че съм Ви излъгала Аз просто искам някой да ми каже,как да го накарам да си поговорим,защото аз самата вече незнам какво да направя

Благодаря на всички за съветите

Мега фен Аватара на iiirish
    нищо не можеш да направиш при положение, че той не ти вярва. доверие се гради с времето и не можеш да очакваш, че за 3 месеца той ще ти вярва. не е нужно да правиш нищо специално, просто не му давай поводи да се съмнява. постепенно той ще свикне с мисълта, че държиш на него, ще повярва във нея и всичко ще си дойде на мястото.

Явно си направила нещо за да изгуби довериято ти нали не е бил така (( незнам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си