.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

даите ми някаккъв акъл

Значи става въпрос за нещо като предложение. Искам да попитам как да поканя момиче да излезем, не да ставаме гаджета а просто да излезем да се порасходим, да идем на кафе или нещо такова, като се има предвид че момичето е леко срамежливо (както и аз), така че да не ми откаже. "Искаш ли да излезем някаде" ми звучи прекалено банално. Даите ми някакви идеи че сам решил да деиствам ама не ма бива много в тия неща.

Искаш ли да излезем някаде-звучи добре
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    рисково начинание... 90% ще си падне по тебе.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
    Да,така е,кратко,просто и ясно е
    Няма да се обърка мацката от много приказки
    Така и предложи,пък ако те пита и дай повече подробности ама без много обяснения,изкарай нещата просто и невинно,без някви задни мисли
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Да,така е,кратко,просто и ясно е
    Няма да се обърка мацката от много приказки
    Така и предложи,пък ако те пита и дай повече подробности ама без много обяснения,изкарай нещата просто и невинно,без някви задни мисли
    именно +1
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Забравих да спомена една подробност: тя винаги е с най-добрата си приятелка. И като тръгна да я каня вероятно трябва да сме на саме или..?

На тебе господ не ти е дал ние ли да ти даваме

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    е най-добрата и приятелка,ще и кажеш искаш ли да излезнем двамата да се пОРАЗходим, забери я когато ходиш да вършиш нещо...щом искаш просто приятелство...бъди приятел с нея
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Shumen
    E tova Iskash li da izlezem nqkade zvuchi dobre kakvo mu ima??? Ako iskash podhodi po netradicionen nachin v smisal....Chesno kazano nqmam idei Syobshti i go v neochakvan moment ili kato i go kazvash i podnesi neshto ddz oh Haide uspeh
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Там някъде :)
    Ами след като е винаги с приятелката си имаш две възможности...или я дръпни настрани и я покани или изнамери някой твой приятел за нейната приятелка(не е най-добрия вариант,но поне ще излезеш с мацката)..а колкото до това какво да и кажеш...искаш ли да излезем не звучи зле кратко и ясно без много да му мисли \/

Ами ще пробвам само да ми се отдаде подходящ момент. А я кажете за каво можем да си говорим ако токувиж работата стане, нямам предвид нещо конкретно ама ся кат си помисля да не е да се гледаме и да се чудим ко да си кажем.

Град
    гр. Търговище
    Виж сега... Ако сте от едно даскало, можеш да й намериш скайпа и да й кажеш по "безопасен" начин. Но това ако те притеснява, когато я срещнеш някъде викни я, и я попитай дали е свободна в едиси кой ден (примерно събота) а ако каже "не" не се отчайвай кажи "когато можеш бих искал да те поканя на по едно кафе" примерно айде желая ти успехи
    ... и въпреки това, всичко ще се оправи.

Цитирай Първоначално написано от a3c1M
    Забравих да спомена една подробност: тя винаги е с най-добрата си приятелка. И като тръгна да я каня вероятно трябва да сме на саме или..?
    Ъ-ъ-ъ, хубаво е, че си се сетил да действаш, като сте срамежливи и двамата... Ама тя явно е доста срамежливичка. :S Хах, ами стани мек, нежен, първо й говори за нещо друго, после вметни леко: "Ай хо'йм някъде, а?" И се усмихвай. Да не ти хрумне да станеш арогантен, ей! (fubar) Подхождай спокойно и предпазливо, току-виж е станала по-отворенка и сладка отвсякога.

Значи според вас по-добре е да я попитам по скаипа. Само дети по скаипа не мога да и разбера настроението и дали е подходящ момента а дали това има значение?

Град
    Варна
    Нее, по-добра идея е да викнеш и двете...също майките и бащите ви. 100% ще си падне по теб впоследствие. ^^

Да и аз точно това си помислих в началото, но навалиците ме подтискат .

Kakvo shte kajesh da se pomotaem nakude dneska? Az cherpq ! Tova e super A tova che shte q pokanish da izlezete ne oznachava che nepremenno q karash za da stanete gadjeta no v obshti linii..tq bi go priela taka :S
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Днеска ще съм на кафе с приятели, защо не наминеш да се видим.. ПфФхахах Звучи тъпо... ще пробвам пак... Излез днес с мен на кафе
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Edno momche na men mi kaza :"Iskash li da se razxodim iz ulicite na nshiq malak grad" tova si beshe super zabavno za men taka che ako ti e dopadnali davai izpolzvai go

Ще го пробвам, дано да не се издъня

Какво ще кажете за "Искаш ли ся ваканцията да излезем да се разходим някаде щото напоследак е голяма скука?" таман по-небрежно ми звучи. Как мислите?

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    да, това звучи добре , а и щом неискаш да си ставате гаджета е направо идеално ! кратко , просто и ясно

aweee vmesto da tursi6 na4ini kak da i kaje6 do sq 100 puti da i go be6e kazal nie momi4etata pone az iskam vsi4ko to4no i qsno "iska6 li da izlezem" ako iska da izlezne s tebe 6e izlezne ako ne po kakavto i na4in da i go kaje6 prosto nqma da stane ako tq ne iska e tfa si e moe mnenie de
    wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
    oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca

Значи според вас по-добре е да я попитам по скаипа. Само дети по скаипа не мога да и разбера настроението и дали е подходящ момента а дали това има значение?
    Няма значение, дори да й е кофти, ще се зарадва, ако някой я покани на кафе. Ае успех. Пък ако преди това я видиш самичка, давай с "Ае да се помотаем/ае на кафе"
    Some things are better left unsaid!

Xaxa еба*и отказа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си