.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42
    Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)

Момиче и плочки...какво мислите?

zdraveite! znaaa4i... edna frendka ima plo4ki na korema i az se pitah spored vas hubavo li e edno momi4e da ima plo4ki na korema? spored men e nqkaksi... mi nz samo mom4etata imat i mi izglejda nqkaksi grozno... kajete si mnenieto!
    mom4eta bihte li si hvanali gadje s plo4ki?
    momi4eta vie iskate li da imate plo4ki na korema?
    (POD4ERTAVAM: ne plosko korem4e ami takiva istinski dosta qsni i vidimi plo4ki)

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

мисля,че е хубаво,но не да са някакви като на култорист,все пак момичетата трябва да са нежни,а не мъжествени по принцип съм на мение,че всяко нещо в реда на вселената е дупостимо,стига да не се прекалява..
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

За мен си е доста грозно.

mislq che na taq tema mqstoto ne i e tuk!!!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    СПОРЕД МЕН НЕ Е ХУБАВО ЕДНО МОМИЧЕ ДА ИМА ПЛОЧКИ НА КОРЕМА , ЛИЧНО АЗ СЪМ ПО-НЕЖНА ЛИЧНОСТ И АЗ НЕ БИХ ИСКАЛА ДА ИМАМ ПЛОЧКИ ТОВА РАЗБИРА СЕ СИ Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ И НЕ ЗАДАЛЖАВАМ НИКОГО ДА МИСЛИ ТАКА .

Град
    там където мечтите стават реалност
    Е женските,тука трябва мъжко мнение!Много е яко и много секси момиче да има плочки!Яко е и плоско коремче,забележете плоско,което значи-гладко,без мазнини с леки наченки на плочки.А не анорексичен издут търбух,мешка или торба със сланина

п.п.Не всички мъже имат плочки,аз в момента едва съм ги оформил...Нищо,че преди бях като рисуван
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Е женските,тука трябва мъжко мнение!
    На мен не ми трябва мнението ви тук. АЗ не бих се харесала така и това си е!

Град
    dosta go smenqm
    az nqmam plo4ki , no i az imam priqtelka , koqto ima plo4ki . Pri neq e napulno v reda na neshtata tq e pluvkinq se pak
    No martini .. no party..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    pak spored mene i zavijdash :} xaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Гадост...
    vamp, анорексичен ИЗДУТ търбух? Ако е издут навътре може...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    lol tva me ubi... mi ne tq mi zavijda za6toto e super slaba i nqma gyrdi... ama tova ve4e e dr tema.

Е женските,тука трябва мъжко мнение!Много е яко и много секси момиче да има плочки!Яко е и плоско коремче,забележете плоско,което значи-гладко,без мазнини с леки наченки на плочки.А не анорексичен издут търбух,мешка или торба със сланина

п.п.Не всички мъже имат плочки,аз в момента едва съм ги оформил...Нищо,че преди бях като рисуван
    "Нежни и чупливи", бих казала аз. Една от моя клас ми се хвалеше колко фини и тънки били нейните кости... Аз съм с по-едра структура и й се кефя, защото ако съм в кофти ситуация, няма да съм винаги с момче под ръка я! Не че кой знае колко мога да направя сама, ама трябва и физическа сила...

Град
    Shumen
    E az lichno....Ako 1 momiche ima plochki kato na kultoristka veche e grozno i to dosta.To i az predi kato trenirah leka atletika imah ama ne nqkakvi kato na kultoristkite ami takiva kakvito dobre mi oformqha koremcheto.Mislq che e priemlivo stiga da ne sa nqkakvi suuuper golemi ....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    lol tva me ubi... mi ne tq mi zavijda za6toto e super slaba i nqma gyrdi... ama tova ve4e e dr tema.
    Тя е суперслаба, а ти си някаква дебела и трътлеста... Така разбирам аз. ;d

Завиждаш, завиждаш... Защо изобщо щеше да правиш тема?!

Разбира се, че може да си има, стига да не е като културистка.. Допустимо е, показва стегнатост.

зависи...както казаха по горе ако са на като някой колтористка...гадно иначе защо не!
    .KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO.

Град
    Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Тя е суперслаба, а ти си някаква дебела и трътлеста... Така разбирам аз. ;d

Завиждаш, завиждаш... Защо изобщо щеше да правиш тема?!

Разбира се, че може да си има, стига да не е като културистка.. Допустимо е, показва стегнатост.
    bojeeeeee hora ne spirate da me u4udvate! prosto pitam dali vi haresva... 6tot nqkolko mom4eta sa i kazvali 4e prili4a na mom4e!... a da! i ne sym debela! az sym 50 kg i sym visoka 1 i 70! tova debelo li e spored teb?! kazvam 4e e super slaba za6toto tq e kolko to men visoka no e 40 kg! maleeee kolko li4no go priethe bojeeeeee

Град
    гр. Търговище
    Предполагам, че не е толкова готино момиче да има плочки... Момичетата са нежни и меки аз лично не бих си хванал такава
    ... и въпреки това, всичко ще се оправи.

bojeeeeee hora ne spirate da me u4udvate! prosto pitam dali vi haresva... 6tot nqkolko mom4eta sa i kazvali 4e prili4a na mom4e!... a da! i ne sym debela! az sym 50 kg i sym visoka 1 i 70! tova debelo li e spored teb?! kazvam 4e e super slaba za6toto tq e kolko to men visoka no e 40 kg! maleeee kolko li4no go priethe bojeeeeee
    Ми ОК, не я харесват, "значи и тук няма да я харесат"... Защо я обиждаш така и я сравняваш едва ли не със земята? Ми браво на момичето, като поддържа фигура и се грижи за здраво тяло. Циците й пък сигурно са стегнати повече...

P.S. Лично? Да е ставало дума за мен? :P

Ама всеки с вкуса си де. Зависи за какво я хващаш... Само да се гунчите и целувате и да лежиш на мекинко, отколкото нааа нещо по-твърдо...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Хубаво е да е стегнат но не някакъв дето много си личат плочките.Иначе си падам по леко пухкавите коремчета

Град
    Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Ми ОК, не я харесват, "значи и тук няма да я харесат"... Защо я обиждаш така и я сравняваш едва ли не със земята? Ми браво на момичето, като поддържа фигура и се грижи за здраво тяло. Циците й пък сигурно са стегнати повече...

P.S. Лично? Да е ставало дума за мен? :P

Ама всеки с вкуса си де. Зависи за какво я хващаш... Само да се гунчите и целувате и да лежиш на мекинко, отколкото нааа нещо по-твърдо...
    mi ne cicite i vyob6te gi nqma no za6to me karate da otgovarqm konkretno za neq?! spomenqh q za6toto prosto obqsnih za6to pi6a temata!

Град
    Варна
    Момиче+плочки -> перфектно...

...стига да се е запътила към бизнеса с фаянс и теракот.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    Е женските,тука трябва мъжко мнение!
    На мен не ми трябва мнението ви тук. АЗ не бих се харесала така и това си е!
    Бъъъъъъъъъъъъъ Хъъъъъъъъъъъъъъъ
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мисля, че е добре да и е стегнато тялото - заедно с корема, но чак пък плочки... малко прекалено.
    Ама все пак мисля, че не е от голямо значение, защото ще съм влюбен и ще обичам момичето, а не неините плочки!

Град
    somewhere over the rainbow
    Не!Харесвам си отпуснатия шкембак! Да се спъвам в него е супер възбуждащо за мамчето до мен!

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля, че точно плочките трябва да са решаващи, но в интерес на истината - на мен не ми харесва.Трябва да имаш адски спортна и мускулестна фигура, за да отива.И все пак на жена не ми седи някак си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си