Цитирай Първоначално написано от Ендо
Немога просто ! Как можете да казвате,че Хитлер бил мразен от всички Щом е така,защо сме толкова много последователите му ? А и немога да разбера какъв тапанар трябва да си ,за да вярваш,че някой си,който и да е бил подписал "договор" със сатаната Стига сте си измисляли глупости !
ANTIFA SUX!!!!

P.S. 88 !!!
ima tolkova mnogo posledovateli za6toto ob6tata kultura i mantalitet na dne6nata mladej kloni kum edna golqma nula. neznam kak da go opi6a...to e kato logaritm klonq6t kum otrizatelna bezkrainost...matemati4esko nedorazumenie. Hitler e jiv (murtuv de) primer za vsi4ki otrizatelni ka4estva koito moje da ima edin 4ovek (kato izklu4im nemalkata mu sposobnost da manipulira hora i oratorskite mu sposobnosti). tova 4e ti si otrasul vuv edno negativno nastroeno ob6testvo koeto moje da si izbie agresiqta samo 4rez rasizum i psuvni e drug vupros vurhu koito moga da napi6a nqkolko knigi i pak nqma da uspeq da go obhvana celiq. mnogo bih iskal da vi napsuvam vsi4kite "posledovateli" no ne iskam da padam na va6eto nivo koeto se gradi samo na agresiq i netolerantnost kum drugi hora koito ne se razli4avat po ni6to drugo osven po cveta na kojata i proizhoda si. da obvinqva6 nqkoi drug za mizerniq si jivot i nedorazvit na4in na mislene e jalko i sramno i samo govori lo6o za tebe. MLADI STE O6TE I VQRVAM 4E IMA 6ANS DA SE PROMENITE NO VSI4KO ZAVISI OT VAS SAMITE. NE BUDETE ZLOBNI I KOVARNI, GLEDAITE POZITIVNO I MISLETE NA TREZVA GLAVA ABSTRAHIRAIKI SE OT VSQKAKVI PREDRASUDATZI I VPE4ATLENIQ.

(moje li nqkoi da mi kaje koi mi trie postovete 6toto se slu4va ne za purvi put a obqsnenie ot moderator ili admin ne sum polu4il. da si imame uvajenieto, ako ima nqkakuv problem molq kajete, registriran user sum i imam pravoto da znam za6to mi lipsvat postove v koito sum izrazil mnenie ili komentar. ako puk i tova iztriete molq vednaga da proverite definiciqta na dumata forum vuv tulkovniq re4nik. mersi za razbiraneto.)