значи всичко започна когато аз и още един мой приятел седнахме на едно кафе.. на другото сепаре стояха много момичета които след малко ни извикаха на тяхната маса. седнахме ние, запознахме се с всички и същите момичета които ни извикаха на масата почнаха да ни разказват за себе си че били много грешни и т.н. и оттам като се почна темата беше само за секс. едното момиче аз доста си харесах и очевидно и то имаше някакви симпатии към мен.. взе ми скайпа, намерихме се писахме си, позарибявахме се.. след няколко дена излязахме с нея, аз и един мой приятел, отидохме на кафе прегръщахме се и т.н.. на другия ден пак излязахме тогава вече се и целувахме и тъй като аз я харесвах дори още си я харесвам и очевидно и тя ме харесваше си мислех че това е някакъв признак че остава още една крачка.. а именно да тръгнем. вечерта по скайпа като започнахме да си пишем имаше целувки и т.н. но изведнъж завързахме темата за гаджосването и тя ми каза че не и се занимавало с никакви момчета сега пък и всички нейни приятелки и казвали че не съм бил за нея.. бил съм неопитен, лапе съм бил.. сигурно съм бил девствен още... (между другото съм с година по-голям от тях, не че има особено значение де) питах я за целувките а тя ми каза че това нищо не значело и от там нататък тя започна да се държи по друг начин, не ми пише.... само когато аз и пиша отговаря нещо и си личи как го прави без желание... и на мен отначало ми беше доста гадно, само за това мислех и се чудех (пък и все още ми е чудно) с какво съм я разочаровал, но сега постепенно се оправям сякаш обаче още ми е гадно. някой може ли да ми даде някакво обяснение защо може да е станало така?