.

Виж резултатите на анкетата: За и против ампулите за коса:

Гласували
49. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

39 79,59%
  • Против

10 20,41%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

КОСАТА МИ!!!

Хора айде да ми кажете нещо за по-бърз разтеж.. знам че вече има такива теми , ама аз какво ли не пробвах. Близо един месец хининова вода- резултат нямаше .. правела съм си маски с мед и мляко съшо няма резултат, сега пробвам и аспирин в шампоана надявам се да ускоря разтежа . Смятам да си зема ампули за разтеж ..дали ще ми помогнат. Аз междудругото си бях зела едни за цъфтежи и останах много доволна. С цел да ми порасне по-бързо и да не я горя , спрях да я изправям и къдря и тем подобни с пресата...Но резултат никакъв! Само моля ви не ми предлагайте някви тривитаминоли и тем подобни щот няам намерение да ги пробвам.. Кажете си мнението за ампулките за разтежа и ако не действат предложете нещо друго..
    crying for you doesn't mean that i love you.. i just miss you

az izpozlzvah ampuli za kosopad na Vishi i sum mn dovolna.Ama za rastej ne znam (99% sum sigurna,4e 6te ima efect). A kakvo ima6 protiv trivitaminola? na mene mi pomaga stra6no. A za hininovata voda (i neq izpolzvam) edin mesec mn qsno 4e nqma da ima efect . Trqbva postoqnstvo i turpenie i s ampuli is trivitaminol i s vsi4ko
    Uspeh (i 4esto si podstrigvai kosata.Taka se sujivqva i raste po-burzo :P )
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

Супер фен
    Град
    Панацея
    л0л д0ста интересно
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от nia _ivanova
    az izpozlzvah ampuli za kosopad na Vishi i sum mn dovolna.Ama za rastej ne znam (99% sum sigurna,4e 6te ima efect). A kakvo ima6 protiv trivitaminola? na mene mi pomaga stra6no. A za hininovata voda (i neq izpolzvam) edin mesec mn qsno 4e nqma da ima efect . Trqbva postoqnstvo i turpenie i s ampuli is trivitaminol i s vsi4ko
    Ами да ти кажа нямам му много голямо доверие на тоя тривитаминол :Д само като си помисля че с него мажат овцете и си казвам че косата ще ми окапе.Иначе аз днес си взех ампулите за коса.Нз ква марка са ама са жълти с плечен мед.. на тях пише нещо PAPA REALE.. надявам се да има ефект в близкото бъдеще! А междудругото , що се отнася до хининовата вода аз от близо един месец започнах да я слагам всеки ден, но иначе започнах някъде началото на януари.. само че си слагах 2пъти, най-много 3пъти на седмица.. и си помислих че ако е слагам всеки ден ще има ефект. Може и да съм сгрешила щото аз я слагах само в корените, може и да не съм взела правилната - нз , но ползвах на ADDA COSMETICS и КОКОНА .. та тва е за сега..

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Не съм сигурна дали Phyto имат ампули точно за разтеж, но ако имат, това са ампулите, 100% ...
    Ам не..Фито нямат ампули за разтеж,имат масло-стимулант за скалп (около 30 лева е).
    Но иначе е горе-долу свясна марка на прилични цени.
    Най-добрата марка,в момента,за проблеми с косата,в България е една френска - казва се Дюкре.
    Ампулите им срещу косопад и разтеж на косата, са 60 лева.
    Слагат се два пъти седмично,на чиста коса.

Ако искаш хубави резултати просто забрави за някакви смешни марки от сорта на Нивея,Арома,Лореал.

Аз съм имала доста проблеми с косата и информацията ми е от дерматолог.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

RAWRRR не съм съгласна че NIVEA и LOREAL са смешни марки .. даже напротив. Тва че продуктите им не са много скъпи не означава че не са качествени.Преди време сестра ми имаше целулит , какво ли не пробваше и най-накрая реши да си вземе антицелулитния на NIVEA и остана много доволна. А аз бях доволна от .. как се казваше.. едно на NIVEA за изправяне на косата .. и общо взето съм останала доволна от въпросната марка и най-вече от олиото за тяло..
    Таа както и да е леко се отдалечих от темата ..

Аз съм за ампулките Според мен ще ти свършат работа,аз съм пробвала преди и имаше добър ефект...Иначе сега съм си на хининова вода и от нея е много голям ефекта,поне на мойта коса...не знам защо при някои не се получава

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

И аз съм "за" ампулите,но не като цяло и не тези,които ги продават масово по аптеките.Повечето страшно много миришат на спирт,кой знае какви л**на има вътре...
    И ще се съглася,че Нивея и Арома са не добри марки.Нивеята,която доставят в Бг се внася от Румъния и Полша/ако не се лъжа/,а продуктите на тази фирма във Франция например,се правят в самата държава и качеството е коренно различно.Арома-знам,че предлагат продукти за коса,бъкани с химия...А и на тази цена нещо качествено трудно се намира.
    За Лореал не съм изцяло съгласна.Лореал Профешънъл на нещо средно(някои продукти са им добри,други не),но пък Керастаз са нещо съвсем друго...Само че не всеки може да си ги позволи.
    Моят съвет към авторката-по-добре изчакай малко и си вземи нещо по-добро,иначе изобщо да не се занимаваш,зашото повече може да си навредиш,отколкото да си помогнеш.
    Иначе в нета има и много домашни маски за растеж-пробвай,поне ще знаеш какво точно си слагаш на косата.
    Бадемовото масло е за растеж и е 2 лв.Икаров имат стимулант за коса който съдържа освен бадемово и още няколко масла и е към 3.50.Можеш да го комбинираш и с други съставки,зависи каква ти е косата.
    А Тривитаминола е хубав,стига да се използва правилно.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    пробвай с лозова вода ;]
    Суетата.Моят любим грях.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    i az iskam kosata mi da porasne zashtoto onq den ot strani4en minah na nrmalen briton i n6 ve4e ne se haresvam neznam kakvo da pravqq kak da porasne trqbva da 4akammmmmmmmm
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    i az iskam kosata mi da porasne zashtoto onq den ot strani4en minah na nrmalen briton i n6 ve4e ne se haresvam neznam kakvo da pravqq kak da porasne trqbva da 4akammmmmmmmm
    Еехее,, ся и за един бретон ли ше са измъчваш той ше ти порасне за 2-3 седмици.. и като порасне малко ще го дръпнеш настрани и той ше свикне така и ето го решението на проблема \/ аз така направих

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Еехее,, ся и за един бретон ли ше са измъчваш той ше ти порасне за 2-3 седмици.. и като порасне малко ще го дръпнеш настрани и той ше свикне така и ето го решението на проблема \/ аз така направих

i az mn iskam kosata mi da porasne za6toto zimata si bqh boqdisah kosata v 4erno i ne se haresvam (e da si4ki mi kazvat 4e mn mi otiva za6toto imam sivi o4i no glavnoto e az da se haresvam )taa misulta mi e 4e ve4e mi porasna dosta az si q bqh boqdisala o6te dekemvri a estestveniq mi cvqt kosa e svetlo kestenqvai prosty se 4ystvam zle za6toto kato mi raste dolo e 4erna gore kestenqva i izglejda se1 sum ple6iva ako moje i na men da mi preporu4ate ne6ty za burz rastej ili ne6ty za premahvane na cveta

И аз използвах ампули на Виши за косопад и имаше известен ефект, предполагам, че и тези за разтеж ще са ефикасни.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    И аз използвах ампули на Виши за косопад и имаше известен ефект, предполагам, че и тези за разтеж ще са ефикасни.
    Аа извинчвай може ли потробно да ми кажеш за ампулите за косопад понеже и на мен ми трябват в аптеките или в козметичните магазини да ги търся?колко струват?и как се ползват?... мн се извявам за въпроса

Цитирай Първоначално написано от a_n_i_t_y941001
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Аа извинчвай може ли потробно да ми кажеш за ампулите за косопад понеже и на мен ми трябват в аптеките или в козметичните магазини да ги търся?колко струват?и как се ползват?... мн се извявам за въпроса
    лошото е,че са малко скупички едната е 5 лв,а се използват по 2 на седмица (някде,зависи колко пути си миеш косата) слагат се след къпне,без измиване) има ефецт,но ако искаш по-евтини..... нз сигурно пак ще има ефект. Има такива за по 1 лв,максимум 2
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

И така става мерси мн за упътването саму още едно вупросче в аптеките или в козметичните магазини да ги търся? а и мн сру маи ти написах съобщение лично без да искам

Цитирай Първоначално написано от a_n_i_t_y941001
    И така става мерси мн за упътването саму още едно вупросче в аптеките или в козметичните магазини да ги търся? а и мн сру маи ти написах съобщение лично без да искам
    не си споко Ами аз си ги купувах от една аптека до нас,но мисля ,че в по-големите козметчни магазини трябва да ги има Все пак залагам,че ще са по-разпространени в аптеките (те са по-скоро като лекарство) Успех
    Let the sunshine
    Let the sunshine in
    The sunshine in

мерси още утре мисля да си купя :P

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    a kakva cena sa tezi ampuli na vishi???
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Ем 5 лв е едната :P

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ne sa skupi, stiga da sa ka4estveni.......... vapreki 4e se 4udq ako se izpolzvat edni i su6ti materqli.... kakva e razlikata m/u skupite i eftinite..... mn stranno. tuk mislq 4e ima i malko manipulaciq....... ne moje primerno 1 ampula za raztej na dadena firma DA e 5 lv, i v dr firma da se izpolzvat sa6tite produkti ....no da e 2 no 3 no po skapa. kade se krie tainata??

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Eми права си обаче аз ще си взема тези на виши защото всички са ги ползвали и казват че наистина действат аа колкото се отнася до по евтините сигурно и те действат но никой които ги е ползвал не ми е казвал че деиства смисъл такъв аз не познавам такива които са ги ползвали

ТО Е ЯСНО ЧЕ СЪСТАВА НА АМПУЛИТЕ ОТ 1ЛВ НЕ Е ИДЕНТИЧЕН С ТОЗИ ОТ 5ЛВ И НАГОРЕ...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    ТО Е ЯСНО ЧЕ СЪСТАВА НА АМПУЛИТЕ ОТ 1ЛВ НЕ Е ИДЕНТИЧЕН С ТОЗИ ОТ 5ЛВ И НАГОРЕ...
    не винаги ! И се извиняам че не се оточних, но имах предвид вс продукти като цяло. За ампулите не съм мн запозната,но др те продукти .....повечето са с еднакъв (почти) състав!ВЪпреки ,че го знам....и аз си купувам от по -скъпите.... да ме пита човек защо Фирмената реклама е велико нещо

останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми