.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Относно изправянето на косата.....

здравйте. имам един въпрос-как след като си изправя косата,тя да ми остане по дълго време права. момичета pls кажете вие как правите.и ако слагам лак за коса преди да се изправя,това вредно ли ще е за косата ми? мерси предварително
    Hubavite neshta se sluchvat,kogato nai-malko gi ochakvame....

ami vredno e est... a za da ti se zadarji po dalgo prava kosata moje da si kupi6 nqkoi produkt za izpravqne ... ili pak tva s laka .. moje da slaga6 lak sled kato se izpravi6

1) момичета с идеално права коса са с дебел косъм, това определя тежеста на самия косъм и той си е прав

2) Момичетата които често си изправят косата имат голям риск от косопад, честото горене и третиране на косата с какви ли не евтиини стилизанти се изтощава и започва да капе.

3) - С леко начупена коса и малко кристали косата изглежда добре и придава секси вид!
    - Завързана назад придава завършеност и чувство за свобода...
    - За бритоните които сега са много уж модерни, честно не ми харесват, за някой пудел може би но не и за човек!

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=162094 - Има си форумна търсачка...

TONI&GUY-много добри продукти за коса,има и за изправяне:ввв.toniandguy.ком-понеже не ми позволява да пращам линкове.

ми има различни балсами и маски за след изправяне... пък аз имам точно обратния проблем мн трудно ми се къдри косата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си