.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Влюбена съм в по-възрастен мъж

Az sum na 15 i sum super vlubena v edin 33 godi6en muj ama naistina chuvstvata mi stavat i nai lo6oto e 4e se nalaga da go vijdam toi su6to e spomenal che go privlicham silno ;( dai te mi suvet molq viii ;(

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Град
    dosta go smenqm

Re: pomognete miii ;(

Цитирай Първоначално написано от sexi_lady_666
    Az sum na 15 i sum super vlubena v edin 33 godi6en muj ama naistina chuvstvata mi stavat i nai lo6oto e 4e se nalaga da go vijdam toi su6to e spomenal che go privlicham silno ;( dai te mi suvet molq viii ;(
    или се базикаш или те е хванал пубертета яко
    сестра ми има една такава приятелка която харесва един Иво Петров (вратаря на ЦСКА) дето е на 34 само, че той не я познава човека даже ... при твоя случей мисля че 33 годишния е педофил
    No martini .. no party..

Град
    somewhere over the rainbow
    Пази България ,Господи!

Ако питаш мене си избий тия нередовни мисли от главата

pomognete mi ne me obvinqvaite

Голям фен
    Малко ли момчета има на твоята възраст,та се забъркваш в такива глупости-разбери от това няма смисъл
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Град
    somewhere over the rainbow
    и ти ходиш с него от 1 година,такали?

pomognete mi ne me obvinqvaite
    Незнам как да ти помогна при положение, че това за мен не е особено нормално.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    bolen mozakkkkk
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

da znam 4e ne e normalno no to taka se slu4va a i plus tva toi ne e obvurzan

Град
    The Land Of The Doomed
    DAMN Просто си го избий от главата - харесала си го хубаво лошо няма обаче квото и да направиш просто нямате бъдеще заедно, 1во се замисли защо е на 33 и не е обвързан, а след тва се замисли и защо на 33 си пада по 15 годишни ......... дамн извратено е. Можеш да го забравиш и го направи най-доброто решение е това.

Мега фен Аватара на koalka
    Не се заничавай с него, защото разликата ви е около 20 години, това е супер много, особено като си толкова малка...
    Трябва да спреш да мислиш за него по някакъв начин, защото не е добре, че и той ти обръща внимание и иска да се занимава с теб.Не ми се мисли какво ще стане, ако вашите разберат...

Супер фен
    Град
    Панацея
    haha ти ще си на 30, а той- на 50
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    Ако питаш мене си избий тия нередовни мисли от главата
    Послушай човека

da znam 4e ne e normalno no to taka se slu4va a i plus tva toi ne e obvurzan
    Ти гледаш това дали е обвързан или не, а не това, че разликата ви е 18 год. и може спокойно да ти е баща
    Не е зле да потърсиш някаква помощ и подкрепа от някой от вашите примерно... дано да ти налеят акъл в главата.

ne e taka gledam i dvete!

Не се обвързвай с него... много е голям ще иска само да те из**ка...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

мацка и аз бях така преди няколко месеца...бях се влюбила с един на 34 и много го исках той съ6то казва6е 4е го привли4ам и некфи такива..това което аз направих е 4е направих първата кра4ка..званнах му една ве4ер и така на ебавка му викам-ти кога 6е ме хва6та6 мене той взе 4е се хвана и ала бала оговорихме се на другия ден да се видим и да си изясним не6тата...видяхме се тръгнахме ако може така да се наре4е...и след 2 дни на мен ми писна и го заебах та или 4ака6 о6те малко той да напраи кра4ката или я праи6 ти..ако разбира се иска6 да си с него..ама 4есно да ти кажа не те съветвам много да си го хва6та6 6от после може и да съжалява6...се пак тоз 4овек е на 33 ,замисли какво иска6 ти от него и какво може да иска той от теб ...обмисли не6тата много добре преди да действа6 айде успех4ета
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

чак пък влюбена..по-скоро отчаяна, че не можеш да си намериш нещо по-добро...
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Re: Влюбена съм в по-възрастен мъж

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    Та той може да ти бъде баща

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Изобщо не се занимавай с него... Намери си някой на твоята възраст или с 1-2 години по голям, но не и с 20 години...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    чак пък влюбена..по-скоро отчаяна, че не можеш да си намериш нещо по-добро...
    \/
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

ае стиа бе ти ме разби омг тфа да ти кажа се казва педофилизъм иии е подсъдимо тъй че разклати си сивото вещество и се осъзнаи просто го забрави ше ти е трудно ама 6е се оправиш аи УСПЕХ
    wave your hands in the air like you don't care...~music is life!!! ~
    oBi4aM goOoOoOoOoOoOo!!!!! Ve4e ot 6 meseca

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не се заничавай с него, защото разликата ви е около 20 години, това е супер много, особено като си толкова малка...
    Трябва да спреш да мислиш за него по някакъв начин, защото не е добре, че и той ти обръща внимание и иска да се занимава с теб.Не ми се мисли какво ще стане, ако вашите разберат...
    +1 Не си трови живота...Тфа ше отмине, спокс... =]

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Ne si poxabqvai xubavite godini zaradi tozi chovek molq ti se,xvani si edno momche na tvoite godini ili na 16-17-18 ako shtesh i na 20-23 no si izbii tozi 33 god ot glavata s nego prosto nqmash nikakvo badeshte!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си