.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Ne si poxabqvai xubavite godini zaradi tozi chovek molq ti se,xvani si edno momche na tvoite godini ili na 16-17-18 ako shtesh i na 20-23 no si izbii tozi 33 god ot glavata s nego prosto nqmash nikakvo badeshte!
    Да точно!Такива връзки нямат никакво бъдеще и според мен той само те използва щото си влюбена!Осъзнай се и се опитай да го забравиш сигурна съм че ще успееш айде успех от мен :P
    ..This time was different felt like..I was just a victim and it cut me like a knife when you walked out of my life.Now I`m in this condition and I`ve got all the symptoms of a girl with a broken heart..but no matter what..you`ll never see me cry [!][!][!]

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Абее... тая тема ми е странна нещо...

А тая линийка с кой се обичате от 1 година и колко беше там?
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    АПФ защо форумът се напълни с такива теми!!!!
    Както видях на подписа ти, ходиш с някакво момче вече 1 година.. значи имаш човек до себе си..защо трябва да разваляш всичко, заради някакъв ЧИЧКО... който най-вероятно е педофил... все пак имате 18 години разлика...
    Искаш да ти помогнем, няма как да ти помогнем, сама трябва да си помогнеш.. КАТО СИ ИЗБИЕШ ОТ ГЛАВАТА МИСЪЛТА ЗА ТОЗИ ЧОВЕК... ЗАБРАВИ ГО! Живей си живота, все още си малка, има какво да живееш.. А с този човек дори няма да можете да се спогодите, той има различни интереси,приятели... та той може да ти е баща...помисли малко...

hahahahahahah ti si luda... maikoyyy boje opazi
    :P :P :P :P

Само ще ти кажа че си адски проста и си хлътнала по некъф педофил и си мислиш че го обичаш ... не мислих че нещата ще стигнат до тук..15 годишни да се ''влюбват'' в 33 годишни МЪЖЕ (сигурно женени вече) ... пф..ненормални хора.
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

blagodarq na vsi4ki

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: Влюбена съм в по-възрастен мъж

Цитирай Първоначално написано от sexi_lady_666
    Az sum na 15 i sum super vlubena v edin 33 godi6en muj ama naistina chuvstvata mi stavat i nai lo6oto e 4e se nalaga da go vijdam toi su6to e spomenal che go privlicham silno ;( dai te mi suvet molq viii ;(

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка
    Добре де, не ти ли е гнусно?

Животът е адът описан в Библията!

жени са!

О.О тва за първи път го виждам и чувам
    ти в ред ли си бе той е с 18 години по голям от теб...може да си мму дъщеря ..как така ще го обичаш..изби й си го от главата
    а пък той да е на 33 и да се овлича по 15 годишни...въобще не е нормално

Guest
    Наебете се и после го осъди за педофилия.

Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Наебете се и после го осъди за педофилия.
    хитро и умно

няма да те обвинявам обаче ще ти кажа само едно тои е на 33 щом до ся няма сериозна връзка или пък деца... начи за нищо не става и на сичкото от горе тва е педофилия избии си го по някакъв начин от главата не защото е лошо а защото после ще сажеляваш и нищо няма да излезне от това... и ако излезне например замисли се ти ще си на 30 35 още ще ти се живее тои ще е на 53 ли там на колко не се мъча да смятам става вапрос че когато ти ще си в разцвета на живота си и ще ти се излиза тои ще иска да си стоите в вас и сигорно ще да се даржи с теб като с дащеря от колкото с гадже незнам твое решение какво е ще направиш аз казвам че това е нередно и ще сажелявам по късно

hehe abe hora az sq osaznah 4e sam vliubena v dqdo si toi e na 76 ima li nekaf problem...

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Да, избий си тези мисли от главата, има много момчета колкото теб и малко по-големи, които могат да те привлечат! Безмислено е да харесваш такъв МЪЖ, той може и баща да ти е
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LeDeNa^pRiNcEsKa
    hehe abe hora az sq osaznah 4e sam vliubena v dqdo si toi e na 76 ima li nekaf problem...
    Хахаха ти си моят ИДОЛ
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Пази България ,Господи!
    +1
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    ~~~*В*тВоИте*МеЧтИиИ*~~~
    Ммммм това не ми се струва много нормално
    ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!

Ммм.... това не е нормално еми или си без гадже и си търсиш приятел или се бъзикаш

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Az sum na 15 i sum super vlubena v edin 33 godi6en muj ama naistina chuvstvata mi stavat i nai lo6oto e 4e se nalaga da go vijdam toi su6to e spomenal che go privlicham silno ;( dai te mi suvet molq viii ;(

коалка
    Съвет ли? Отиди на психиатър...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от yuyuto

коалка

XaxAxAXAXA br br, stra6na siIi

Цитирай Първоначално написано от yuyuto

коалка
    И аз тфа щях кажа

Цитирай Първоначално написано от klo
    awe ti ne gledai tova dali e obvyrzan ili ne, nqmash budeshte s toq chovek razberi go i si go izbii ot glavata, ta toi i bashta moje da ti e be maleeee. kyde vyrvish ti moje bi?

напълно е прав забрави ще нещо ще стане.спри навреме освена ако нейскаш да се превърнеш в използвана и захвърлена естествено салфетка!
    .....Love You Forever..........

много радко се случва мъж на тази възраст да обърне внимание на момиче на твоята възраст само заради любовта. Незнам дали той изпитва любов към теб или само привличане както ти казваш ,което ще отмине бързо.Послушай другите, забрави го.

от моя град има много такива момичета(влюбени в възрастни мъже), но нито едно от тях не мога да разбера.. Какво един възрастен мъж има повече от някой на твоите годиини или с 2/3/4 год. по-голям от теб?? Да не би да е по умен ( като мята тиин-ове)???

аз

Цитирай Първоначално написано от poison`girl
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Ne si poxabqvai xubavite godini zaradi tozi chovek molq ti se,xvani si edno momche na tvoite godini ili na 16-17-18 ako shtesh i na 20-23 no si izbii tozi 33 god ot glavata s nego prosto nqmash nikakvo badeshte!
    Да точно!Такива връзки нямат никакво бъдеще и според мен той само те използва щото си влюбена!Осъзнай се и се опитай да го забравиш сигурна съм че ще успееш айде успех от мен :P
    азсъм за имаедин на среща такъв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си