- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в по-възрастен мъж
Ми нЗ То кАТо ГЛеДАМ ВсиЧки САт и ДаЛи СуПер рАзЛичНи ВаРиаНти ...и поВечЕТо Са дА Го ЗаРЕжЕш....ми и аЗ сМятАм ТаКа ...НаиСтина не Си ПроПИЛяВАи ВреМеТо....На Тези гОдиНи МожЕш Да изЖивЕеш 1000 пЪти по ЯКи нЕЩа От ТоВА ....нА 15 ГодиНи...и дА мисЛиш За МъЖ нА .......дЕаА ЗнаМ коЛко Си ...зАбрАВи Го!!! т'ВА е МоЕТо СъВеТче ....ЖивЕи На МаКсс и т'вА е .... :P[/img]
i na men mi se e slu4valo da haresvam tolkova golemi , daje i edin na 36 godini iska6e da pravim sex , no ako pomisli6 realno ne e normalno tova !![]()
![]()
![]()
![]()
хаха... Ти добре ли си?![]()
Не се захващай с толкова големи бе момиче. Толкова ли няма момчета на твоята възраст? Избий си го от главата. Представи си баща ти да разбере че изобщо имаш чуства към някой негов набор... И си представи /недай се боже стане нещо/ как ще се виждате.. Криете и т.н. Това твойто е някаква прищявка.
'Вите ме колко съм неустоима, чак чичковци ме харесват!'
Я си избий тея мисли от главата и ходи играй някъде!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
+1Първоначално написано от alex_devv
Знаеш ли,виждам че всички са негативно настроени.Никой не се опитва да ти влезне в положение,никой не знае точно какво чувстваш и какво искаш.Вярно е,че трябва много да внимаваш какво правиш и с кого го правиш,понеже не знаеш на какъв човек можеш да попаднеш,но ако наистина искаш да бъдеш с този човек..просто се довери на инстинкта си. Аз срещнах мъж,който е с 17 години по-голям от мен,но мога да кажа че той е просто невероятен.Не само като визия,а и като интелигентност,представит лност и т.н. Също така не мога да кажа,че съм влюбена,но със сигурност съм много привлечена.Аз също имам колебания,дали да послушам сърцето си или разума.. Не искам да те обърквам,просто изказвам мнение![]()
amm .. okey .. това не е ли малко незаконно ?![]()
Death is easy,peaceful. Life is harder !!
Infect me with your love and fill me with your poison.
Само малко...Първоначално написано от onesteptohell
![]()
☆ Addicted to Addictions
Ъъ.. темата е от 2008... ама все пак много ми е интересно кво е станало... Нз само дали авторката още посещава форума, че да насити клюкарския ми глад![]()
Абсолютно.Първоначално написано от huligankata
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ужас...дали е на 20,30 или 40 - самия факт,че е обвързан,вероятно с някоя доста по-голяма от теб би трябвало да е причина да не си и помисляш за каквито и взаимоотношения с него.Бягай на далеч от него,малка си и не знаеш какви са намеренията му спрямо теб.
))
Хайде да се оглеждате малко повече и да си отваряте очите за датата, на която е пусната темата, преди да ни удостоите с честта да прочетем вашата гледна точка.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!