- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече нищо не върви...
hora s priqtelq mi ve4e ne6to ne vurvi!!!imam 4uvstvoto 4e ne me iska kato predi!!Hodime ve4e 2 godini i e nqkaksi razli4en!!!1000% me obi4ka kazva go i go pokazva ?sa e 4e ve4e ne me celuva tolko 4esto ot 1 mesec sex ne sme pravili!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kak da go predizvikam kakvo da napravq !!!!!!!!!!!?????????????/
![]()
![]()
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Какъв е проблемът просто да поговорите?
Ми нормално е след като ходите 2 години нещата да олегнат и да стоят по друг начин, а не бурно и диво като в началото.![]()
mi nqkaksi samo otbqgva temata kato trugna da mu kazvam ne6to ot roda 4e mu e pisnalo-kazva-Offffffffffff boje 4uva6 li se kakvo govori6 i zaprikazva za n6to drugo!!!!!NE ME OSTAVQ DA GOVORQ za tova poeh iniciqtivata i re6ih vas da poitam
Ние няма откъде да знаем!не може след две години да се натискате на средата на булеварда,като новоизлюпена двойка!Кажи ме какво точно искаш от него.
Естествено, че трябва да поговорите.Но с единия разговор нищо не се оправя, трябва да решите какво да правите.След като те обича и държи на теб, би трябвало да е откровен и да ти каже какво се е променило, щом си сигурна, че е така.
плюс едноПървоначално написано от sexi_lady_666
Първоначално написано от Say It Right
Napulno normalno e ne6tata da olegnat i da ne sa tolkova"burni"-Da,NO ne e nikak normalno da se durji tolkova rezervirano kum neq i da ne poiska cql mesec sex,vsi4ki znaem,4e edno mom4e ne moje da izdurji tolkova vreme,osobeno,ako ima do sebe si 4ovek,koito tvurdi,4e obi4a i s koito moje da spodeli tova udovolstvie!!!Ima nqkakva vrutka,koqto edva li nqkoi ot tyk,moje da ti razqsni kakva e,opitvala li si da govori6 s nego na taq tema?Predpolagam,4e da?Първоначално написано от alex_devv
+1Първоначално написано от koalka
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Тръпката изчезва все някога .. тфа е.. нищо не можеш да направиш или пък правете неща които сте правили в началото на връзката си ..идете на мястото ня първата ви среща или де да знам ..![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
otgovora na vuprrosa na pepita87 ot gore go napisah!!Ni6to ne kazva prosto otbqgva temata