- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем след проблем
Хора адски съм нещастна проблемите ми се струпаха един след друг.Първо най-добрата ми приятелка с който бяхме супер близки замина за Австрия и аз сега съм адски самотна.Някакси като няма с кой да си споделям се затварям в себе си и ставам много тъжна.Имам нужда да споделя с някой(то приятели колкото искаш ,ама не мога да се доверя на всеки).Просто ми е трудно да задържам всичко в себе си.Втория проблем е ,че се влюбих в едно момче,но се оказа така,че и една от приятелките ми се влюби в него(е тя е влюбена в 3 момчета)Той мисли ,че сме малки и на скоро разбрах ,че нямам никакъв шанс.Има и много други неща,но няма да ми стигнат 5 часа да ги кажа.3 проблем е че покрай тези историй много си намалих успеха в училище и нащте само настояват да уча щото ще кандидатствам.Много ми се събра и се оказа,че няма с кой да споделя и направо съм се побъркала.Кажете ми какво да правя.Във вас ми е последната надежда.Много ви благодаря предварително...........Сори ама не знаех в коя форум да го напиша........
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Моля ви ПОМОГНЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Ако трябва пишете ЛС.Моля ХОРА наистина се побърквам......
Кофа шоколадов сладолед и всичко е на пет![]()
Моля за СЕРИОЗНИ мнения!!!
Каквото и да ти кажа настроението няма да ти се оправи много-много...
Но искам да ти кажа, че всеки си има много кофти моменти и преминава пред такива периоди, особено когато е тийнейджър.Ти предполагам си 7-ми клас, щом онзи ви е казал, че сте малки.Просто го забрави, няма смисъл, след като шанса е нулев да ти обърне внимание.Приятелката ти е заминала, кофти определено, но не се опитвай да я заменяш.Просто намери човек, който също ти е близък и споделяй с него.
За успеха в училище се потруди, това си зависи от теб...
misli6 4e vsi4ko lo6o ti se e slu4ilo ...zna4i idva vreme da vidi6 svetlina v tunelane6tata 6te s eopravqt
a spodelqi s nas tuk vuv foruma taka 6te ti e po leko
![]()
Ми относно приятелката ти наистина е кофти, че е заминала ама пак можете да общувате - да си пишете примерно да си прашате имейли и т.н. Пробвай така хем ще ти олекне, че си казала на някой и няма да ти е толкова самотно хем няма да губите връзка. А относно момчето ми всеки е имал нещастна любов ако си убедена, че нямаш шанс с него просто се пренасочи към друг или прави нещо което да те разсейва и ще ти помогне да го забравиш - ето например ученето. Ако пък мислиш, че може и да имаш шанс опитай си късмета сближи се с него ако не сте близки и виж какво ще стане. Относно родителите ти нормално е да искат най- доброто за теб и да те карат да учиш - просто опитай се да си повдигнеш пак успеха хем ще има с какво да си заета да не мислиш за останалото.Успехчета от мене
Не сериозно ти говоря.На мен ми помага.Успокой се малко.Утрото е по-мъдро от вечерта.
Да 7 клас съм.Но немога да го забравя.Вече от месец и половина се мъча да го забравя ,но не става.Прекалено е късно,вече съм много хлътнала.Де да беше толкова лесно.
Е месец и половина да ти е проблема - хората се забравят с години ти за един месец. Спокойно ще стане ако имаш воля всичко става.
тей като гледам как сама сипишеш, определено се побъркваш![]()
Еми ... начи отпши това момче, оправяй си успеха и дай нататък
Първоначално написано от Say It Right
Да знам ,че става с майли,скайп и други ,но не е същото.А относно момчето.Той и мойта приятелка който го харесва са много близки ПРИЯТЕЛИ(подчертавам само ПРИЯТЕЛИ).Той и е казал какво мисли за мен ,но тя не иска да ми каже.Ако иската да ви разкажа повече пишетш ЛС.
Хъм ти май наистина няма с к0й да си говоришПървоначално написано от malkata_sladurana
а приятелката ти е типична жена - заеби я
Споко мацка,от две години съм лудо влюбена ама времето си тече със всякакви истории .. момчето е лесно,ще го забравиш или направи нещо за да се получи между вас .. ддз .. мисля че по-големият ти проблем е тфа със споделянето,сигурно е гадно така да замине най-добрата ти фр ама се опитай да се довериш на някоя друга..ддз .. обади и се по телефона .. незнам.а тфа за кандидатстването.. и на мене ми е трудно сега и ще кандидатствам..не съм 7-ми клас,а 8-ми и ще ходя в ново училище,в друг град .. единственото нещо което си повтарям е че училището трябва да бъде на първо място,най-важното нещо в момента за мен е то и то ще определи бъдещето ми .. повтаряй си го и ти .. успех !Първоначално написано от malkata_sladurana
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Znam kolko ti e trudno...pochti sme v ednakva poziciqI az ponqkoga ne spiram da plachka zashtoto se chuvstvam mn samotna..nashte ne me razbirat a nai-dobrata mi priqtelka e v drug grad..ujasno e no trqbva da namerish nachin da napravish jivota si dobur..Haresvam momche koeto ne me haresva i e adski gadno..vseki den go vijdam v klasa mi e..pod nosa mi se natiska s drugi..Ponqkoga mi ide da se samoubiq no takuv e jivota
Savet ot men-ne pozvolqvai na nikogo da te napravi neshtastna! Vqrvai v sebe i znai che si silna! Nikoga ne kazvai che si samotna-imash roditeli,nai-dobra priqtelka makara i da e dalech..moje bi i domashen liubimec :P Pravi neshtata koito nai mnogo obichash i vsichko shte e ok.Kolkoto za momcheto-shte ti e dosta trudno da go zabravish no s vremeto-vsichko minava ! Uspeh !
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??