- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем след проблем
Хора адски съм нещастна проблемите ми се струпаха един след друг.Първо най-добрата ми приятелка с който бяхме супер близки замина за Австрия и аз сега съм адски самотна.Някакси като няма с кой да си споделям се затварям в себе си и ставам много тъжна.Имам нужда да споделя с някой(то приятели колкото искаш ,ама не мога да се доверя на всеки).Просто ми е трудно да задържам всичко в себе си.Втория проблем е ,че се влюбих в едно момче,но се оказа така,че и една от приятелките ми се влюби в него(е тя е влюбена в 3 момчета)Той мисли ,че сме малки и на скоро разбрах ,че нямам никакъв шанс.Има и много други неща,но няма да ми стигнат 5 часа да ги кажа.3 проблем е че покрай тези историй много си намалих успеха в училище и нащте само настояват да уча щото ще кандидатствам.Много ми се събра и се оказа,че няма с кой да споделя и направо съм се побъркала.Кажете ми какво да правя.Във вас ми е последната надежда.Много ви благодаря предварително...........Сори ама не знаех в коя форум да го напиша........
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...